2008 Ekim Anneleri

Bu arada bu alintilara ne oldu ya ben celenin yazisini alinti yapiyom ozlemin yaziyi aliyo gecmisi okudugumdada karisikliklar var

Ayyy nihalcim cok gecmis olsun ya neler gelmis basiniza allah korumus canim benim ya ufo dusseymis bide yaniyomuydu acaba daha felaket olabilirmis ucuz atlatmissiniz ya cok uzuldum rabbim korusun tum bebisleri neyse korkma bak enfeksiyonu oldugunu ogrwnmis olmussunuz hemen tedaviye baslanmis oldu tekrar gecmis olsun

Günaydın bacılar
Nihalcim geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ya bende düşcek diye korkuom yanına yastık falan koyuyom

künaydın anam dün dedim gece cayı içirmeim sabahım 6sından beri uyanuğuz ve 2 saatte bi uyandık geceÇok üzgünüm çoook

gecmiş olsun nihalim..allah beterinden korusun meleklerimizia.s.

Celen kiz senin bu kizin bi sikintisimi var yoksa huysuzlugundan mi hep mi boyle yeni mi boyle oldu zor olur sana ya canim benim uykusuz olunca sarhos gibi oluyo insan yani ben oyle oluyom beynim duruyo

Celen kiz senin bu kizin bi sikintisimi var yoksa huysuzlugundan mi hep mi boyle yeni mi boyle oldu zor olur sana ya canim benim uykusuz olunca sarhos gibi oluyo insan yani ben oyle oluyom beynim duruyo

valla leylacım allahtan her zaman deil.arada bööle uykusuz bıraktığı oluo ortalama haftada 1kafamçokkarıştı

size kızıma aldığım kitabı göstermek istiyorum cok fazla ilgisini cekti bez bir kitap sayfaların içi cok ses cıkaran naylondan.içinde dokunma duyusunu geliştirmek için deişik kumaşlar var.hatta 3 boyutlu.düdük var zil var tavsiye ederim.17 ytl ye aldık mothercare den

günayıdın.
nıhalcım gecıs olsun.bole kazalar yasanıyor malesef.uzme kendını.bısı olmasında bebişine allah beterınden saklasın..

celencım ne guzel kıtap gercekten.denk gelırse allim bari.

Celen guzel bi kitapmis masallah cemrede oturmus nasil inceliyo cadi tutuyomu kitabi masallh benim zilli daha hic bisey tutmuyo tutmayada hic niyeti yok gibi

günaydınlaaarr
nihalcim geçmiş olsun canım allah bebişleri annelerine bağışlasın onlarsız bırakmasın bizi
celencim kitabınız çok güselmiş maşlalh cemreye kitabi tutmuş ama senin kız ingilizceye biraz erken başlamış

hepinize çok teşekkür ederim canlarım.feyza iyi elhm.ama bu seferde ben iyi değilim sabahtan beri göğsüm ağrıyor öksürürken boğazımda ağrıyor,o koşuşturmacada fena üşütmüşüm.ne yapacağım bu gün doktorada gidemem yarında hafta sonu.ıhlamur içiyorum içtikçede terliyorum.gitgidede daha kötü oluyorum.laç alsam belki ilerlemez ne alsam acaba

bi gün de kkdaki karılardan birini görme rüyanda beee hergün hergün sıradan mı geçiriyon :roflol:

kitabınızı sevsinler sizin çok güselmiş fiyatı da ii ses çıkaran şeyler çok ilgilerini çekio
hee acaip cekio valla ii ettim bu kitabı almaklayerimseniben
günayıdın.
nıhalcım gecıs olsun.bole kazalar yasanıyor malesef.uzme kendını.bısı olmasında bebişine allah beterınden saklasın..

celencım ne guzel kıtap gercekten.denk gelırse allim bari.
bornova forumda var :çok üzgünüm:
Celen guzel bi kitapmis masallah cemrede oturmus nasil inceliyo cadi tutuyomu kitabi masallh benim zilli daha hic bisey tutmuyo tutmayada hic niyeti yok gibi
leylacım cemrede tutmuodu.bign bitmek zere olan ıslak mendilini bunun üstüne koydum ben bi baktım kucaklamıskaydirigubbakcemile3 seste cıkarıyo ya hışır hışır.arada sende koy bakalım ööle naylon torba falan.
bi gün de kkdaki karılardan birini görme rüyanda beee hergün hergün sıradan mı geçiriyon :roflol:
napiim len btün gn buraylan meşgulum kimi görcem başka:mymeka: mahmut tunceri görmekten iidir(hamileyken sürekli onu görürdüm de bide ferhundenin sevgili levent i:asigim:)
bak bugunde gördm ama anlatmıycam işte:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…