adama napıyosan artık kıs senden korkuyo benimkide benden bi korksaaa
klava:
yok bea feminist olmak lazım geçen gün bi arkadaş oturmaya geldi evlilik arefesinde ama bazı kaygıları var tabi benimle konuşunca evlenmekten vazgeçti zavallıcık ama kötü zamanda geldi ya ben napimmsositosositonaniknanik
len olm bişiy yaptığğım yok, uyur yılan gibi sokuyo insanı, bende delleniyom, tarzımız farklı, o usul usul öldürüyo ben gösterte gösterte, işte onun içün suçlu oluyom ben
yuhhhhhhhhhhh manyamış karı.ben de diyom bu adam niye can güvenliğim yok deyip duruyo.len ekim karıları size diyom len bu karının heyheyleri var.güvenip de sakın buluşmayın len.valla seri katil neyim bile olur bu karıdan:roflol::roflol::roflol:
yok anacım valla öyle diil, depresyondaydım o ara, yardımcı olacağı yere sürekli üzerime geliyodu, ben kendimi kurtarmak için çabalıyodum, iyileşmeye uğraşıyodum o inadına beni delirtmeye çalışıyodu, ihç anlayış göstermiyodu, eşim depresyonda deyip yardımcı olmuyodu, inadına alay ediyodu benimle, karı bi depresyondan çıkamadı diye amcasının oğluna falan söylüyodu, bigün acayip kavga ettik, hakaretler etmeye başladı, o ara mutfaktaydık, bende delirdim gözüm karardı artık yeter daha fazla üzerime gelme delirteceksin beni diye üzerine bıçakla yürüdüydüm, zaten sonra bıçağı fırlatıp yere düştüm sinirden, olduğum yerde ağlaya ağlaya baygınlık geçirdiydim, yoksa bişiy ettiğim yok adama,
ee bacım senden de korkulur....laelaelaelaelae
ama en iyisini sen yapıon...
helal sana ....
bidahakine daha masum bi silah seç...

klava:
kafasına indir bitane:roflol::roflol:
hiç olmazsa rahatlarsındelikafadulden
herkeş neden beni cadaloz görüyo yaaaaaa :çok üzgünüm:
Keske benim herifte seninki gibi sozumden cikmasa ibosum ama bazi konular disinda one dese o oluyo ve ben buna deli oluyorum gecenlerde annem ve kardeslerim bize geldi babamda isini halledip gelecekti neyse saat 9 oldu babam gecikecem dedi cocuklarda dersimiz var anne gidelim dedi kalktilar dedimki bizim hoduge hemen birakta gel askim dedim (annemde romatizma hastasi soguga hic cikamiyoda bakma iste torununu ozledi bizde gitmiyoruz dayanamidi geldi) bana ne ya sinir ediyon beni ben servismiyim diyo yazik allah rizasi icin altinda araba var sirtinda mi tasiyon sanki hoduk baktim olmuyo bari duraga birak kadin tek basina gece vakti usteklik kardesimde gec kiz sapigi var biseyi var artik hirsla onlardan once cikti hemen asonsorude bekletmiyo bile kendi indi o kadar uzuldumki agladim dusun gerci ilk defa boyle bisey yapti ama olsun sonucta benim uzulecegimi biliyo
yavrum benimkisi söz dinleme deil resmen uyuzluk, hiçbi konuda fikri yok, ne söylersem farketmez deyip arkasını dönüo, sence şöylemi diorum ses etmiyo, bu insanı delirtiyo işte, al işte bi hödük de seninki, terbiyesizlik etmiş :mymeka: