2008 Ekim Anneleri

kızlar bişey diyimmi genelde çocuk doğunca oluyomuş böyle şeyler çok duydum zaman ve sabır
bu arada demin kızımın sayesinde klavyeye pilav döküldü tanecikleri nasıl çıkartcammmmmmmmmmmmmmm

ters cevir masaya hafif hafif vur.dökülmezse cımbızlı cekmeye calıs.o da olmadı klavyeyi ac.

gece rüyamda hep zeynep i(özdil) görrdüm..sıkıntısı varmıs.bende onunla bir üzlüodum.uyndığımda cok bunalmıstım.allah hayra cıkarsın??

aşure canı çekip de yapmayana korkanlar dr oetkerin aşuresinden aldım yaptım şimdi ev aşuresi gibi değil ama idare eder çok şekerli geldi tadı bana

gece rüyamda hep zeynep i(özdil) görrdüm..sıkıntısı varmıs.bende onunla bir üzlüodum.uyndığımda cok bunalmıstım.allah hayra cıkarsın??

hayırdır inş.zeynep di dimi dalanın roxy toz sabununu tavsiye eden sabah aldım marketten 2.5ytl hem daha ucuz hacı şakirden bu arada hacı şakir de israil malıymış adının hacı old.na bakmayın yazıodu gelen bi mailde...marketlerde bulamayanlar dalan nın sitesinden de sipariş veriliomuş ama kargo ücreti alırlar mı bilmem bi sorun

aşure canı çekip de yapmayana korkanlar dr oetkerin aşuresinden aldım yaptım şimdi ev aşuresi gibi değil ama idare eder çok şekerli geldi tadı bana
kız yemek anca yiyom aşure nerdee
iyi oldu akşama aldırayımda yapayım
kızlar len kuzenimin 5 aylık bebesi var bizimki kazara hamiş kalmış :1shok:

benim herüf de doğum hediyesi olarak laptop almştı bana evde canım sıkılmasın diye ama bunu saymam bu ortak mal ben bileklik istiom dediydim hatta gösterdiydim istediğimi de hesaptaki paradan çek al demişti gıcık ben senin almanı istiom demiştim.tabi hastanede çiçek falan yaptırmştı ben odama gelene kadar oda süslenmişti tabi bizim gelin sayesinde o aldırmış oda süsünü falan

Allahım sen koru bizi yarabbimmm bende geçen aralığın 3ünde olduydum daha olmadım CADIARZUsabırla ve umutla bekliyorum olmayıı geçen sene bu zamanlar bende kaza kurşununa gitmiştim Allahım sen koruuuuu

bizim keroş da kazayla oldu evlenir evlenmez hamile kaldım ben eşim korunacaktı güya türk filmi gibi:roflol:
bi arkadaş var mayısta evlendi doktora gitmişler nie çocuğumz olmuo die doktor kovalamış bunları öyle hemen çocuk türk filmlerinde olur demiş bizim türk filmi gibi oldu yani ilk duyduğmda şoka girmiştim üzülmüştüm hatta doktora aldırmaya gitmiştik ikna etmişti doktorum ama iyiki doğurmuşum diom şimdi

bende omo kullanuıyorum bebekler için bide yumoşun yumuşatıcısını kullanıyorumm ama ikiside yahudiymiş hemde ben istiyorumki evin içi bebek gibi koksun ama bizim eve öyle bir koku sinmedi bendde hacışakir alayım diyodum demek oda kötü kokuyo napsakta böyle heryer bebek gibi mis gibi koksa yavs hyumuşatıcı bundan sonra bingo alacam oda çok güzel kokuyodu

iyiki doğmuşsunuz kıslar kaç yaşına girdiniz bakemmmkaydirigubbakcemile5Şeniz

keşke daha önce doğursaydım diyom şimdi
ooooooooooooo nisada gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşş kız kuzunu bi koyde görek
kızlar bişey diycem sizde şu üst tarafta ne reklamları çıkıy bende hep zayıflama reklamı yoksam bunlar beenim kilolardan haberdarmı deyin hele oldum

öff daha evi süpürecem ütü yapacam yemekde yapacam off beni oyalamayın beaaaaaaaa çıkamıyom burdaaann:a015::a015:

Ben de cok korkuyom hamile kalirsam diye valla sipral dusunuyom ama oda cok kanama yapiyomus biliyom ya anam en iyisi hic bisey yapmamak ama

Bendede oyle cıkiyi lahana felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…