çok gezmekten olmasın sakın:roflol:
varya len elle bak sert sert gelii:mymeka: yoksam benmki kemikleştimi:1shok:
senin sezeryan değilmiydi gı
geccek dimi:çok üzgünüm: ya nerdeyse hala tam anlamıyla siftah yapamadık desem yeridir:çok üzgünüm: buda buda bitmii:icecream: azıcık sulamak lazım gelii:enbuyukkk:
geccek yavrum ama baya çalışmanız lazm:roflol: budamak mı:uhm: o nedir
geccek dimi:çok üzgünüm: ya nerdeyse hala tam anlamıyla siftah yapamadık desem yeridir:çok üzgünüm: buda buda bitmii:icecream: azıcık sulamak lazım gelii:enbuyukkk:
elle bak diyo yaaaa :roflol::roflol:
geccek yavrum ama baya çalışmanız lazm:roflol: budamak mı:uhm: o nedir
off hani hamileyken cicek sulayamıyoduk ya hani bişi olmuodu o yuzden budama:icecream: yapıoduk kapişyerimseniben
heee ezcaneye git, idareye git kayıt yaptır doktora gir çık gezmekten sayılıyosa evet gezmekten anacım, hayret bişi, la sabah kalktıımdan beri acıyo niye bilmem, ay neyse hade szle geyiğe dalarsam kalkamam burdan, hayde iyi geceler datlu rüyalar, kazen abey gelirse selam edin benden :roflol:
bende sezeryan yaptım len:mymeka: cemre ters geldi.acaba zilli ayaklarınlan bişimi yaptı len giderayak:1shok:
alıntıyı ters yapmışın anacım, bu araada sence cemre ne yapmış olabilü sana, iiiice sapıttın haaa kaydirigubbakcemile3
elle bak diyo yaaaa :roflol::roflol:
benmkini deil manyak kendininkini dedim:roflol:
kazen abimi miymiş?
canım emzirirken falan sırtına yelek alıon mu gece kalkınca ben tutulmuştum fena şekilde yürüyemiodum bikaç ay önce dikkat et üşütüoz gece kalkınca
alıntıyı ters yapmışın anacım, bu araada sence cemre ne yapmış olabilü sana, iiiice sapıttın haaa kaydirigubbakcemile3
ööle cıkıo ben ne edem*ya hani ayakları asağıdaydı ya acaba tepe tepe bişimi yaptı içerde zararziyan yanefisfisfis
ya aslında konu acılmısken ne zamandır sorucam soriim bari sanki benm kemiklerim kaynadı orda bi türlü olmiii:çok üzgünüm: cok ama cooook aciiiii:çok üzgünüm: sizlerde varmı bööle??
he len benimde kalça kemiklerim ağrıyordu da zamanla geçio herhal şincük ağrımıyıı yerimseniben
ya bende mekik çeken varmı die sorcedimm CADIARZU kızımda mekik çekmek çok iyi gelmişti ee o normaldi bu sezeryan die korkuyorum... göbek için ideal mekik diyet miyet fayda etmior :CüvCüv:
benmkini deil manyak kendininkini dedim:roflol:
ama ne güldüm o mesacına biliyonmu :roflol::roflol::roflol::roflol: ay neyse gidiorum ben hade iyi geceler bu son mesacım
he len bende kahkaha attım bi :roflol: orcinal mülayimler kaydirigubbakcemile3ama ne güldüm o mesacına biliyonmu :roflol::roflol::roflol::roflol: ay neyse gidiorum ben hade iyi geceler bu son mesacım
aha işte benim gibi aynı benimkide 4 civarı doğduu...benimkide 4 saatte bir emip koca bi biberon mama götürüoo cokacimcoook seninki kaç ekim doğumlu kilosu boyu nasıl...
umarım rahat bi yolculuk geçirirsin oğluşla
:roflol::roflol: haydeeeeeee la sen hemen çark ettin heeee,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?