2008 Ekim Anneleri

ooooooooooo herkes burdaymış kızlar be bu ay aşı yok demiiiiiiii

bu ay kontrol var anam aşı 4. ayda, 20sinde gitcez biz, anasını satim ne halt işlicem bilemedim artıkın, kendim içün gitcem, çocuğu dra götürcem, sevksiz gidemiyom, illa gitcem dersem her muayeneye 70 yetale bayılmam lazım, bu ayın sonunda taşıncam, öf beeeeeeeeee

aa ne guzel.. kucukken beni annem kolumdan tutup saglik ocagina gotururdu. ne iskenceydi :) bu ararda Giray cok guzel bir isim. benim de listemde vardi. Ama kocama begendiremedim. kendisi alaman da :) bu arada adiyla yurusun insallah bebisin.

vışşşşş o zaman sizin soyadınız da alamancadır, şimdi ismi arda bişi bişi mi sizin böcüğün CADIARZU

senin kızın büyük resmi yokmu canım yaa çok şekere benziyo ama küçük ya resim seçilmiyo:)

Var canim hayirdir oglusuna kizmi bakiyon kaydirigubbakcemile3 yok anam vermeyiz kizimizi kimselere saka tabi canim biara sen burdayken koyarim resmini etek giydirdim cok yakisti prensesime

çüüüüüüşşş bu ne len patlama yapmışız bu gün, celen karısı curcunayı kaçırıyo yazıkkkkkk :roflol:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ibolya, adrianarda, çıtır-pıtır+, dbest+, eFFeKaaN, leyla21, nisa77, yağmur ankara+, zeynepözdil

canım yaa ssk lıyız biz 10 liraya muayene olyo aşıda 10 lira 2 aşı muayene 30 ödedik geçen hafta.:asigim:

aa ne guzel.. kucukken beni annem kolumdan tutup saglik ocagina gotururdu. ne iskenceydi :) bu ararda Giray cok guzel bir isim. benim de listemde vardi. Ama kocama begendiremedim. kendisi alaman da :) bu arada adiyla yurusun insallah bebisin.

amin canım hepimizin yavrusu sağlıkla yürüsün inşallah.ismini babası buldu bizde ailece çok beğendik.kız olsaydı Zeynepti ama kısmet erkekmiş napalım.yani burdaki zeynep aslında hayali kızımın ismi teyzesi:roflol:

aile hekimi nasil cocuk doktoruna sevk etmez ya ben anlamadim. cocugun rutin kontrolleri cocuk doktoru tarafindan yapilmak zorunda degil mi? yani aile hekimi yok sevk etmem ben bakicam mi diyo..

e aile hekiminiz nasıl sevkedio çocuk doktoruna, yav ne desem de sevk ettirsem bizim mıymıntı dr sevketmez gibime geliyo, öküzün teki yaa hüffffffff

canım oturduğumuz semtte yakınımzda özel hastane var babasının ssk geçiyormuş zaten benim değil. kimliğiyle gittim tc nosuyla girdi 2 aydır öyle oluyoruz.a.s

aile hekimi nasil cocuk doktoruna sevk etmez ya ben anlamadim. cocugun rutin kontrolleri cocuk doktoru tarafindan yapilmak zorunda degil mi? yani aile hekimi yok sevk etmem ben bakicam mi diyo..

Bu aile hekimligi burda yeni yururluge girdi bana cok sacma gelmisti ilk once ben kendi doktoruma guveniyorum herbiseyini o biliyo felan diye ama mecbur gittik saglik ocagindaki hekimizle tanistik cok iyi bi adam nasil ilgileniyo varya gidiyoruz hepimizi gozden geciriyo esim oksurudu muayene etti kizimi yine oyle benin halimi hatrimi sordu annmiz de oksuruyo dedik ona da ayni bizde hic sevk istemedik istesek verirmiydi bilmiyorum ama ilk 6 ay bu bakacak 6 ay sonra memnun kalmazssak degismek istiyorum diyomussun baska dr veriyolarmis

ya şimdi burda şöyle bi uyuguama var, hastanelerin yükünü azaltmak için sağlık ocaklarına yönlendiriliyo halk, misal ben gidince benim aile hekimi dicek ki ben muayene edecm, eğer beni sevk ederse priminden düşülüyomuş, onlar hasta başına prim alıyolar, yani kendi menfaati var işin ucunda, ya biraz mantıklı bi herif olsa bi güzel anlatıp sevk ettircem de mıymıntının biri yaa, hamileyken başka bi sağlık ocağındaydı benim takiplerim, doğumdan hemen sonra buraya aldırttık, çok uğraştım aldırtmak için, hasta s ayıları çok fazlaymış da almak istemiyolarmış da, sağlık müdürlüğüne bile şikayette bulunduk bizi almıyolar ortada kaldık bi z diye, bu doktorla sağlık ocağında tartışmıştım o zamanlarda, ya dedim nasıl almazsınız ben burda oturuyorums ize bağlıyım diyorum adam car car ötüyo, zaten sevk gelcek diyo, bi yanık için bile doktora gidiyolar diyo, her önüme geleni sevk mi edeyim diyo, en son zar zor kaydımızı yaptırdık buraya, ama herifin mıymıntı olduğunu te o zamanlarda anladım, o yüzden sevk edip etmeyeceği konusunda şüphelerim var, getir be n muayene ederi m diyeibilir, zaten öyle derse de ben o herife güvenmiyom, özel para verip giderim yine çocuk doktorumuza, hüffffffff bela yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…