kızlar market broşürlerine bakıom da huggies hep indirmde normalde fiyatı yüksek olurdu 72li yanında 3paket ıslak mendil 21.9ytl zaten mendiller 8ytl 14 e gelmiş oluo bez... ama israil malı işte
Neyi elliyonuz uleeeyasakkelime
kızlar size bişi soracam.siz sütyen takıyomusunuz?ben 3 aydır takmıyorum da:roflol:
kızlar size bişi soracam.siz sütyen takıyomusunuz?ben 3 aydır takmıyorum da:roflol:
haydiyin ben kaçar.hepicinizi öptüm canlarım benimmmmmmmmmm
Bana annem taktirmadi gogsun serbest kalsinki sut insin dedi hani su penye yarim badi sutyenler varya ben ondan kullaniyorum goguslerim kucuk zaten sarkma olmuyo sonra ne olur bilmem 75 beden sutyen takiyodun simdi gogsumu tam dolu sert oldugui zaman 85 beden oluyu sut olmayinca tirsimis gibi duruyo ya fisalmis balon gibi
Ben takıorum takmasam sallanırlanır accuk büyük benimkilerde kaydirigubbakcemile3
bide takmayınca akıodu süt şimdi okadar yok ama yine de rahat edemiom takmadan sırnaşık şey
hee bana da 75 anca oluyodu bazı markaların 75i bile büyük geliyodu :roflol: şimdi 80 kullanıyom memelerim genelde süt dolu taş gibi falan olmuyo çünkü benim sıpa saat başı emiyo nerdeyse :roflol:
canim benim, simdi toplayabildim butun valizleri.. cocukla seyahat cok zor walla. herseyi almak gerekiyor. benim oglum 11 ekim dogumlu. 10 ekimde dogumhaneye girdim ama gece 00.42de dogdu onun icin 11i oldu dogum tarihi de. 3930g, 54 cm dogmustu. en son 9unda doktora gittik 7080g, 65 cm olmus. cok yiyor. ama oyle sisko degil. biraccik gobegi var. seninki de istahli masallah. ama oyle olmasi daha iyi. ya hic yemek istemese, yedircez diye ugrasirdik..
yaa herkes yatmis.. ben anca oturdum bilg basina :) neyse.. leylacim sagol hosgeldin mesajin icin. ayrica da gecmis olsun. yegeninin kalbi ileri derecede delik olsaydi dogumda fark edilir ve hemen acik kalp ameliyatina alinirdi. demek ki cok ciddi boyutta degil. yasi ilerledikce iyi bakildiginda gecer. su fitil olayi icin de kizinin bi sikayeti yoksa verme. kizlar zaten genelde daha az kaka yapiyor. gorumcemin kizi her uc gunde bir yapiyor. hic bir sikayeti de yok.
ben yokken yazilanlari okuyayim dedim ama cok kaynatmissiniz kizlar. oku oku bitmiyor :)
biz yarin turkiyede olacagiz Allahin izniyle.. size bir sonraki mesajim memleketten olacak :) heycandan uyuyamam ben simdi :)
bu arada sezeryan sonrasi mekik vs muhabbeti vardi ya.. ben de sezeryanla dogum yaptim. haftada uc gun spora gidiyorum. arda izin verdigi surece de sabahlari ebru salliyla pilates bilem yapiyorum.. :) korkmayin yani..
opuyorum hepinizi.. iyi geceler..
hayırlı geceler kızlar.başımıza neler geldi bir bilseniz dünden beri:çok üzgünüm:anlatayım hemen.dün öğlen feyza ana kucağından düşmüş.ben yanında değildim babası feyzayla ilgilenirken ufoya çarpmış birden panikle feyzanın üstüne düşmesin diye ana kucağını çekmiş ama tek tarafından tutup çekmiş ve feyza yüz üstü düşmüş.meleğim benim çığlıklarına geldim odaya ama feyzayı durdurmanın imkanı yok o kadar çok ağlıyorduki anlatamam.babasıda çok korkmuş zavallım sadece çok yumuşak düştü korkusundan ağlıyor diyor ama ben inanmıyorum bir türlü.kesin bir yeri kırıldı diyorum.onunla beraber bende ağlıyorum.hemen apar topar hastaneye acile götürdük.doktor baktı ama feyza hala ağlıyor neresinin ağrıdığını anlayamıyoruz.hemen film çekildi kan alındı filmde bişey çıkmadı elhm.ama feyza 2 saate yakın kesintisis ağladı sonunda yorgun düşüp içini çeke çeke uyudu yavrum.ama ben susmak bilmedim.doktor beyin tomografiside çektirelim dedi ama burda yok o yüzden erzuruma göndereceğiz sizi dedi.ambulansla erzuruma geldik üstelik ambulansta birde doğuma giden bir kadınla buranın kadın doğumcusu istifa etmiş onuda erzuruma götürüyorlardı.kadın yolda doğuracaktı nerdeyse.neyse feyza ambulanstada uyudu uyandı ama sakindi elhm.içim biraz daha rahatladı onu öyle görünce.hemşirelerde saolsunlar rahatlattılar beni.o kadarcık yerden düşmeyle bişey olmaz korkama dediler.neyse erzuruma geldiğimizde hava kararmıştı.feyzayı hemen acile aldılar beyin tomografisini çektiler oda temiz çıktı şükür.ama kan tahlillerinde karaciğer enzimleri yüksek görünüyor dedi doktor ve bizi çocuk acile gönderdi.düşmeyle ilgili hiç bir sorun yoktu şükür.sonra idrar tahlili için torba yapıştırıp beklemeye başladık.bu arada feyza saatlerce emmedi öyle aç karnına ağladı kuzum.o arada bolca emzirdim ve saat 9 gibi falan idrarını aldık hemen tahlil yapıldı ve enfeksiyon çıktı:çok üzgünüm:doğduğundada vardı bebeğimde şimdide tekrarlamış.doktor oltuya döndüğümüzde burda tedaviyi başlatmamıızı söyledi ve çıkışımızı yaptık.gecenin bir yarısı canım eşimle aç sefil gittik kafeteryaya karnımızı doyurduk sabah kahvaltısıyla duruyorduk.feyzada rahattı şükür.sonra öğretmen evine gittik orda kalalım diye.gece o kadar tedirgin yattımki doğru dürüst uyuyamadım feyzayı kontrol edip durdum.sabah kalktığımızda feyzam yine eskisi gibiydi şükür.kahvaltımızı yaptık bu arada feyza uyurken ben bir etrafı dolaşayım diye dışarı çıktım çok güzel bir bebek mağazasına girdim ve çok aradığım bebek torbasını buldum ve daha bissürü şey aldım kızıma bir ara resimlerini koyarımyerimsenibensaat 12 arabasıylada döndük evimize şükür.pazartesi burdaki doktora gidip kültür vereceğiz bakalım ona görede tedavi uyguluyacak meleğime.kızlar anne olmak ne kadar zormuş daha iyi anladım.Allah onları bizsiz bizi onlarsız bırakmasın
Gece cok Korktum olm hoduk moduk ise yardi iste bende cok odelgim ya deprem oldu diye korktum adamda ne varda korkuyon ecelin geldiyse bu bahane olur diyo saril iyice korkuyom diyon iyice korkutuyo angut
varya len elle bak sert sert gelii:mymeka: yoksam benmki kemikleştimi:1shok:
Aynen bizdede oyle yaa bide benimki her denemede kaniyodu dusun bi orkit batiyodu artik kanamiyo ama olmuyodu inan herifi hergun oyaliyom o uyumadan yataga gelmiyom napiim canim cok aciyo sen sezeryan oldugun halde su sebepten dolayi aciyabilir iliski sirasinda hani kaygan bi sivi oluyoda o kolaylastiriyo ya simdi o olmuyo cunku biz emzirme doneminde oldugumuz icin vucudumuzdaki hormonlar sadece sut yapimi icin calisiyolar o yuzdende onu unuttuklari icin kuruluk oluyo buda isi zorlastiriyo ve aciyo bebe yagi ile deneyebilirsini ben bi yerde okudum buna zaten cinsel istek olmuyo hatta bu donem de vajinusmus olan ve tedavi goren bi cok bayan varmis bizdede daha siftah yok aman olmasin benden uzak gitsin zaten yorgun oluyom cekemem
aynenla zaten çocuk uyancak diye korkmaktan bişi anlamıyomki, anca gece yarısı filan geçmek lazım başına,o zamanda benim uykum oluyo, senin hesap uzak gitsin :roflol:
künaydın anam dün dedim gece cayı içirmeim sabahım 6sından beri uyanuğuz ve 2 saatte bi uyandık geceÇok üzgünüm çoook
gecmiş olsun nihalim..allah beterinden korusun meleklerimizia.s.
ya valla bende vagiusmustan şüpheleniyorum:1no2: cünkü cok cok kötü:1no2:
vacinismus olunca noluyo yaa, ne demek o, tedavisi nasıl olcek :uhm:,
Benimde gece sert oluyo gece az emiyoya uyudugu icin hem uyumu alip dinleniyorum ya sut iniyo bak sana ne diyim bana teyzem dedi emzirdikten sonra hemen kalk sicak bisey ic dedi sicak sut cay ihlamur hatta sicak su ama mutlaka sicak olsun dedi hemen geri iniyo sut dedi kendisinin iki cocugu var masallh ikiside tosuncuk kucuk oglu 1 yas 5 aylik felen hala emiyo ve sutu de ilk gunku gibi masallh yariyo sutude
size kızıma aldığım kitabı göstermek istiyorum cok fazla ilgisini cekti bez bir kitap sayfaların içi cok ses cıkaran naylondan.içinde dokunma duyusunu geliştirmek için deişik kumaşlar var.hatta 3 boyutlu.düdük var zil var tavsiye ederim.17 ytl ye aldık mothercare den
hepinize çok teşekkür ederim canlarım.feyza iyi elhm.ama bu seferde ben iyi değilim sabahtan beri göğsüm ağrıyor öksürürken boğazımda ağrıyor,o koşuşturmacada fena üşütmüşüm.ne yapacağım bu gün doktorada gidemem yarında hafta sonu.ıhlamur içiyorum içtikçede terliyorum.gitgidede daha kötü oluyorum.laç alsam belki ilerlemez ne alsam acaba
hee acaip cekio valla ii ettim bu kitabı almaklayerimseniben
bornova forumda var :çok üzgünüm:
leylacım cemrede tutmuodu.bign bitmek zere olan ıslak mendilini bunun üstüne koydum ben bi baktım kucaklamıskaydirigubbakcemile3 seste cıkarıyo ya hışır hışır.arada sende koy bakalım ööle naylon torba falan.
napiim len btün gn buraylan meşgulum kimi görcem başka:mymeka: mahmut tunceri görmekten iidir(hamileyken sürekli onu görürdüm de bide ferhundenin sevgili levent i:asigim:)
bak bugunde gördm ama anlatmıycam işte:dilcikar:
gözündende bişey kaçmazz gel kaydirigubbakcemile öpijem yinee Şeniz
benim oğlan 25 eylül doğumlu bu kadar ekimin içinde kalınca şaşurduum kaydirigubbakcemile3
canım merancım bidenem eylülüm iyileşti çok şükür.ilaçları hemen kestim.burun spreyi de normalde 6 günlüktü onu kullandım tek.iyice ilerlemeden atlattık şükür.ya meran 8150 ha valla ağzım açık kaldı.maşallahya sizin süt yarıyo benimki yaramıyo mu yaaaaa.daha yeni 6 kilo oldu.siz mama kullanıyomusunuz.biz sadece anne sütü.kilosu çok mu düşük?:uhm:
pc açık gidip geliom ikide bir bizm deli uyumuo
bişey sorcam pişik kremi günlük ne kullanıonuz?benim johson ama israilinmiş o da 2.tüpü kullanıom bitsin başka alcam şuana kadar ciddi bi pişiğimiz olmadı sürekli sürdüğüm içn
ne tavsiye edersiniz?
bizim misafirlerin misafirleri gelmiş:roflolhhhhhhhhh pek güzel oldu canıma değsin.kız dbest ne vuruyon len kafama kafama.anladık işte.sen de pek asabisin bugün haa:roflol:
anacım biriylen kavga ediodun burda.kimse bişicik diyemiodu sana cok kızgındın.ööle.
hee dün gibi..ama sankim benden öncede var.zambakcım vaar baska kim vardı be:uhm:
maşallah len bebişlere:1shok: sağlıklı olsunlar tabide arada baya kilo oynuo haa.baksana 2 aylıkken 6 diosun bizim 3 ay 1 hafta daha yeni6 olduk:uhm:
elledinmi len kemik varmış dimikaydirigubbakcemile3
heee elledim töbe töbeeeee
bu emzirme sütyenlerinin ben varyaaakötükedihüso göbeğime değio artık o kadar desteksiz o kadar adi.nereye baktıysam hepsi ööle.en desteklenmesi gerek dönemde dümdüz penyeyi giydirolar bize bide dnya para
Ben takıorum takmasam sallanırlanır accuk büyük benimkilerde kaydirigubbakcemile3
bide takmayınca akıodu süt şimdi okadar yok ama yine de rahat edemiom takmadan sırnaşık şey
mustelanınkini tavsiye ederim..geçen benim oğluşun ki muhtemelen antibiyotikten kızarmıştı bubası gece gitti aldı en iyisi bu demişler 30 tl miiş...hemen geçtii kızarıklığııpc açık gidip geliom ikide bir bizm deli uyumuo
bişey sorcam pişik kremi günlük ne kullanıonuz?benim johson ama israilinmiş o da 2.tüpü kullanıom bitsin başka alcam şuana kadar ciddi bi pişiğimiz olmadı sürekli sürdüğüm içn
ne tavsiye edersiniz?
40 bedendi pantolonlarim hala olmuyo 44 oldum galiba bu gobek nasil gidecek kizlar yaa sarkik bide deli oluyom nasil sikilastirabilirim
Ibolya bacim hosgelmissin yikadinizmi bocugu. Bizde bu aksam yikicaz banyolarimiz artik sorunlu olyo bizim iyice hareketlendi
pc açık gidip geliom ikide bir bizm deli uyumuo
ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?