2008 Ekim Anneleri

kızlar market broşürlerine bakıom da huggies hep indirmde normalde fiyatı yüksek olurdu 72li yanında 3paket ıslak mendil 21.9ytl zaten mendiller 8ytl 14 e gelmiş oluo bez... ama israil malı işte

migrosta yıldızlı urunlerde huggies4, mendil hediyeli o da, 10.90tl
fiyatlar cok dustu cok..

kızlar size bişi soracam.siz sütyen takıyomusunuz?ben 3 aydır takmıyorum da:roflol:

Bana annem taktirmadi gogsun serbest kalsinki sut insin dedi hani su penye yarim badi sutyenler varya ben ondan kullaniyorum goguslerim kucuk zaten sarkma olmuyo sonra ne olur bilmem 75 beden sutyen takiyodun simdi gogsumu tam dolu sert oldugui zaman 85 beden oluyu sut olmayinca tirsimis gibi duruyo ya fisalmis balon gibi

hee ben de emzirme sutyeni kullanıyorum ama benimkiler göbeeeme değmiyo lülülülülülü

kızlar size bişi soracam.siz sütyen takıyomusunuz?ben 3 aydır takmıyorum da:roflol:

Ben takıorum takmasam sallanırlanır accuk büyük benimkilerde kaydirigubbakcemile3
bide takmayınca akıodu süt şimdi okadar yok ama yine de rahat edemiom takmadan sırnaşık şey

hee bana da 75 anca oluyodu bazı markaların 75i bile büyük geliyodu :roflol: şimdi 80 kullanıyom memelerim genelde süt dolu taş gibi falan olmuyo çünkü benim sıpa saat başı emiyo nerdeyse :roflol:

Ben takıorum takmasam sallanırlanır accuk büyük benimkilerde kaydirigubbakcemile3
bide takmayınca akıodu süt şimdi okadar yok ama yine de rahat edemiom takmadan sırnaşık şey

Benimkide akiyodu ilk siralar havlu felan koyuyodum simdi akmiyo benimkinide uclari buyuk kiyafetten belli oluuyo sutyen takmadigim icin gogus pedi yapistiriyorum rahat oluyo

40 bedendi pantolonlarim hala olmuyo 44 oldum galiba bu gobek nasil gidecek kizlar yaa sarkik bide deli oluyom nasil sikilastirabilirim

hee bana da 75 anca oluyodu bazı markaların 75i bile büyük geliyodu :roflol: şimdi 80 kullanıyom memelerim genelde süt dolu taş gibi falan olmuyo çünkü benim sıpa saat başı emiyo nerdeyse :roflol:

Benimde gece sert oluyo gece az emiyoya uyudugu icin hem uyumu alip dinleniyorum ya sut iniyo bak sana ne diyim bana teyzem dedi emzirdikten sonra hemen kalk sicak bisey ic dedi sicak sut cay ihlamur hatta sicak su ama mutlaka sicak olsun dedi hemen geri iniyo sut dedi kendisinin iki cocugu var masallh ikiside tosuncuk kucuk oglu 1 yas 5 aylik felen hala emiyo ve sutu de ilk gunku gibi masallh yariyo sutude

ayyyy biz minnacıkız ayol sizin yanınızda, daha dün drdan geldik, 4980 gram ve 58 cm olmuşuz kaydirigubbakcemile3 ama kalçalar müthişmiş yane belirtmeden geçemiycem :roflol:

ah canımmmm hayırlısıyla gel inşallah, kazasız belasız :Saruboceq: bu arada o ebru şallı ne biçim kadın yav hiç yorulmamı, ben dün ilk defa onun progğramını gördüm, izlerkene yoruldum ay, izlerken kalori harcanmıyo dimi :roflol:

ah yavrum geçmiş olsun len, allahtan bişey çıkmamış, çok şükür, bebişin korkmuş anlaşılan, o yüzden çok ağlamıştır o, kıyamam yavruma, onların da korkuları üzüntüleri var, allahtan bugün unutmuş dünkü olanları, şimdi neşesi keyfi yerindeyse sarıl kuzuna misler gibi ohhhh, tadını çıkar böcüğünün, allah bi daha göstertmesin inşallah, enfeksiyon olayını da kısa zamanda atlatırsınız inşallah, dualarım sizinle anacım :Saruboceq:

Gece cok Korktum olm hoduk moduk ise yardi iste bende cok odelgim ya deprem oldu diye korktum adamda ne varda korkuyon ecelin geldiyse bu bahane olur diyo saril iyice korkuyom diyon iyice korkutuyo angut

ah canımmmm kıyamam, demek hödükçüğün seni inadına korkuttu ha, adı üstünde hödük işte kaydirigubbakcemile3

Ibolya bacim hosgelmissin yikadinizmi bocugu. Bizde bu aksam yikicaz banyolarimiz artik sorunlu olyo bizim iyice hareketlendi

çok şükür sütüm var kızıma da yetiyo ama bizim sorunumuz çok sık emmesi.. 3 gecedir bi de beşiğüinde yatmak istemiyo bu gece dayanamadım yanıma aldım ama ezerim diye korkumdan uyuyamadım ama sıpa eme eme uyudu tosur tosurrr :asigim:

ay çok tatlı gııııııı, anam denizlide nerden bulcem ki acaba bn bunu, ne diye aldınız, isim olarak araştırıym, ses çıkartan bez kitap mı dicez :uhm:

anacım azcık uyumaya çalış, terlet kendini, snra kalk bi ılık duş al, iyi geler

onları boşver anacım sen gel bana anlat Şeniz

gözündende bişey kaçmazz gel kaydirigubbakcemile öpijem yinee Şeniz
benim oğlan 25 eylül doğumlu bu kadar ekimin içinde kalınca şaşurduum kaydirigubbakcemile3

çok kıskancık gördüm seni annem, niye kıskanıyon olm, valla benim hoşuma gidiyo, benim kuzuma aşıklar elin çocuuna mı, ay sende ha, annem geldiğinde bana bile düşürmüyo böcüğğümü, ben bi emzirmesini yapıyom, sallıyo uyutuyo pışpışlıyo altını deiştiriyo, ben orda burda koştururken dün hastanede akşama kadar o baktı, hatta kucağnda bilem uyumuş kalmış, çok hoşuma gitti vallaha, ne güzel kız işte, sizin dışınızda onlardan daha samimi daha içten kim sever ki, canları çiğerleri onlar, ay deli karı döfecem şimdi, çocuk gibi kıskanmışın :mymeka:kaydirigubbakcemile3

biz 5 kg bilem olmamışız sen daha yeni 6 kg oldu diye ağlıyon kaydirigubbakcemile3

pc açık gidip geliom ikide bir bizm deli uyumuo
bişey sorcam pişik kremi günlük ne kullanıonuz?benim johson ama israilinmiş o da 2.tüpü kullanıom bitsin başka alcam şuana kadar ciddi bi pişiğimiz olmadı sürekli sürdüğüm içn
ne tavsiye edersiniz?

ee ii laf etmişsiniz ha döt gübek sütyen meme ana kaçasım geldi haa :çok üzgünüm:
walla ya eski halime dönmem imkansız 48 kiloydum ama 65 lik halimde güsel yerimseniben
hiiiç gitmeyecekmiş gibi bi gelio bu göbek..2 çocuktan sonra kemikler ice irileşioo...benim eşim çok memnun bu halimdeden 72 kiloyum ama ben memnun değülümm yaww :mymeka: sevmiom ben koca gübek senağlama evdede herhalt var zayıflamak içünde bisiklet,koşu bandı,twist,bel için titreşimli masaj aleti,sauna belt,termal sauna şort,kürek çekme zıkkımı herşey varda bunlar bi işe yaramaz fitnes a gitmem lazım diorum ben benimkide çıldırıo :mymeka: ee kıızımından sonra fitnesa giderek vermiştim...bundada korkuyorum sonuçta spora başlamak efor kaybettirecek sütüm zaten az biterse korkumdan ne yapcamı saşırıom senağlama
yazın bikini hayal olduda mayo giyebilsem bariii :çok üzgünüm:

canım ben chicco nunkini kullanıyorum ve çok memnunum hiç pişik olmadı yavrum :asigim:
chicco heryerde satılmıyo ya chicco bulamamıştım uni diye bir marka var ya onun pişik kremini de almıştım onu da kullandım o da çok güzel

bizim misafirlerin misafirleri gelmiş:roflolhhhhhhhhh pek güzel oldu canıma değsin.kız dbest ne vuruyon len kafama kafama.anladık işte.sen de pek asabisin bugün haa:roflol:

misafirin misafiri mi gelmiş kaydirigubbakcemile3

anaa senin kız daha yeni mi 6 kg oldu, len yüzüne baksan sankim daha fazlaymış gibi :uhm:

heee elledim töbe töbeeeee

adamı yoldan çıkartır bu karı kaydirigubbakcemile3

e takmayınca akmıyomu sütün :1shok: la ben banyodan çıkar çıkmaz önce südyenimi takıyom yoksa yerlere damlıyo kaydirigubbakcemile3

bu emzirme sütyenlerinin ben varyaaakötükedihüso göbeğime değio artık o kadar desteksiz o kadar adi.nereye baktıysam hepsi ööle.en desteklenmesi gerek dönemde dümdüz penyeyi giydirolar bize bide dnya para

ben almadım o südyenlerden, normel südyen kullanıyorm, hatta bazen yarım atlet penye süden bile kullandığım oluyo, o an hangisini giymek isitosam, ama hiç emzirme sdyenine ihtiyaç duymadım, zaten evdeyim ay napim onu şakkıdı

hee aynen benimkiler de büyük, takmayınca bıngıl bıngıl oynuyo kaydirigubbakcemile3 senin hesap bende rahat edemiom kaydirigubbakcemile5

mustelanınkini tavsiye ederim..geçen benim oğluşun ki muhtemelen antibiyotikten kızarmıştı bubası gece gitti aldı en iyisi bu demişler 30 tl miiş...hemen geçtii kızarıklığıı

40 bedendi pantolonlarim hala olmuyo 44 oldum galiba bu gobek nasil gidecek kizlar yaa sarkik bide deli oluyom nasil sikilastirabilirim

ebru şallının platesini yapmaya çalışcan kaydirigubbakcemile3 valla ben şimdilik seyrediyorum, ileride uygulayacam inşallah :roflol:

Ibolya bacim hosgelmissin yikadinizmi bocugu. Bizde bu aksam yikicaz banyolarimiz artik sorunlu olyo bizim iyice hareketlendi

yok yavrum anam gelmedi, bugün yağmur var yaa, aslında geleceydi de cumaya gidcem filen dedi, kadınlar arasında yasin nneyin okuyolar cumaları, altın günü gibi, herhal ondan gelemedi, bende benim herifle yıkayamıyom yaa, onnunla yıkamak ölüm gibi, çocuğun kafasına su dökeceğimiz zaman azcıcık döküyo suyu, ay biraz dök de çocuk bi hava alsın diim, döktükçe döküyo döktkçe döküyo, uyarmasam dakikalarca dökecek herhal, dur azcık çocuk bi nefes alsın diyom da öyle duruyo, onun içün onla iş yapmak zor, annemle yıkamak daha basit oluyo, telefonla aradım ama çıkan olmadı herhal evde yoklardı, belkim yarın geler, eççük hava güzel olsaydı dolaşmaya çıkcektim ya hava da çok kasfetli bugün, şapırşapır da yağmur yağyıo-tatlicadiarzu-

valla hamileyken chicconun çantalı setini aldıydım, onun pişik kremini sürekli çantamda tutuyorum, evde de zeytinyağı kullanıyorum, zeytinyağından şaşmam arkadaş, misler gibim, hemi doğal, sevmiyom ben o pişik kremlerini, zeytinyağını ocakta az kızdırıyom sonra soğutup kullanıyom, nerdeyse 3 aylık olcaz 1 kere bile pişik olmadık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…