leylacım buayın beyin gelişimi özellimiymiş bu bende şüpheleniyom dişmi çıkyo diye bide benimki biberonu diş etlerine sürdürüyoKizlar bisey soracam ya dunden beri benim kizim dilini cigniyo agzinda bisey varmis gibi sapur supur yapiyo ya neden acaba disleri kasiniyo desem erken gerci 2 aylikkende dis cikaran bebek var ama anlamadim gitti
kıss seninkinede burası alışkanlık yapmasuuun..adam buraya gelirmiş meğerr :roflol:
walla kapatıp yattım gelmemiştir heralde:roflol:
manyak diim ona bari oda sizinkilerle birlikte''ekim hödülleri'' topikine gitsin :roflol:
nasıl fikir ama delikafadulden
kızlar yaa size bişey soracam benim zilli 5 dakikadan fazla emmiyorr. korkarım aç kalıyor bu bebe. zayıflayacak diye korkuyorumm. neden emmiyo kii.
bi de benim memeler felaket çatlamış çok acıyor emerken. var mı önerisi olan.ne kullanabiilirimmm acilllll cevapppp bekliyorummm
alooo celennnnnnnnn burdayım kızzz. bi site buldum ona bakıyordummmm. lansioh kremi devlet ödüyor mueşime aldırayım gelirken getirsinnn.göğsüm mahvoldu yaaawwwwwwwwwww.
leylacım buayın beyin gelişimi özellimiymiş bu bende şüpheleniyom dişmi çıkyo diye bide benimki biberonu diş etlerine sürdürüyo
alooo celennnnnnnnn burdayım kızzz. bi site buldum ona bakıyordummmm. lansioh kremi devlet ödüyor mueşime aldırayım gelirken getirsinnn.göğsüm mahvoldu yaaawwwwwwwwwww.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?