ee ii laf etmişsiniz ha döt gübek sütyen meme ana kaçasım geldi haa :çok üzgünüm:
walla ya eski halime dönmem imkansız 48 kiloydum ama 65 lik halimde güsel yerimseniben
hiiiç gitmeyecekmiş gibi bi gelio bu göbek..2 çocuktan sonra kemikler ice irileşioo...benim eşim çok memnun bu halimdeden 72 kiloyum ama ben memnun değülümm yaww :mymeka: sevmiom ben koca gübek senağlama evdede herhalt var zayıflamak içünde bisiklet,koşu bandı,twist,bel için titreşimli masaj aleti,sauna belt,termal sauna şort,kürek çekme zıkkımı herşey varda bunlar bi işe yaramaz fitnes a gitmem lazım diorum ben benimkide çıldırıo :mymeka: ee kıızımından sonra fitnesa giderek vermiştim...bundada korkuyorum sonuçta spora başlamak efor kaybettirecek sütüm zaten az biterse korkumdan ne yapcamı saşırıom senağlama
yazın bikini hayal olduda mayo giyebilsem bariii :çok üzgünüm:
mustelanınkini tavsiye ederim..geçen benim oğluşun ki muhtemelen antibiyotikten kızarmıştı bubası gece gitti aldı en iyisi bu demişler 30 tl miiş...hemen geçtii kızarıklığıı
çok kıskancık gördüm seni annem, niye kıskanıyon olm, valla benim hoşuma gidiyo, benim kuzuma aşıklar elin çocuuna mı, ay sende ha, annem geldiğinde bana bile düşürmüyo böcüğğümü, ben bi emzirmesini yapıyom, sallıyo uyutuyo pışpışlıyo altını deiştiriyo, ben orda burda koştururken dün hastanede akşama kadar o baktı, hatta kucağnda bilem uyumuş kalmış, çok hoşuma gitti vallaha, ne güzel kız işte, sizin dışınızda onlardan daha samimi daha içten kim sever ki, canları çiğerleri onlar, ay deli karı döfecem şimdi, çocuk gibi kıskanmışın
alıntıyı yanlış yapmışsında ibolya karusuu :mymeka: neyse ben anladım
kıskanırım olmm benüm annem değülmüüü senağlama :mymeka: leyynn sen bilmion mu evin küçükleri hiiç büyümez ben evin küçüğüyüm olmm büyümücem işte :ecrin_bebek:
ayyyy biz minnacıkız ayol sizin yanınızda, daha dün drdan geldik, 4980 gram ve 58 cm olmuşuz kaydirigubbakcemile3 ama kalçalar müthişmiş yane belirtmeden geçemiycem :roflol:
ah canımmmm hayırlısıyla gel inşallah, kazasız belasız :Saruboceq: bu arada o ebru şallı ne biçim kadın yav hiç yorulmamı, ben dün ilk defa onun progğramını gördüm, izlerkene yoruldum ay, izlerken kalori harcanmıyo dimi :roflol:
ah yavrum geçmiş olsun len, allahtan bişey çıkmamış, çok şükür, bebişin korkmuş anlaşılan, o yüzden çok ağlamıştır o, kıyamam yavruma, onların da korkuları üzüntüleri var, allahtan bugün unutmuş dünkü olanları, şimdi neşesi keyfi yerindeyse sarıl kuzuna misler gibi ohhhh, tadını çıkar böcüğünün, allah bi daha göstertmesin inşallah, enfeksiyon olayını da kısa zamanda atlatırsınız inşallah, dualarım sizinle anacım :Saruboceq:
ah canımmmm kıyamam, demek hödükçüğün seni inadına korkuttu ha, adı üstünde hödük işte kaydirigubbakcemile3
aynenla zaten çocuk uyancak diye korkmaktan bişi anlamıyomki, anca gece yarısı filan geçmek lazım başına,o zamanda benim uykum oluyo, senin hesap uzak gitsin :roflol:
künaydın anam dün dedim gece cayı içirmeim sabahım 6sından beri uyanuğuz ve 2 saatte bi uyandık geceÇok üzgünüm çoook
gecmiş olsun nihalim..allah beterinden korusun meleklerimizia.s.
vacinismus olunca noluyo yaa, ne demek o, tedavisi nasıl olcek :uhm:,
He valla uzak gitsin cocuk uyanacak simdi banyo gidecen adam susturamayacak abdestsoz emzirsende sutun haram olurmus adama guvenip banyoyami gidilir uyur kalir cocuk yirtar kendini yine uyanmaz boyle iyi hem hamile kalma derdin yok kiz hani siz gece ayri yatiyodunuz bisey anlamiyok yazmissin
takarım olm geçende sen taktuyduun ben sana teselli veriorum :mymeka:allah cezanı vermesin mülayim, taktığı konuya bak, yavrum anne olduğun nerden belli olcek len, hele dur bu yaz giymiyver, seneye giyersin, allah ömür versin de yeeterki, gerçi benim o yönden sorunum yok, bu yaz tatile neyin gidemeyeceğimiz içün, anca şeher dışındaki arkadaşlarımızın yanına gideriz, hemi tatile gitsek bileme ben mayo neyin giymem, utanıyom
heeee ben evein en büyüğü olduğum içün bilmiyom o duyguyu :çok üzgünüm: hemi ben sadece alıtnı yap butonuna tıkladıydım yaa, bu kazen bunu da mı bozdu acep kaydirigubbakcemile3
herşeyi denemişssindir herhalde kuzum.. benim bildiğim tek çözüm mama vermek en azından 1 gün idare edersin...başka çare bilmiorum ben...eczanelerde yada marketten aptamil 1 alabilirsin...küçük bi kutukızlar bana acil yardım!!!bugun nerdeyse hiç sütm gelmedi(( cemre durmuyoo ( napiimmmm (
herşeyi denemişssindir herhalde kuzum.. benim bildiğim tek çözüm mama vermek en azından 1 gün idare edersin...başka çare bilmiorum ben...eczanelerde yada marketten aptamil 1 alabilirsin...küçük bi kutu
canımm benim aklıma başka bişe gelmiyor yemek yese hadi verirsin ama süt çocuğu açlıktanda çıldırtacak halimiz yok yavruları...sütün gelene kadar mama verirsin bişe olmaz bence keşke tel.açıp sorabileceğin bi doktorun olsaydı...en son caremiii:çok üzgünüm: bi tek humana içmedim bide onu deniim diyorum olmadı mama alıcez:çok üzgünüm:
canımm benim aklıma başka bişe gelmiyor yemek yese hadi verirsin ama süt çocuğu açlıktanda çıldırtacak halimiz yok yavruları...sütün gelene kadar mama verirsin bişe olmaz bence keşke tel.açıp sorabileceğin bi doktorun olsaydı...
anne sütü çayı belki işe yarar
ben küçükken özel doktorummu varmıs benm aa sendee(hödüğün lafı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?