2008 Ekim Anneleri

allah cezanı vermesin mülayim, taktığı konuya bak, yavrum anne olduğun nerden belli olcek len, hele dur bu yaz giymiyver, seneye giyersin, allah ömür versin de yeeterki, gerçi benim o yönden sorunum yok, bu yaz tatile neyin gidemeyeceğimiz içün, anca şeher dışındaki arkadaşlarımızın yanına gideriz, hemi tatile gitsek bileme ben mayo neyin giymem, utanıyom

çok kıskancık gördüm seni annem, niye kıskanıyon olm, valla benim hoşuma gidiyo, benim kuzuma aşıklar elin çocuuna mı, ay sende ha, annem geldiğinde bana bile düşürmüyo böcüğğümü, ben bi emzirmesini yapıyom, sallıyo uyutuyo pışpışlıyo altını deiştiriyo, ben orda burda koştururken dün hastanede akşama kadar o baktı, hatta kucağnda bilem uyumuş kalmış, çok hoşuma gitti vallaha, ne güzel kız işte, sizin dışınızda onlardan daha samimi daha içten kim sever ki, canları çiğerleri onlar, ay deli karı döfecem şimdi, çocuk gibi kıskanmışın

alıntıyı yanlış yapmışsında ibolya karusuu :mymeka: neyse ben anladım
kıskanırım olmm benüm annem değülmüüü senağlama :mymeka: leyynn sen bilmion mu evin küçükleri hiiç büyümez ben evin küçüğüyüm olmm büyümücem işte :ecrin_bebek:

heeee ben evein en büyüğü olduğum içün bilmiyom o duyguyu :çok üzgünüm: hemi ben sadece alıtnı yap butonuna tıkladıydım yaa, bu kazen bunu da mı bozdu acep kaydirigubbakcemile3

takarım olm geçende sen taktuyduun ben sana teselli veriorum :mymeka:
aha bak bugünde sen baaa dion yerimseniben körler sağırlar birbirini ağırlar durumu ooldii yanee Şeniz
olm sen tatile gelme iide ben tatil bölgesindeyim deniz iki adım dibimde gitmesem olurmu CADIARZU millet denüzde ben nasıl gitmem leyn :mymeka: hamileyken kucamaann gübeğimle giriodum aceba hamile taklidimi yapsam acepp olarmı :roflol:

heeee ben evein en büyüğü olduğum içün bilmiyom o duyguyu :çok üzgünüm: hemi ben sadece alıtnı yap butonuna tıkladıydım yaa, bu kazen bunu da mı bozdu acep kaydirigubbakcemile3

kazen o gün yazmıştıya eşsiz hitap tarzınnıza hayran kaldım die len o gün dicektim içimde kaldı şakkıdı bende kendimden beklemezdim bu performansı kazen babaa kaydirigubbakcemile3
birde kazen o hayranlıkla ne etceğünü bilemedi karıştırdı burayıı...evdedemi böyle konuşşak aceba kocalar hayran olur kaydirigubbakcemile5 hayran olduktan sonra nolur bilmiomm :dance:

kızlar bana acil yardım!!!bugun nerdeyse hiç sütm gelmedi(( cemre durmuyoo( napiimmmm(

kızlar bana acil yardım!!!bugun nerdeyse hiç sütm gelmedi(( cemre durmuyoo( napiimmmm(
herşeyi denemişssindir herhalde kuzum.. benim bildiğim tek çözüm mama vermek en azından 1 gün idare edersin...başka çare bilmiorum ben...eczanelerde yada marketten aptamil 1 alabilirsin...küçük bi kutu

herşeyi denemişssindir herhalde kuzum.. benim bildiğim tek çözüm mama vermek en azından 1 gün idare edersin...başka çare bilmiorum ben...eczanelerde yada marketten aptamil 1 alabilirsin...küçük bi kutu

en son caremiii:çok üzgünüm: bi tek humana içmedim bide onu deniim diyorum olmadı mama alıcez:çok üzgünüm:

herşeyi denemişsindir derken sıcak duş,bol sıvı, süt içmek,aklımada başka bişi gelmior ha birde anne sütü çayı var ama artık bende pek işe yaramıor sende belki işe yarar.eğer eşin eczaneye giderse bi kutuda ondan alsın...acil durumlar için buzlukta ya anne sütü olacak yada evde bi kutu mama olcak bence

mahvoldum ya yorgunluktan
sabah benımkını burnu yıne tıkandı...bıde emdıken sonra kustu ve kusmuğunda bıraz balgam vardı sankım.
ya dedım hava iyi gotureyım sunu doktor nıye duruyorum kı..
goturmusken tum hastane işlerını halldeyım dedım..
once kalca usg cekttırdım.
onun sonucunu beklerken diş bölümüne goturdum.hanı diş etlerınde beyzlık var demiştim ya iolabılır dedıydı sağlık ocağndakı dktor.neysem kadın baktı...evett pimpirikli bı anneyle daha karsı karsıyayızz dıyokaydirigubbakcemile3
ne pimpiriği yav dedim,gozgore gore ıhmal mı edeyım yavrumu..
neysekı bişi yokmuş..normal o dedi.diş cıkınca atarmış onu..ama bır ay sonra kontrole gel yıne bakalım ıcın rahat eder dedi.bıde buyume fılan olursa getır dedi.
neysem ordan cıkıp kalca usg sonucunu aldım ve ortopedistın yanına gittim.
normal doğum mu dedi..hee dedim en normalindennkaydirigubbakcemile3
cocuğun kalcası yerınde annesi dedi..
emmeeeeeeee
ayına gore bıraz kalca gelişimi gerıde kalmış dedi.:çok üzgünüm:
d wit 3 ü 5 damla vericen artık dedi..
ama dedım bızım bıgıldak erken kapanacak gıbı 5 damla verırsem daha erken kapanır???CADIARZU
1 ay boyle ver sen dedi 1 ay sonra kontrole getır dediiii....örümcek miş yürütecmiş sakın bındırme dedi.
neyse
işte ordan su buru tıkanıklığı için poliklinik bolumune gectım.
ciğerlerını dınledı maşalaahh bişi yokmuş,üşütmemiş.arada kuckkucuk ksurugu oluo dedım,bıde sabah kusmuğunda balgam vardı bıraz dedim. as..t surup verdi.öksugu artarsa verırsın dedi.
burnu tıkanmıs sadece dedi,burun damlasına devam et dedi.şakkıdı
sonra bızım kafa ölçümü takıpte ya hanı bıngıldagı erken kapanacak gıbı olduğu için her ay olçüturecektım.ölçtü 40 cm. olmuş.bas cevresi.gecen ay 38.1 mı neydi..hemen onu not aldı,gelişme var dedi..guzel dedi.
sonra dedım kı boyle boyle 5 damla verıcekmısım dwit 3 ü 1 ay dedim.ver dedi korkma bişi olmaz dedi.gunes gormuo cocuklar kış bebeği bnlar dedi.mecbur vercen dedi.
eyvallah dedim cıktım geldım..
bu arada tabı bı oraya bı buraya cektiim rezaletı anlatmıyorum bıle.hava cok guzeldi cıkıtğmda bırden soğudu,yağmur bılem bastırdı:mymeka:taksıye atlaıp geldım artkın.
hastane ısı yalnız cok ama coook zor oluo:çok üzgünüm:
kanguruyla cıktım ılk defa bu arada...
sız neler yaptınız sabahtan beri??
sımdı okuyamıcam gecmişi.camasır var serılcek.banyo ve wc yi ilaçlamıştım ciflenip yıkanacak..
gecen baya bi yufka almıştık.dondurucudaki sıgara boregı stoğu tükenmiş.onları sarıp atıyım bayatlamadanşakkıdı
esımde 1 saate gelır zati .yıyecek bişiler hazırlıyım.bi ara uğrarımm.işlerımı halledeyım önce.
gece de buradayım buyuk ıhtımal:kac gundur kaynatamıozz

Son düzenleme:
en son caremiii:çok üzgünüm: bi tek humana içmedim bide onu deniim diyorum olmadı mama alıcez:çok üzgünüm:
canımm benim aklıma başka bişe gelmiyor yemek yese hadi verirsin ama süt çocuğu açlıktanda çıldırtacak halimiz yok yavruları...sütün gelene kadar mama verirsin bişe olmaz bence keşke tel.açıp sorabileceğin bi doktorun olsaydı...
anne sütü çayı belki işe yarar

ben küçükken özel doktorummu varmıs benm aa sendee (hödüğün lafı)

çıtırım geçmiş olsun canımda doktorlarda bi acaip geliyor bana haa..kilosuna göre verilir bu damla şimdi senin yavru 6 kiloysa 6 damla die biliyorum ben...demir damlası öyle kilosu arttıkça damlada artar...ayına göre kalça gelişimi geride kalmış olayına ben pek inanmadım niese bence bişeyi yoktur merak etme...ultrason aletine pek güvenmem genelde eskisi ayrı ölçer yenisi ayrı ama kalça çıkığı olsa bariz görürdü o çıkmamışya ona sevindim...hadi akşama görüşürüz inş... Şeniz

celenim bissürü özel hastane var özel muayenehaneye götürmesin tmm biraz pahalı haklı olabilir ama özel hastanelerdeki doktorlarda çok ilgililer sana tel.numarasını verirler yine arayıp sorarsın..üstelik orlarda muayene 10-15 gibi bişe alıyorlar...tahlil fln isterlerse yine dışarıda yaptırısın..ne zamana kadar profesör beklicende 6 ay sonrasına randevu alcan..hadi çok ihtiyacın oldu şimdi sorcenn nerde prof...ikna et canım özel hastaneleri bi araştır sor soruştur bi doktor bull

Bu kalca seysini neye gore cektiriyonuz hani kontrol amaclimi yoksa bi suphe felen mi 22 sinde kontrolumuz var bende cektiriyim olmazsa simdi bizim hodukte sende ne duysan hevesleniyon kizin kicinda bisey yok der ama ben gidince soracam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…