2008 Ekim Anneleri

Doktora gidince varya aklimda ne var ne yok hepsini soruyom tamam mi herifte basimda bekliyo insan biseyler der soyle mi boylemi yok agzini acamiyo cunku cocukla ilgili degilki derdini ogrensin zaten ben int bakiyorum size soruyorum ne olursa giderkende diyorum ki simdi sunu sunu soracan dr oda sunu sunu diyecek diyom aynen oyle oluyo

Bu kalca seysini neye gore cektiriyonuz hani kontrol amaclimi yoksa bi suphe felen mi 22 sinde kontrolumuz var bende cektiriyim olmazsa simdi bizim hodukte sende ne duysan hevesleniyon kizin kicinda bisey yok der ama ben gidince soracam doktora
benim bildiğim bütün doktorlar çektirmek gerektiğini söylüyorlar....bak eskiden ne kadar çok varmış kalça çıkığı biz şimdi bilioz ki bunun erken tanıyle tedavisi var nie yapmayalım...şimdi öyle kalça çıkığı olan çocuklar görebiliyormusunuz? heveslenip yapılacak bişe değilki bu .... yaptırmak lazım...

Ozlem pisik kremi sormus biz hematan kullniyoruz hergun suruyorum cok iyi geliyo 2 gun surmesem kizariyo hemen ama israil uretimimi bilmiyom

Bu kalca seysini neye gore cektiriyonuz hani kontrol amaclimi yoksa bi suphe felen mi 22 sinde kontrolumuz var bende cektiriyim olmazsa simdi bizim hodukte sende ne duysan hevesleniyon kizin kicinda bisey yok der ama ben gidince soracam doktora

bizim doktor el yordamıyla muane etti gayet iyi kalçası ailede var mı kalça çıkığı falan dedi yok dedim gerek yok usg ye dedi bacaklarını ileri geri ettirerek muane etti ama

pişik kremi tavsiyeleriniz için teşekürler merancım pahalıymış gııı mustela
bide bizim oğlanın poposunun en arka kısmında sivilce gibi 2tane şey çıkmış pişik mi oluo o:uhm:

başlık da açtım ama buradayken size sorayım dedim. kızım az önce azcık ağzından kusmuk çıkartmış üzerime içinde kahverengi bir leke vardı. niye olmuş olabilir ki bilen varmı. sadece anne sütü alıyor. sütüme mi birşey oldu acaba. dün üzülmüş ağlamıştım biraz. kan falan mı geldi acaba sütümden

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir
ama sütünden nasıl kan gelecek ki :uhm: meme ucunda yara vs var mı?

off kızlarrrr.. allah sağlık sıhhat versin de ben evde oturmaktan çok sıkıldım ve de eşimin gece11 de gelmesindennnbenneyaptımkibenneyaptımki

lennnnnn bizim kızın mokuylan kusmuğundan bıktım (töbe töbee)aman ya canı sağolsun yeterki onun çok kusuyo.üzerini değiştriyom.2 dakka sonra bida.valla neden kusuyo hala anlamadım.

.......celennnnn yavrum pekmez iç.üzerine de ılık süt iç.işe yarıyo süt için.bi de ısırgan,rezene,malta çayları çok işe yarıyomuş.ben rezene alıp içecem valla.tv de doktor sütü çok artırır.annelere duyuru olsun dedi.

......ibolyam valla kız daha tam 6 kğ değil.5800.ama resimde yüzü tombul çıkıyo.bu arada celen ceren bebek kaç kğ?bebişlerimizin kilosu en son aynıydı.

kız ibolyaaa şimdi senin albümlere baktım.ordaki eflatun çizgili karı senmisin len.eğer sensen benim halama benziyon olimmmm:roflol:valla aynı halamın gençliği.Allah çift yaradırmış işte rabbim:roflol:

selam kızlaar ne var ne yok valla hızınıza yetişemiyom len başka işiniz yok mu sizin ben aşure yaptım(enfes olmuş) dağıttım 15 katlı apartman valla başım döndü dolanmaktan. hiç kalmadı ama bi daha mı yapsam neee.bu sefer sadece kendime yapacam kimseye vermicemmm

yaa merancım ıcımı rahatlattın bırazda olsa...
sızın ultrasonlamı bakıldı kalcalara??bizimkı fılm cekıldı yaf:uhm:
bıde burası ızmırın en ıyı an buyuk cocuk hastanesi.doktorlarda hepsı bırbırınden ıyı sankım,neblıyılm doğrudur gıbın geldı bana...CADIARZU

canım ozellıkle normal doğan cocuklarda cok oluormuş bu kalca cıkıklığı.benımıde normal oldu,ondan cok endıselnıyordum ben.bıde bacaklarında boğumlar oluyor ya o boğumların sayısı ıkı bacağında aynı olmalıymış benımkınde ben baktım aynı değildi ama yokmus allahtak cıkıklık..mutlaka cektır sende ıhmal etme.artık enı doğan bebeklerde işitme testi ve kalca usg si sart mutlaka istıyor tum doktorlar.ben ısıtme testını yenı doğduğunda yaptırmıstım.kalca da buguna nasıpmiş.sengözlerimebaksanab

ceren değil nan cemre:smiley-cool::smiley-cool:

olmamıı ne işler halledıoz bız araradaa..
bak ben bugun hastanlerde ugrastım.geldım camasır astım yemek hazırladım,150 ye yakın sıgara boregısarıp dondurucuya attım,
kociş geldı,mama yedık,topladım,,cayımızı ıctık,,arada cocuğun bakımı var tabi ohooooooo:teytey::teytey::teytey:

Bizde benim bocugu banyo yaptirdik geldim yaww bu bebe kuvete sigmiyo artik sastik kaldik fileden bacaklar sarkiyo normal legene kirli kiyafetlerini serdik bi kere oye deneyelim dedik onada sagmadi boyu sigmiyo gecen de kuvetin filesini takmadan yatirdik icine bu defada kuvet derin kulagina su kaciyodu az kalsin tek care file dedik bugun fileye taktik yine cokuyo icine kirli suya giriyo yaw bi otursaydi cok zor oluyo

ÇITIRım bizimki ultrasonmuş...film değilmiş...hatta baba-oğul gitmişlerdi hastaneye şimdi tekrar eşime sordum film mi ultrason mu ultrasonmuş...doktor muayene ettikten sonra film mi dedi...birde film yada ultrason pek bişe farketmez herhalde... CADIARZU
işitme testi yaptırdınız mı millet...biz 2 aylıkkken yaptırmıştık çok şükür bişey çıkmamıştı...ama ben doktora dedim işte sese irkilio diye oda dedi öyle anlaşılmaz...sinyal gönderiyorlar tepki verip vermediğini anlıyorlar falan filan...aman ne çok şey var biz hiçbirini olmadık diyesim gelio babam gibii :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…