2008 Ekim Anneleri

sen uykuyu kandırdın herhal yavru benim sıpa saat 7 dedimi dikiio ayağa ya napıım, gündüz de uyumuyo hergün 4-5 saat uyumaktan bıktım, azcık 7-8 saat uyusam da dinçleşsem olmamı he:çok üzgünüm:

he hadi dinlen bakalım da olm 2 tene yavrusum var maşallah ikiside gündüz uyuyoo...leyn siz uyumuyo deyince baaa bi tuaf geliyy :sm_confused:

he hadi dinlen bakalım da olm 2 tene yavrusum var maşallah ikiside gündüz uyuyoo...leyn siz uyumuyo deyince baaa bi tuaf geliyy :sm_confused:

yav gündüzleri yarım saat 1 saat öyle uyuo, tam dalacam sıpa vaaaaa diye bağırıyo napim yaaa, geceleri kesintisiz uyuyo, sadece emmeye uyanıyo, onun içün iyi oluyo geceleri, gündüz delik deşik bi moka benzemiyo, zaten stres oluom öle olunca uyuyamıyom sinirden

haklısın uyku bi moka benzemez sinirler hat safada olur anlıom senide artık gündüzde kesintisiz 4-5 saat uyuması lazım yavrunuun zor len ölee

doğum günün kutlu olsun canım.benimde bugün doğum günümdükaydirigubbakcemile3.kocam zümrüt set almış:dance:bir ara fotoğrafını çeker gösteririrmyerimseniben

haklısın uyku bi moka benzemez sinirler hat safada olur anlıom senide artık gündüzde kesintisiz 4-5 saat uyuması lazım yavrunuun zor len ölee

hüfffffff tilki uykusuna yatıyo mübarek, nerde öyle uykular ahhh, nadiren uyuyo öle çoğunluk en fazla 1 saat, 2 saat falan olsa razıım yaa :çok üzgünüm:

seninde doum günüsün kutlu olsun nihalcimm...ii bak unutmamış....güle güle kullan a.s.
inş.yağmurunkide hatırlamıştır

doğum günün kutlu olsun canım.benimde bugün doğum günümdükaydirigubbakcemile3.kocam zümrüt set almış:dance:bir ara fotoğrafını çeker gösteririrmyerimseniben

kocan zümrüt set almış, kocan zümrüt set almış ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi daha söle bakıyım duymadım :mymeka::mymeka:

uyanınca emip uyuyormu tekrar yoksa emmio sohbet mi edio CADIARZU

ya geceleri uykusunda hıkır mıkır yapıo acıktım die, kalkıyorum emziriyorum, zaten uyansa bile memeye vardımı uyumaya başlıyo, uykusunda gözleri kapalı emiyo, doyduktan sonra da yatırıyorum öylece uyumaya devam edio, kesintisiz sayılır yani

kocan zümrüt set almış, kocan zümrüt set almış ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi daha söle bakıyım duymadım :mymeka::mymeka:
almış olm ne işte züm-rüt-set- al-mışş...kız nihal sende şunu yavaş yavaş sülesinee
bu karı tüm erkekleri hödük sanıo kendününkünün sayesinde ... yavrum benimm kısa :teselli: süreli şok -tatlicadiarzu- yaşattın karıya nihal ne deim sanaa :mymeka:

kız ibolya sen alcen kocana doum günüsündee merak ettim yada ne aldın geçmiş doum gününde

daha onun doğum günü olmadı ki olm, önc benim doğum günüm olyuo, bu arada mart 8 doğumluyum bi kenara not edebilüsünüz kaydirigubbakcemile3 ya hadi ben yatıyom valla uykum geldi, yarın görüşek emi, hepicüğünüzü mucuk mucuk öptüm, iyi geceler, beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyyyy

:roflol::roflol: la benimki de alır da gıcığım bu aralar o yüzden bütün erkeklere gıcığım delikafadulden

o zaman az az sık sık yemek istio senin paşa anacım başka bişe yok cokacimcoook kendine dikkat eden bir erkek olcak baksana şimdiden doğru beslenio kaydirigubbakcemile3 anasına eziyet edio o ayrıı kaydirigubbakcemile3

yok len gece uykuları kesintisiz, 3 saat arayla emiyoz, o koymuyo bana, böle uykusunda ıh ıh ıh yapa yapa emiyo, çok hoşuma gidio uykuyu faan bi kenara bırakıyom, zevkle emziryom valla, aaaa yeter be amma lafa tuttun beni gidiom ule ben :mymeka: hayde bu sefer gttim bu son mesacımdı, öptüm sizi karılar Şeniz

Herkese gunaydin nihalcim dogum gunun kutlu olsun canim bebisinle esinle bi omur saglikli ve huzurlu gunler gecirmen dilegiyle

Cok uykum var ya gozumu acamiyom dolu isim var daha ya bu dolaplar nasil bu kadar cok dagiliyo anlamiyorum biktim kiyafet katlamaktan zaten herif bi kazak alir en alttakini ceker usttekileri yikar cikarttigi kirlileride goturup camasir sepetine atmaz odanin ortasina zaten ondan bikmistim anam bide kizim cikti minik minik olduruyo beni kusma sorunumuz oldugu icin 3 gunde tum dolap cekmece bosaliyo yikaniyo geri katla yerlestir utulemekten gectim artik valla bas gelemiyom bune ya omrumun yarisi camasir katla dolap duzeltmekle geciyo

Kizlar bisey soracam ya dunden beri benim kizim dilini cigniyo agzinda bisey varmis gibi sapur supur yapiyo ya neden acaba disleri kasiniyo desem erken gerci 2 aylikkende dis cikaran bebek var ama anlamadim gitti

günaydın kızlar. ben bayağı geri kalıyom ya. geldiğimde gecmişi okumak 1 saatimi alıyor ve de kimseyi bulamıyorum yaww. eeee nerdesiniz karılarrrrrr................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…