2008 Ekim Anneleri

:roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayim, la bu arada karılar çocukla kocayla uğraşmaktan ancak alıntılara geçeyom sabredin geleyom :lepi:

iyi de biz sesli konuşmuyoz ki kazen abi, reelde hiçbirimiz böyle deiliz, hepimiz de çocuklarımıza iyi örnek olmak için çabalıoruz zaten, biz sadece kadınlar arasında birbirimize laf salatası yapıyoruz, günlerce evden çıkmayıp tek başına kalsan sende böyle sapıtırdın, kusura bakma kazen abi ama ahan bu sana :mymeka:kaydirigubbakcemile3 hem sen bizimi dikizliyon bakiym hıh Çok üzgünüm çoook

annem senin kız da maşallah ne güzel konuşuyomuş öyle telekomünikasyon filen, ayol onu ben söyleyemiyorum :roflol: bu arada o süpürgeyi söyleyememesi olayı senin suçn diil, babam da hep anlatırdı çocukkan arkadaşı yoğurt diyemezmiş yulut dermiş, bi de bizim ortanca oğlan çizgi film diyemezdi çizvi kilim derdi kaydirigubbakcemile3

günaydınmirmirmirmir moralleeem çok bosuk:çok üzgünüm: dün kıuyamet koptu evde.adamın hayatındaa varsa yoksa abisi:sm_confused: vallaaa cıldırıcam artık:

celenim gönül çelenim söyle kuşum ne etti yine senin şu hödük kocan, izin ver dövüyüm şu hödüğü kötükedihüso

istisnai haller dışında ben günde 4 defa falan deiştiriyorum, 3 tanesi gündüz 1 tanesi gece, çoğunlukla geceleri kakasını yapmıyo sadece çişini yapıo, bi internet sitesinde de bebeklerin altının gece uykularında zorunlu değilse deiştirilmemesi gerektiği söyleniyodu, uykularının bölünmemesi açısından yani,zaten geçen gün ilk defa gece yarısı mıçtı, alt deişiyorum derken uykusu açıldı uyutana kadar bi haller olduydum delikafadulden

ama herseferinde kaka oluyor kızımın bezinde. off yaa kendimi kötü hissettim şimdi:uhm:

annem kaka mı kaka bulaşığı mı, şimdik eğer kaka bulaşığı varsa bebeğin ıkınmış demektir, bi gözlemle bakıyım nasıl

nasıl açıyon yav çocuğun poposunu bo soğukta :1shok::1shok:

nisanurum uyku deme baaaa yarama tuz basmaaa ahhh ahhh ne güzel uyurdum eskiden beeeeeee allaaaaaaaaaaaaaaa hele hafta sonları kesintisiz 10 saat ohhhhhh gel keyfim gel yapardım, şimcük 6 -7 saat uyuyunca zil takıp oynuyom :dance:

annem bilmem sorununa cevap olurmu ama şöyle söylüyüm bugün dra dedimküne benim sıpa beni emmiyo bazen hır çıkartıyo sankim bişey etmişim gibi bağırıyo dedim, annesi dedi bebeler ara ara emmeyi reddedebülürler dedi, korkma normeldir bi süre sonra eski düzenine girer dedi, hani diyomki senin sıpa da oyun ediyo olabilü, aç olsa ağlar dururdu durduramazdın hemi, seninki uyuyomuş bak, takma kafana yoktur bişey, huy deişiyolar günden güne :teselli:

e eeeevet o cahhillerden biri de ben oluyom dimi hih hih kaydirigubbakcemile3

bu arada......eşimin yılbaşı sürpriziii...kızımın 2009 takvimi..nası teyzelerii???

anaaaaaaa bende istiyommmm, çok güzel olmuşşşşşşş, nasıl yaptırmış ayo eşin onu ayy çok şekerrrrrrrr

yavru benim hiçbi fikrim yok bu konuda yaa, benimkisinin uyku düzeni kendiliğinden oluştu, 3er saat arayla emiyoruz yine uyuyoruz bizimkisi böle, belki de seninkisi gündüzleri uykusunu iyice aldığı için gece uykusuna ihtiyacı kalmıyo olabilir, gündüzleri biraz daha yor baklaım, ayrobik yaptır ne bilim oynaştır filen yani, uyutmamaya çalış, bi de öyle dene, baktınki işe yarıyo ozaman hep böyle yaparsın, hee bi de arkadaşlar uyarıcı şeyler diyince aklıma geldi, kahve çay gibi şeylerin uyarıcı etkisi var ya, onları sen içince sütüne gçeip bebeği uyanık tutuyomuş, ama sen içtikten ne zaman sonra süte geçiyo onu bilmiorum işte :uhm:

bizimkinin de derisini ittirince baya bi açık oluyo ucu, bu ne demek oluyomuş ki, sünnetli doğan bebelerin pipisi nasıl acaba :uhm:

bıde nısacım 6 dan sonra uyutmucaksın ya,saat 10:30 kadr oyala,10:30 da bano yaptır emzır...her gun aynı rutıni uygula.duzene gırer.bılırsın banyodan sonra rahatlayıp baya bı uyuyorlarçç:teselli:

benim sıpa öncleri banyodan sonra bayılıveriyodu şimdi uuyumayacaksa banyo neyin kar etmiyo, en fazla yarım saat sonra kendine geliyo gözlerini pörtletip bize bakıyo delikafadulden

:asigim::asigim::asigim:baskadır benım kocişim bambaşkaa..sevıorum olumm ben b u adamı sevırummm:asigim::asigim::asigim:

maşalhh dıyın olmm bu aradaa,,nazar değdireceğğnizzzz ehhehehehe

aman gözümüz yok maşallah maşallah kaydirigubbakcemile3

"mi" ayrı yazılır sevgili kazen :lepi:

tebrükler anacım çok dikkatlisin :roflol:

başıma ne gelecek bakalımmm kaydirigubbakcemile3 sizlere kendimi feda ediyorum sevgili ekim anneleriii kazen beni kazana atacak vallah :roflol:

bizde onu ataruk :roflol:

ya ibolya nerde CADIARZU bugün yoktu ben mi kaçırdım biryeremi gidecekti :uhm:

toktura gittim anacım toktura, şu alıntıları bitiriyim dürecem tefterinizi :jeyyar:

valla depreşti artık oğluşu gezdiririz ananeye gittikçekaydirigubbakcemile
hakkat bu ibolya nirdeeee iyice gezgin oldu ha bu kışta denizlinin altını üstüne getirio

Na sar et méne o’lura ca lis se nind éol urr kaydirigubbakcemile3 la ne gezmesi tokturdaydım tokturdaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

Ibolya bugun ben fazla katilamadim canim benimkini durme

yok sen biraz katılmışın o zaman seninkini biraz dürüyüm ötekileri çok dürcem, hatta kazeninnkini de dürecem dalmış karıların arasına, biz erkek muhabbetine karışıyozmu dimi ahan bu kazene :mymeka:

olm tam alıntıları sıralarkene benim herif geldi yemek yedik, e arkasından da böcük durmadı, anca teşrif edebildim anacım, alıntılara kaldığım yerden devam edeyrüm şakkıdı

dandini dandini danadaaaann
bir ay doğmuş anadaaann
esirgesin yaradaaaannn
ayırmasın aradaaann
ee eee eee e:teytey:

dandini dandini dastananın müziğiylen yerimseniben

:roflol: la sen popstrara katılaydınya

ah canım benim napcan işte bunların türleri farklı farklı ben şanslıyım ki çocukla baya ilgili bi baba çıktı bizimki alıo oynuo konuşuo uyutuo geceleri kalkıp bakıo benden önce duyuyo alıo beşiğinden...ben çabuk sinirleniorum valla iyiki yardımcı oluo yoksa bunalıma girerdim bizim kerem de huysuz virjinnnnn tam

kusura bakma iboşcum günahını almışım ne dedi toktur nasılmış yusuf bey hazretleri :dance:

kız gündüz giremesen de herkese laf yetiştirion ya bravo sana :hooray::hooray:

aman kim uğraşcak ben sadece pışşşşş pışşşş bide eeeeeeeeeee eeeeeeeeee diom okadardelikafadulden

ben onu bileme demiyom, ses ettikçe suratıma suratıma bakıyo sıpa kaydirigubbakcemile3

e yavrum iyi dion hoş dion da işiniz olunca netceniz kaydirigubbakcemile3

şindik o ilgileniyo mu demek oluyomuş, ay senin adam çok komuk ay güldürüyo beni :roflol::roflol:

bende gidiyorum ozlemisim burasini iki kelimede olsa iyi geldi iyi olursam gece herkesi uyutup gelirim kendinize iyi bakin usutmeyin benim gibi hem vucudu hem kafayi

burdaki karıların hepsi üüşütük zaten, sende bizdensin gel anacım gel :roflol: bak icimizdeki cevheri kazen bile farketti ki dayanamayıp yazdı bize :roflol:

len olm kendin bak o zaman çocuğuna yaaa, sonra sen çekecen acısını, hay ben senin o kocanı varya, domatis gibi çiğnicem olmucek, bu şerefi sana veriyom anacım, herkes kendi hödüğünü çiğnesin kaydirigubbakcemile3

Ayy burda simdi deprem oldu yaa elim aygim titredi iyice sallandik ya koykuyom
gecmiş olsun canım.allah beterinden saklasın..cok kokrkunc bişedir bilirim:1no2:
kusura bakma iboşcum günahını almışım ne dedi toktur nasılmış yusuf bey hazretleri :dance:

yanlıs hatırlamıosam kendine gideedi??yoosam yanlışmıfisfisfis

Ayy burda simdi deprem oldu yaa elim aygim titredi iyice sallandik ya koykuyom

lan ne korkuyon depecem şimdi rahatlayacan, anam tedbiri al takdiri allaha bırak demişler, sen tedbirini al da allah ne kadar ömür verdiyse o kadar yaşayalım, dua et oku üfle bakem, tabiki heycan korku normeldir ben de olsam korkardım ama bence farklı boutta düşünmek lazım, neymiş korku, allahtan kork depremden niye korkuyon :mymeka:

:roflol::roflol: olm bütün gün aklım burdaydı leynnnnnnn, du şindi alıntıların bitmesine az kaldı bitiriym detayları geçicem şimdik size kaydirigubbakcemile5

yuuuh karı korkmus zaten bide sen böörüyon angut:mymeka: yavrum allah korkusu tabiki vardır da can da ayrı bişi:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…