ya kızlar sizin bebişler kaçar kilo oldu?dbestin eylülü maşallah 6800 olmuş ya kafam karıştı benim
eylüll gitme leyyyn dur heleee:mymeka:ahanda gidiyom kızdırdınız beni.hiç muhabbet yok anasını satim.ben kırk yılda bi bu saatte burda oluyom millet geçmişi okuyo.neyyse hadi öpüldünüz gine iyi günüme geldiniz.Şeniz
len hepimiz farklı farklıyız bebeklerimizde farklı olcak.....kızımda uzun ama oğlumdan daha zayıftı..kardeşler bile birbirinden farklı...ikiz yeğenlerim var 6 aylık kızımız 7 kiloydu oğlumuz 8.5 kiloydu...arasındaki boy farkıda 3-4 cm oynuyo...ya kızlar sizin bebişler kaçar kilo oldu?dbestin eylülü maşallah 6800 olmuş ya kafam karıştı benim
kizlar camasir tozlarina bence alirken dikkat edin cünkü cogu israile gidiyo mesela
alo
omo
hacisakir
ariel
persil
bebek bezlerindende prima huggies
elimizden geleni yapalim biz yinede bir kursunda bizden gitmesin
hey gidi ne zümrüt kolye ne altın bilezik..:çok üzgünüm:
bi çiçekaldı onuda zorla aldı..:çok üzgünüm:
ben doğumdan önce sipariş etmiştim...
kıymetimizi bilen yok bacım..:a015:
:roflol::roflol: bence onlarda aynıdır
benim tanıdığım en centilmen ve düşünceli erkek babam keşke eşimde babam gibi olsatdı canım babam benim oyy oyy kızını ne hallere düşürdüler aneeyy vay aneeeyy senağlama
öpnde basınıza koyun o kocaları:mymeka: bnmki sallana sallana geldi be doğumaÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
kızlar bişey diyimmi genelde çocuk doğunca oluyomuş böyle şeyler çok duydum zaman ve sabır
bu arada demin kızımın sayesinde klavyeye pilav döküldü tanecikleri nasıl çıkartcammmmmmmmmmmmmmm
kız yemek anca yiyom aşure nerdee
iyi oldu akşama aldırayımda yapayım
kızlar len kuzenimin 5 aylık bebesi var bizimki kazara hamiş kalmış :1shok:
bizim keroş da kazayla oldu evlenir evlenmez hamile kaldım ben eşim korunacaktı güya türk filmi gibi:roflol:
bi arkadaş var mayısta evlendi doktora gitmişler nie çocuğumz olmuo die doktor kovalamış bunları öyle hemen çocuk türk filmlerinde olur demiş bizim türk filmi gibi oldu yani ilk duyduğmda şoka girmiştim üzülmüştüm hatta doktora aldırmaya gitmiştik ikna etmişti doktorum ama iyiki doğurmuşum diom şimdi
bende omo kullanuıyorum bebekler için bide yumoşun yumuşatıcısını kullanıyorumm ama ikiside yahudiymiş hemde ben istiyorumki evin içi bebek gibi koksun ama bizim eve öyle bir koku sinmedi bendde hacışakir alayım diyodum demek oda kötü kokuyo napsakta böyle heryer bebek gibi mis gibi koksa yavs hyumuşatıcı bundan sonra bingo alacam oda çok güzel kokuyodu
keşke daha önce doğursaydım diyom şimdi
ooooooooooooo nisada gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşş kız kuzunu bi koyde görek
kızlar bişey diycem sizde şu üst tarafta ne reklamları çıkıy bende hep zayıflama reklamı yoksam bunlar beenim kilolardan haberdarmı deyin hele oldum
len karıştırmayın bana zümrüt falan gelmedi imitasyon bilem yokkkkkkkkkk:çok üzgünüm::roflol:
evet özlemcim çok memnunum roxy matikten hem fiyatı uygun hemde lekeyi çıkarıyo.a.s
Ibolya bugunde mi hast. Gidecekti
80'ine merdiven dayamış yaşlı baba ile onu ziyarete gelen -45 yaşında ve saygın bir işi olan- oğlu salonda oturuyorlardı. Hal-hatırdan, çoluk-çocuktan, havadan-sudan sohbet ettikten sonra oğlu susmuş, ayrılmanın sinyalini vermişti. O anda üzerinde oturdukları sedirin yanındaki pencerenin pervazına bir karga kondu.
Yaşlı baba kargaya gülümseyerek biraz baktıktan sonra oğluna sordu: 'Bu ne oğlum?'
Oğlu şaşkın, cevapladı: 'o bir karga baba.'
Yaşlı baba kargaya biraz daha baktıktan sonra yine sordu: 'Bu ne oğlum?'
Oğlu daha da şaşkın, yine cevapladı: 'Baba, o bir karga'
Karga hâlâ pervazda, komik hareketlerle başını sağa sola çeviriyor, başını yan yatırıyor, havaya bakıyor, sonra başını yine onlara çeviriyordu. Yaşlı baba üçüncü defa sordu: 'Bu ne?'
Oğlunun şaşkınlığı sabırsızlığa dönmüştü: 'O bir karga baba, üç oldu soruyorsun. Beni işitmiyor musun?'
Yaşlı baba dördüncü defa da sorunca oğlunun sabrı taştı ve sesini yükseltti: 'Baba bunu neden yapıyorsun? Tam dört defadır onun ne olduğunu soruyorsun, sana cevap veriyorum ve sen hâlâ sormaya devam ediyorsun. Sabrımı mı deniyorsun?'
Babası -yüzünde hâlâ bir gülümseme- yerinden kalktı, içeri odaya gitti ve elinde bir defterle döndü. Bu bir hâtıra defteriydi. Oturdu, sayfalarını karıştırdı ve aradığını buldu. Sevgiyle gülümseye devam ederek sayfası açık bir vaziyette defteri oğluna uzattı ve o sayfayı okumasını söyledi.
'Bugün 3 yaşındaki minik yavrumla salondaki sedirde otururken yanıbaşımızdaki pencerenin pervazına bir karga kondu. Oğlum tam 23 defa onun ne olduğunu sordu. 23 soruşunda da ona sevgiyle sarılarak, onun bir karga olduğunu söyledim. Rahatsız olmak mı? Hayır! Onun sorusunu masumca tekrar edişi içimi sevgiyle doldurdu.'
'Rabbin, sadece kendisine kulluk etmenizi, ana-babanıza iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara 'öf' bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle.' (İsra, 23)
ewet yumşatıcıların içinde uranyum varmış enazından 1yaşına kadar kullanmamak lazımsositososito
kıızlaaaaaarr pasta gaz yaparmıııııııııııııııı:icecream:cokacimcoook
len ibolya karısı hiç selam sabah yok mu len:mymeka:
ohh sonunda bittii bea geçmiş ... hihoyyyt
bende kızımın arkadaşına gittim bugun oğluşa babası baktıay kızcagızın cumaydı doğumu ama dikişleri patlamak üzereymiş bugüne almışlar apar topar doğuma gitti...ay çok zor ya kaza kurşunu olmuş....5 yaşında 13 aylık birde yeni doğan off ne zor yaaa....evde yardımcısı vardı ama gelen kaçıomuş 3 çocuk olacağını öğrenincee..
aman dikkat edelim...bende anlatıyorum eşime bizde yapalım ne güzel diooklava: len sen delimisin nesinn ay manyaq çocuk sevior bu adam ya benüü delü ediiy -tatlicadiarzu- birde ben sezeryandan çıktım doktora keşke fermuar yapsaydınız daha kolay olurdu hemen bi tane istiyorum diordu... :mymeka:
artık çok geç çoktan mideye indirdim bileeee kıslar inanabiliyomusunuz oğlum bugün 2 kere kaka yaptıhihoyyytkaydirigubbakcemile2çok mutlu oldum beaa :sm_cool::teytey:inşallah böyle gider çok yapınca sütüm yaramıyor diye düşünüyorummm
kakalar götürsün seni terken:mymeka: senn yüzünden ryalarımda kaka görmeye başladımlaelaelaelaelae
angut ibolya karısı msn i ac bişi sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?