Kizlar sizin bebisler terleyince ne yapiyonuz
sırtına bez yada üstünü değiştiriorum az terlediyse bişey yapmıorum
günaydın bacılar maşallah sabahın köründe gelmişsiniz benim daha afyonum patlamadı kahvaltımı bilem daha yeni yapacam ya benim oğlan dün gece 11 de emdi sonra sabah 7de kalkıp emdi ilk defsa bööle oldu ya niyekine bizimkide en fazla 10 dk emiyo ama hızlı hızlı öyleki boğazına kaçıyo of be ne kocalar varmış helal olsun zümrüt set ha maşallah valla ben dün en azından bir gül bekledim gönlümü alması için herifte tık yok adi serrrefsizz aslında yatağada almayacaktım ama neyse insanlık bende kalsın dimi ama bu arada celen ne oldu neden moralin bozulduda uyuyamadınn
len yağmır karısı sen angaranın niresinde oturuyon??
hey gidi ne zümrüt kolye ne altın bilezik..:çok üzgünüm:
bi çiçekaldı onuda zorla aldı..:çok üzgünüm:
ben doğumdan önce sipariş etmiştim...
kıymetimizi bilen yok bacım..:a015:
kime kızzzzzzzzzz zümrüt takım alınmış deyin hele hödük olmayan ekim babalarına bi alkışşşşşş
bunları seçip bize vermişler diycem ama biz aldık kız leyla hele bide başka aylara girek acep o babalar nasılki
bunları seçip bize vermişler diycem ama biz aldık kız leyla hele bide başka aylara girek acep o babalar nasılki
senağlamasenağlamaaynen bacım aynen bi koca çiçek getirdi hastane odasına daha doğum hediyemi alacak sözde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol::roflol: bence onlarda aynıdır
benim tanıdığım en centilmen ve düşünceli erkek babam keşke eşimde babam gibi olsatdı canım babam benim oyy oyy kızını ne hallere düşürdüler aneeyy vay aneeeyy senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?