2008 Ekim Anneleri

ya kızlar sizin bebişler kaçar kilo oldu?dbestin eylülü maşallah 6800 olmuş ya kafam karıştı benim

:mymeka:ahanda gidiyom kızdırdınız beni.hiç muhabbet yok anasını satim.ben kırk yılda bi bu saatte burda oluyom millet geçmişi okuyo.neyyse hadi öpüldünüz gine iyi günüme geldiniz.Şeniz

ohh sonunda bittii bea geçmiş ... hihoyyyt
bende kızımın arkadaşına gittim bugun oğluşa babası baktı ay kızcagızın cumaydı doğumu ama dikişleri patlamak üzereymiş bugüne almışlar apar topar doğuma gitti...ay çok zor ya kaza kurşunu olmuş....5 yaşında 13 aylık birde yeni doğan off ne zor yaaa....evde yardımcısı vardı ama gelen kaçıomuş 3 çocuk olacağını öğrenincee..
aman dikkat edelim...bende anlatıyorum eşime bizde yapalım ne güzel dioo klava: len sen delimisin nesinn ay manyaq çocuk sevior bu adam ya benüü delü ediiy -tatlicadiarzu- birde ben sezeryandan çıktım doktora keşke fermuar yapsaydınız daha kolay olurdu hemen bi tane istiyorum diordu... :mymeka:

ya kızlar sizin bebişler kaçar kilo oldu?dbestin eylülü maşallah 6800 olmuş ya kafam karıştı benim

herkesin bebişi aynı kiloda olacak diye bişey yok eylülcüm ya önemli olan sağlıklı olmaları a.s senin eylülün ne zaman doğmuştu? dr gelişimi normal diyosa neden kafana takıyosun ki

benim oğluşta 3 aylık 8kg 150gr dı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum...boyuda tam hatırlamıyorum 66.5 tu galiba bakmam lazım

len hepimiz farklı farklıyız bebeklerimizde farklı olcak.....kızımda uzun ama oğlumdan daha zayıftı..kardeşler bile birbirinden farklı...ikiz yeğenlerim var 6 aylık kızımız 7 kiloydu oğlumuz 8.5 kiloydu...arasındaki boy farkıda 3-4 cm oynuyo...

kizlar camasir tozlarina bence alirken dikkat edin cünkü cogu israile gidiyo mesela
alo
omo
hacisakir
ariel
persil

bebek bezlerindende prima huggies
elimizden geleni yapalim biz yinede bir kursunda bizden gitmesin

normalde ariel kullanıyodum sırf bu yüzden bıraktım persile geçtim meğer o da aynıymış heee klava:

kızlar buarada bebek deterjanı olarak roxy matik i ben de tavsiye ediyorum kesinlikle çok güzel kokuyor yumuşacık yapıyor ve güzel temizliyor.. ama heryerde bulunmuyor :uhm: babam bisürü almış stok yapmıştık 3 paket var daha..
bulamazsanız dalin sıvı deterjanı da tavsiye ederim ama yumuşatıcısını koymayın, sadece deterjanla yıkayın missss gibi kokuyoooo

hey gidi ne zümrüt kolye ne altın bilezik..:çok üzgünüm:
bi çiçekaldı onuda zorla aldı..:çok üzgünüm:
ben doğumdan önce sipariş etmiştim...
kıymetimizi bilen yok bacım..:a015:

aynen vallaha, doğumdan sonra hastaneye bi buket gülle gelmezsen çocuğunu göstertmem diye tehdit ettiydim yıllarca kaydirigubbakcemile3 ama doğumdan sonra o çiçeği bile görcek gözüm olmadı, sezeryan acısıyla onu bile inceleyemedim, ama çok mükemmel bi buketti, güllerin üzerinde simler vardı çok gösterişli görünüyodu, keşke o buketle bi fotoğraf çekilseydim, o kadar adamın başının etini yedim ama ağrımdan acımdan onunla ilgilenemedim, içimde ukte kalcak :çok üzgünüm: benimki doğum hediyesi beyaz altın bi alyans getirmiş gelmiş, sezeryandan uyanır uyanmaz sarılıp öptüydü, teşekkür ederi m bitanem herşey için bu senin doğum hediyen dediydi, sezeryanın acıısından korkmasamm sırf o an içün bi daha doğururdum valla:çok üzgünüm:

aman benim baba kocadan çocuk koca babadan çocuk, geçnlerde moktan bi sebep yüzünden babam anneme küsmüş çocuk gibi kaydirigubbakcemile3

öpnde basınıza koyun o kocaları:mymeka: bnmki sallana sallana geldi be doğumaÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

anacım ben karar verdim best of hödük yarışması düzenleyecem, senin hödüğün en favori aday olcek görcen :roflol:
kızlar bişey diyimmi genelde çocuk doğunca oluyomuş böyle şeyler çok duydum zaman ve sabır
bu arada demin kızımın sayesinde klavyeye pilav döküldü tanecikleri nasıl çıkartcammmmmmmmmmmmmmm

afiyet osssun klavyeyeeeee :roflol:
kız yemek anca yiyom aşure nerdee
iyi oldu akşama aldırayımda yapayım
kızlar len kuzenimin 5 aylık bebesi var bizimki kazara hamiş kalmış :1shok:

anaaaaaaaa o ne lennnnnnnnnnn :1shok: valla beni bi daha hamile bırakan kocayı ben yerim be kötükedihüso

:roflol::roflol: harbiden türk filmi gibi vallaha, la ben 8 senede bi denk getirdim amma doğurgan karıymışın len kaydirigubbakcemile3

dalininki de çok güzel kokuyo len, valla sırf koksun diye sıpanın çamaşır kirletmesini sabırsızlıkla bekliyom, çok güzel kokuyo valla kaydirigubbakcemile3

kazen paranın yollarını artırdı herhal, artıkın mesaclarımızın yanından da reklam fırlıyo, bu kazen işini biliyo valla, bak tam doğru yere reklam koymuş kaydirigubbakcemile3

len karıştırmayın bana zümrüt falan gelmedi imitasyon bilem yokkkkkkkkkk:çok üzgünüm::roflol:

zümrütü kimselerbilmezin kocası almış len karıştırdı yavrum kaydirigubbakcemile3

evet özlemcim çok memnunum roxy matikten hem fiyatı uygun hemde lekeyi çıkarıyo.a.s

ula bu roxy sabun tozu mu detercan mı :uhm:

Ibolya bugunde mi hast. Gidecekti

yok len benim herif hastayım diye işe gitmedi, sonra kalktı kahvaltıdan sonra çarşıya indi, öğle arası da işyerinden arkadaşlar aynı binada oturduğum başka bi arkadaşa gideceklermiş, hadi sende gel dediler, en üst katımızda, gidiverdim hemen, hemi iş arkadaşlarımla azcık çene çaldım, 1 saat arada pek bişi olmuyo ama iyi oldu, sonra eşim aradı annem gelmiş bize, zaten sabahtan beni aradı ev teelefonundan, telefon sessizde olunca geç farketmişim, sıpa uyusun diye telefonların bilem sesini kısar oldum bu günlerde, neyse efem sonra da kızlarla birlik kalktım evime indim, 5 dk sonra kapı çaldı, apartmandan bi kadın geldi, bi kase süt getirmiş gelmiş, artıkın bebek görme niyetine herhal kaydirigubbakcemile3 şimdi biz ay sonunda bu evden taşıncaz, onun içün karşılığı gelmez diye sadece süt getirdi zaaar, neyse efem uzatmıyım, karı akşama kadar cen cen çene çaldı, yeni yöneticinin karısıymış da, bizim apartıman yöneticisi deişmiş, bu da bi hevesle apartımanı kolaçan ediyo herhal kaydirigubbakcemile3 bizi kömür parasını ödemediler die duymuşmuş da, efem evden çıkıyomuşuz o zaman evsahibimizi arayıp kömür parasını ondan istiyeceymiş de konuştu da konuştu karı, akşam hava kararmak üzereydi gittiğinde, annem de alel acele hadi sıpayı yıkayalım dedi, hemen beş dakkada beşiktaş onu yıkadık giydirdik, sonra da uyutcam diye uğraştım sıpa yeni yeni huylar edindi yav, memeyle dövüşüyo, çıngırıkla susturayım diorum az sakinleşiyo sonra memeyi ağzına deyirdimmi yine çığlıığı basıyo, karnı da aç, onunla uğraşırkene vakit geçti, tam size iki mesac yazdım ki bu sefer de koca pc başına geçmiş, kalk da demedim artıkın her zaman ben oturuyom die, şmidi o yatmaya gitti de pc öylelikle baa kaldı, bende anca geldim yane

olm böyle duygusal şeler yazmayın baaa yaaaaaaa senağlama

anacım mesacını editlemeni tavsiye ederim

ewet yumşatıcıların içinde uranyum varmış enazından 1yaşına kadar kullanmamak lazımsositososito

dalininki de mi yapıyo len, bebekler içün özel ama :uhm:

kıızlaaaaaarr pasta gaz yaparmıııııııııııııııı:icecream:cokacimcoook

işteeeeeee adamlar böyle katil oluyo kötükedihüso yapmaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz senin oğlan da eşşşşek kadar oldu artıkın gaz olmazzzzzzzzzzzzzzzzz gaz sandığın başka bişiydir geberdecümmmmmmmmmm :mymeka:

len ibolya karısı hiç selam sabah yok mu len:mymeka:

ıolm dur anca len geçmişten alıntıları bitirmeye çalışıyom kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: fermuar ha, onlarınkine tıkaç taktırsak nasıl olur acep :roflol::roflol:

benim miniğim anca uyudu ..
geçmişi okurken bi hal oldum ...lülülülülülü
yaw bundan sonra randevulaşıpyerimseniben girelim olmuo böyle yawsositososito
ya cepten çağrı filan atalım delikafadulden
yada üç kere ıslık çalalım bişe yapalımdelikafadulden
ekim anasımıyım neyimmm:1shok::1shok::1shok:

artık çok geç çoktan mideye indirdim bileeee kıslar inanabiliyomusunuz oğlum bugün 2 kere kaka yaptıhihoyyytkaydirigubbakcemile2çok mutlu oldum beaa :sm_cool::teytey:inşallah böyle gider çok yapınca sütüm yaramıyor diye düşünüyorummm

kakalar götürsün seni terken:mymeka: senn yüzünden ryalarımda kaka görmeye başladımlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…