ooooooooooo herkes burdaymış kızlar be bu ay aşı yok demiiiiiiii
aa ne guzel.. kucukken beni annem kolumdan tutup saglik ocagina gotururdu. ne iskenceydi :) bu ararda Giray cok guzel bir isim. benim de listemde vardi. Ama kocama begendiremedim. kendisi alaman da :) bu arada adiyla yurusun insallah bebisin.
senin kızın büyük resmi yokmu canım yaa çok şekere benziyo ama küçük ya resim seçilmiyo:)
vışşşşş o zaman sizin soyadınız da alamancadır, şimdi ismi arda bişi bişi mi sizin böcüğün CADIARZU[/QUOTE
aynen :) soyadimiz da alamanca :) oglusun adi da adrian arda :) cok zor sectik ismi cok.. benim buldugum her isme bi kulp buldu. gerci ardayi da cok sevíyodum ama.. listenin tee en basinda degildi :) ben de adrian"i secerken aynisini ona yaptim :) yoksa alaman adlari pek bi kötü. hans mans ne o öyle :))
vışşşşş o zaman sizin soyadınız da alamancadır, şimdi ismi arda bişi bişi mi sizin böcüğün CADIARZU[/QUOTE
aynen :) soyadimiz da alamanca :) oglusun adi da adrian arda :) cok zor sectik ismi cok.. benim buldugum her isme bi kulp buldu. gerci ardayi da cok sevíyodum ama.. listenin tee en basinda degildi :) ben de adrian"i secerken aynisini ona yaptim :) yoksa alaman adlari pek bi kötü. hans mans ne o öyle :))
:roflol: he valla hans mans bana da çok komik geliyo alaman isimleri, hemi türk hemi alaman ismi koydunuz demek ha, nickin oğlunun ismi yani, vışşşşşş, la bu alaman kocaları da hödük olabiliyo demekki, pardon kocana hödük dedim kusura kalma, türk ekim babaları hödük de o bakımdan şettirdiydim yani, bak isim konusunda o da gıcıklık yapmış, bizim kocaların da çoğu hödüklük yapar, özellikle celeninki, terkeninki ve benimki kaydirigubbakcemile3 gerçi benim bidenecik hödüğüm isim hakkını bana verdiydi, iki isim koydum ikisini de ben koydum, bi daha olsa yine ben koyarım, ama tabi bu onun hödük olduğu gerçeğini deiştirmiyo :roflol:
Var canim hayirdir oglusuna kizmi bakiyon kaydirigubbakcemile3 yok anam vermeyiz kizimizi kimselere saka tabi canim biara sen burdayken koyarim resmini etek giydirdim cok yakisti prensesime
len çıtırım apartımana bi tuz dağıtıverin, koflet neyin dagıtıverin, ekmek dağıtıverin, siz bilceniz gari orasını, her aklımı sizemi sleyecem ay, hemi kocan ne iş yapıyo işyerindeki arkadaşlarına üç beş dağıtıversin bişeler ay
len ben veeenin ıslak mendilini kullanıom, bende mi pamuklu su kullansam acep yav, her seferinde zor olmuyomu :uhm:
şttttt napyon len :icecream:
len hastaneye özel mi gidiyon, sevk uygulaması başlatmışlar bize de anasını satim, ne güzel sevksiz gidiyoduk, bize de sevkli gelecen diyolar, sinir yaf, hüfffffffffffffffffffffff
napiim oğluşumu uyuttum yazdıklarınızı okuom...kaydirigubbakcemile2
şimdi neye karar verdiniz..ek besini 4. aydamı 6. aydamı verceniz...:uhm:
ben 4. ayda vermeyi düşünüom..azcık azcık tattıracamsositososito
ben zaten1 haftadır günde iki üç kaşık su veriom....
:roflol: he valla hans mans bana da çok komik geliyo alaman isimleri, hemi türk hemi alaman ismi koydunuz demek ha, nickin oğlunun ismi yani, vışşşşşş, la bu alaman kocaları da hödük olabiliyo demekki, pardon kocana hödük dedim kusura kalma, türk ekim babaları hödük de o bakımdan şettirdiydim yani, bak isim konusunda o da gıcıklık yapmış, bizim kocaların da çoğu hödüklük yapar, özellikle celeninki, terkeninki ve benimki kaydirigubbakcemile3 gerçi benim bidenecik hödüğüm isim hakkını bana verdiydi, iki isim koydum ikisini de ben koydum, bi daha olsa yine ben koyarım, ama tabi bu onun hödük olduğu gerçeğini deiştirmiyo :roflol:
walla anam bazen hödüklük yapiyo tabi. ama hakkini da yemeyim genelinde iyidir. onun hödüklük yaptigi zamanlarda ben de cadilik yapiyorum ödesiyoruz:sm_cool:
canım yaa ssk lıyız biz 10 liraya muayene olyo aşıda 10 lira 2 aşı muayene 30 ödedik geçen hafta.:asigim:
napiim oğluşumu uyuttum yazdıklarınızı okuom...kaydirigubbakcemile2
şimdi neye karar verdiniz..ek besini 4. aydamı 6. aydamı verceniz...:uhm:
ben 4. ayda vermeyi düşünüom..azcık azcık tattıracamsositososito
ben zaten1 haftadır günde iki üç kaşık su veriom....
walla ben de 4. ayda baslamayi dusunuyorum. birberonla da degil kasikla. zamanla da pütürlü mamalara gecicem.
aa ne guzel.. kucukken beni annem kolumdan tutup saglik ocagina gotururdu. ne iskenceydi :) bu ararda Giray cok guzel bir isim. benim de listemde vardi. Ama kocama begendiremedim. kendisi alaman da :) bu arada adiyla yurusun insallah bebisin.
He valla isimleri alengirli oluyo bende bookum diye bi isim duydum tabi onlar farkli hiriltili soyluiyo senin herif melek melek
e aile hekiminiz nasıl sevkedio çocuk doktoruna, yav ne desem de sevk ettirsem bizim mıymıntı dr sevketmez gibime geliyo, öküzün teki yaa hüffffffff
walla ben de 4. ayda baslamayi dusunuyorum. birberonla da degil kasikla. zamanla da pütürlü mamalara gecicem.
ewt ya zamanla alışması lazım benim bi arkadaşım var herşeyi robottan geçiriyodu..kızı 1 yaşını geçmişti pütürlü şeyleri yemiodu..çünkü çiynemeyi öğrenememişti..:1shok:
.böyle şeylere çok dikkat etmek lazımm..
aile hekimi nasil cocuk doktoruna sevk etmez ya ben anlamadim. cocugun rutin kontrolleri cocuk doktoru tarafindan yapilmak zorunda degil mi? yani aile hekimi yok sevk etmem ben bakicam mi diyo..
aile hekimi nasil cocuk doktoruna sevk etmez ya ben anlamadim. cocugun rutin kontrolleri cocuk doktoru tarafindan yapilmak zorunda degil mi? yani aile hekimi yok sevk etmem ben bakicam mi diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?