2008 Ekim Anneleri

Anaa bugun bende sacimin dokuldugunu farkettim bendede demir eksik okadarda su ferro sonal mi ne o haptan zorla ictiydim ne igrec bisey ya amn dokulsun simdi yine o haptan icip sinir olmaktansa

sırtına bez yada üstünü değiştiriorum az terlediyse bişey yapmıorum

Benim kiz hic terlemiyodu terletmiyodum sabah kalktik yelek giydirdim uzerini sonra yanima aldim emzirirken ikimizde uyumusuz kalkyimki ikimizde terlemisiz kalorifer yanmis yatakta onun yaninda usuturum diye ne yapsam dedim

:ecrin_bebek:napıonuzz yavru kuşlar ve bocekleriii???
ben cumadan berı annemdeyım.ogun kalalım hadu dedık kociş hastaydı zaten cocuga bulaşmaz hem dedık .....
gıtmeye de nıyetımız yok galıbakaydirigubbakcemile3
sızede haber veremedım.pc basına oturamadım hasta oldummirmirmirmir
kocıs gldı bıgın bulastırdı gıtıı anasını satiimmşakkıdı
inş iklime gecmez.şimdilik ıyı bakalım..
bugun sağlık ocağına goturdum yavruyu.. 6.200 olmuş kılosu boyuda 60 cm. mişş
iyi maşallahh..bende boğazım ıcın sprey fılan yazdırdım yanma var cok...
akşam gecerım herhal eve..1o dklık zaten :icecream:
eee sızz ne yaptıız varmı bı değişiklikk??aksma daha cok kaynatırız artıkkınn:teytey:

günaydın bacılar maşallah sabahın köründe gelmişsiniz benim daha afyonum patlamadı kahvaltımı bilem daha yeni yapacam ya benim oğlan dün gece 11 de emdi sonra sabah 7de kalkıp emdi ilk defsa bööle oldu ya niyekine bizimkide en fazla 10 dk emiyo ama hızlı hızlı öyleki boğazına kaçıyo of be ne kocalar varmış helal olsun zümrüt set ha maşallah valla ben dün en azından bir gül bekledim gönlümü alması için herifte tık yok adi serrrefsizz aslında yatağada almayacaktım ama neyse insanlık bende kalsın dimi ama bu arada celen ne oldu neden moralin bozulduda uyuyamadınn

Citirrcim gecmis olsun canim masallh bocugun iyi gelismis aman cocuklada hastalik cok zor oluyo hemen iyilesirsin ins

Bu kari iyice nefret etmis heriften buda bicak cekmesse neyim he valla bacim zumrut elmas karisini simartyo tabi ben dogum yapinca herif bi altin bilezik getirdi takti dogum hediyen diye o kadar mutlu olddumki oysaki dolu takim var ama dusuncesi beni cezbetti ne zevklisin felen diyip boynuna sariliyodum bigun kaynanam agzindan kacirdi ben cok begendim alirken felen diye kaynanam almis buda bana artislik yapiyo hoduk zaten senden boyle sey beklenmez ki

hey gidi ne zümrüt kolye ne altın bilezik..:çok üzgünüm:
bi çiçekaldı onuda zorla aldı..:çok üzgünüm:
ben doğumdan önce sipariş etmiştim...
kıymetimizi bilen yok bacım..:a015:

senağlamasenağlamaaynen bacım aynen bi koca çiçek getirdi hastane odasına daha doğum hediyemi alacak sözde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kime kızzzzzzzzzz zümrüt takım alınmış deyin hele hödük olmayan ekim babalarına bi alkışşşşşş

Ah canim beniiiim almadimi bisey sana bak mihalin herifi zumrut takim almis resmini cekip koyarim biara dedi havasinoi atti gitti benim dogum gunumde benim hic umudum yok hediye alacagindan ben hani su duz bogazli alttan giyilen badiler varya onun beyazindan aliyim diyodum fileli kazagim vardi altindan giymek icin gecen sene dogum gunumde buda istiyodu diye tutmus ondan almis hoduk ohediyedenmi sayilir sanki kac kurus ben kemdim alirdim hala basina kalkiyom bu senede umudum yok

Aynen kiz bede dogum yapmadan once agzimla istedim hatta cicekcinin onunden gecerken ozellikle gosterdim su cicekten istiyom diye heryerdede var yani ozel bi cicekte degil uyuz gitmis bastira bastra soyledigim halde baska cicek almis aman hic sesimi cikartmadim napiyim ya ondan gelecek allhtan gelsin

bunları seçip bize vermişler diycem ama biz aldık kız leyla hele bide başka aylara girek acep o babalar nasılki

:roflol::roflol: bence onlarda aynıdır
benim tanıdığım en centilmen ve düşünceli erkek babam keşke eşimde babam gibi olsatdı canım babam benim oyy oyy kızını ne hallere düşürdüler aneeyy vay aneeeyy senağlama

bunları seçip bize vermişler diycem ama biz aldık kız leyla hele bide başka aylara girek acep o babalar nasılki

Valla dogru soyluyon cimbizla ceker gibi ozellikle hoduk sectik yaa o kadar cok seviyodum ki ask ask 15 ay yolunu gozledim safak saydim askerden gelene kadar goz yasi doktum halada seviyom ama tahammul edemiyom ben evlenmeden once bukadar degisecegini hic bilmiyodum benim icin neler yapmadiki varya askerdeyken nisanliydik geberiyodu telle yakalandi benim icin hapse bile girecekti firar etti dusun beni ozledigi icin simdi ne oldu koca.an bi hic hala seviyo ama artik nede olsa benim diye hodukluk yapiyo kaybetme korkusu yok amaan basa gelen cekilir canim sabirr

senağlamasenağlamaaynen bacım aynen bi koca çiçek getirdi hastane odasına daha doğum hediyemi alacak sözde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

öpnde basınıza koyun o kocaları:mymeka: bnmki sallana sallana geldi be doğumaÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

Benim babam ayni esim gibi hep babam gibi kocam olmasin derdim ama ayni babamin kiskanclik huyu yoktu bunda oda var hey allahim

kızlar bişey diyimmi genelde çocuk doğunca oluyomuş böyle şeyler çok duydum zaman ve sabır
bu arada demin kızımın sayesinde klavyeye pilav döküldü tanecikleri nasıl çıkartcammmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…