slm kızlar ben de roxi matik kullanıyorum çok güzel leke çıkarıyo.yağmurcum iyiki doğdun tatlım.ahhhhhhhhhhhhhh zümrüt kolyeymişşş.celencimin dediği gibi elini kolunu sallaya sallayabu laf bizde başka söylenir ama .....ni sallaya sallaya denir de hanii konu içi dışı meselesi)geldi doğuma güya bana çok güzel bi bileklik beğenmiştim onu sana doğumda alacam dediydi.doğurdum yok nerdeyse kızım evlenip doğuracak ama hala yok.demekki neymiş HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDÜÜÜÜÜÜÜÜKKK.:mymeka:ekimin hödük babası işteee-tatlicadiarzu-
leyla sizin dükkan kayserinin nersinde yakınız biz kayseriye sizden alak bari belki gelmişimdir mağazaya
slm kızlar ben de roxi matik kullanıyorum çok güzel leke çıkarıyo.yağmurcum iyiki doğdun tatlım.ahhhhhhhhhhhhhh zümrüt kolyeymişşş.celencimin dediği gibi elini kolunu sallaya sallayabu laf bizde başka söylenir ama .....ni sallaya sallaya denir de hanii konu içi dışı meselesi)geldi doğuma güya bana çok güzel bi bileklik beğenmiştim onu sana doğumda alacam dediydi.doğurdum yok nerdeyse kızım evlenip doğuracak ama hala yok.demekki neymiş HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDÜÜÜÜÜÜÜÜKKK.:mymeka:ekimin hödük babası işteee-tatlicadiarzu-
gece rüyamda hep zeynep i(özdil) görrdüm..sıkıntısı varmıs.bende onunla bir üzlüodum.uyndığımda cok bunalmıstım.allah hayra cıkarsın??
hayırdır inş.zeynep di dimi dalanın roxy toz sabununu tavsiye eden sabah aldım marketten 2.5ytl hem daha ucuz hacı şakirden bu arada hacı şakir de israil malıymış adının hacı old.na bakmayın yazıodu gelen bi mailde...marketlerde bulamayanlar dalan nın sitesinden de sipariş veriliomuş ama kargo ücreti alırlar mı bilmem bi sorun
meydan varya orasına geldiydim annesi hamile diye bi mağaza vardı
canım gazımı var acaba dün yediklerini bir gözden geçir bakalım acaba gaz yapıcı bişeylerrmi yedin biz sab kullanıyoruz rezene papatyada veriyorum arasıra ama bunlar kar etmezse birkaç damla zeytinyağ veriyorum o zaman rahatlıyorayyy bugun kafayı yemezsem dha yemem kızlar daha yeni yemek yedim yaaa açlıktan ölecem durmuyo bugun çocuğum nedendir bilmem aşırı mutsuz şimdi uyudu git gel beşiğini sallıyorum celencim senin rüya benim oğlana delalet sanırım:))
Ben yumusatici kullaniyodum ya hacisakir kotu kokuyodu mis gibi koksun diye
bidaha asla o deterjandan alımıycamÇok üzgünüm çoook berbat.lan su roxi dediğinizi nerden blucam yaaa??internetten siparş falan diodu biri??nerden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?