2008 Ekim Anneleri

slm kızlar ben de roxi matik kullanıyorum çok güzel leke çıkarıyo.yağmurcum iyiki doğdun tatlım.ahhhhhhhhhhhhhh zümrüt kolyeymişşş.celencimin dediği gibi elini kolunu sallaya sallayabu laf bizde başka söylenir ama .....ni sallaya sallaya denir de hanii konu içi dışı meselesi)geldi doğuma güya bana çok güzel bi bileklik beğenmiştim onu sana doğumda alacam dediydi.doğurdum yok nerdeyse kızım evlenip doğuracak ama hala yok.demekki neymiş HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDÜÜÜÜÜÜÜÜKKK.:mymeka:ekimin hödük babası işteee-tatlicadiarzu-

len karıştırmayın bana zümrüt falan gelmedi imitasyon bilem yokkkkkkkkkk:çok üzgünüm::roflol:

muhaha bizdede ööle derlerde burda ayıp kacmasın die ööle yazdımyerimseniben
acaba şimdi söölesem nasıl söölenir ya:uhm: bana doğum hediyesi al da denmezki:uhm: bi taktik verin bakam aksama yolunu yapiim.2 gün sonra maaş günü belkim şansımı zorlarsamfisfisfis

gece rüyamda hep zeynep i(özdil) görrdüm..sıkıntısı varmıs.bende onunla bir üzlüodum.uyndığımda cok bunalmıstım.allah hayra cıkarsın??

Hayır olsun canım yaa.Girayım gece huysuzlandı bizide uyutmadı ve ben çok bunaldım o malum oldu demekki sana.dünden beri garipliği üzerinde uyumuyor.şaşkınlıktan balkona çıkardım az önce 15 dk uyudu deli olacam yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

evet özlemcim çok memnunum roxy matikten hem fiyatı uygun hemde lekeyi çıkarıyo.a.s

ayyy bugun kafayı yemezsem dha yemem kızlar daha yeni yemek yedim yaaa açlıktan ölecem durmuyo bugun çocuğum nedendir bilmem aşırı mutsuz şimdi uyudu git gel beşiğini sallıyorum celencim senin rüya benim oğlana delalet sanırım:))

canım gazımı var acaba dün yediklerini bir gözden geçir bakalım acaba gaz yapıcı bişeylerrmi yedin biz sab kullanıyoruz rezene papatyada veriyorum arasıra ama bunlar kar etmezse birkaç damla zeytinyağ veriyorum o zaman rahatlıyor

yaw yine ben gittim panayır yerine dönmüş burası bi tutturamadım:çok üzgünüm:
şimdide kimsecikler yokÇok üzgünüm çoook
bacılar deterjandan bahsederken farkettim..
siz yumuşatıcıdamı kullanıonuz..:uhm:ama makine yumuşatıcıdan sonra DURULAMA yapmıo:1no2: bilginiz olsun...ben o yüzden yumuşatıcı kullanmıom ne kadar bebişe özelde olsa kimyasallar war içinde:1no2:

Ben yumusatici kullaniyodum ya hacisakir kotu kokuyodu mis gibi koksun diye

bidaha asla o deterjandan alımıycamÇok üzgünüm çoook berbat.lan su roxi dediğinizi nerden blucam yaaa??internetten siparş falan diodu biri??nerden??

kizlar camasir tozlarina bence alirken dikkat edin cünkü cogu israile gidiyo mesela
alo
omo
hacisakir
ariel
persil

bebek bezlerindende prima huggies
elimizden geleni yapalim biz yinede bir kursunda bizden gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…