sen uykuyu kandırdın herhal yavru benim sıpa saat 7 dedimi dikiio ayağa ya napıım, gündüz de uyumuyo hergün 4-5 saat uyumaktan bıktım, azcık 7-8 saat uyusam da dinçleşsem olmamı he:çok üzgünüm:
he hadi dinlen bakalım da olm 2 tene yavrusum var maşallah ikiside gündüz uyuyoo...leyn siz uyumuyo deyince baaa bi tuaf geliyy :sm_confused:
haklısın uyku bi moka benzemez sinirler hat safada olur anlıom senide artık gündüzde kesintisiz 4-5 saat uyuması lazım yavrunuun zor len öleeyav gündüzleri yarım saat 1 saat öyle uyuo, tam dalacam sıpa vaaaaa diye bağırıyo napim yaaa, geceleri kesintisiz uyuyo, sadece emmeye uyanıyo, onun içün iyi oluyo geceleri, gündüz delik deşik bi moka benzemiyo, zaten stres oluom öle olunca uyuyamıyom sinirden
kızlar küstüm he hadi herüfüm kazanlık siz niye doğumgünümü kutlamıyonuz zatiiiii bi yağmurum gülücük atarak kutladı başka kimse yokkkkkkkkk ühüüüüüüüüüüüüüüü
haklısın uyku bi moka benzemez sinirler hat safada olur anlıom senide artık gündüzde kesintisiz 4-5 saat uyuması lazım yavrunuun zor len ölee
doğum günün kutlu olsun canım.benimde bugün doğum günümdükaydirigubbakcemile3.kocam zümrüt set almış:dance:bir ara fotoğrafını çeker gösteririrmyerimseniben
uyanınca emip uyuyormu tekrar yoksa emmio sohbet mi edio CADIARZUhüfffffff tilki uykusuna yatıyo mübarek, nerde öyle uykular ahhh, nadiren uyuyo öle çoğunluk en fazla 1 saat, 2 saat falan olsa razıım yaa :çok üzgünüm:
uyanınca emip uyuyormu tekrar yoksa emmio sohbet mi edio CADIARZU
almış olm ne işte züm-rüt-set- al-mışş...kız nihal sende şunu yavaş yavaş sülesineekocan zümrüt set almış, kocan zümrüt set almış ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi daha söle bakıyım duymadım :mymeka::mymeka:
kız ibolya sen alcen kocana doum günüsündee merak ettim yada ne aldın geçmiş doum gününde
almış olm ne işte züm-rüt-set- al-mışş...kız nihal sende şunu yavaş yavaş sülesinee
bu karı tüm erkekleri hödük sanıo kendününkünün sayesinde ... yavrum benimm kısa :teselli: süreli şok -tatlicadiarzu- yaşattın karıya nihal ne deim sanaa :mymeka:
ya geceleri uykusunda hıkır mıkır yapıo acıktım die, kalkıyorum emziriyorum, zaten uyansa bile memeye vardımı uyumaya başlıyo, uykusunda gözleri kapalı emiyo, doyduktan sonra da yatırıyorum öylece uyumaya devam edio, kesintisiz sayılır yani
o zaman az az sık sık yemek istio senin paşa anacım başka bişe yok cokacimcoook kendine dikkat eden bir erkek olcak baksana şimdiden doğru beslenio kaydirigubbakcemile3 anasına eziyet edio o ayrıı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?