huuuuuuuuuuu ulen yoktum 2 gündür kimse beni merak etmemişşşşşşşşşşşşşşşş
yalaaann kuyruklu yalaaannn:1no2: hem bende de cıktıydı seker ama bende 20 kilo yaptım hamişlikte.doğumdan sonrada 10 kiloyu 3 ayda anca verdim.hala 10 kilom var dşn:mymeka:
hoşgeldin bacım nasılsın neden yoktun 2 gündür bakiiiimmmklava:
:ecrin_bebek:evet ya emziğe nasıl alıştırabilizi bende 5 tane emzik var her şekilden aldım içinde bakkal emziğide var ama banamısın demiyor
kız celen senin cemre bakkal emziğine alıştı mı :uhm:
hıh benin namusluda almıyy 4 tane emzik tutamıy ben itiyom o itiyo sonra çırlıyo bende pes ediyommmmmmmmm
Hoşgeldin YAĞMUR'cum CELEN kıs valla benim oğlanla baba da uyuyor bende fırsattan istifade size yazıyorum işte DBESTdemek bebişe bakmasında herşeye razı seninki susuturamıyorlar arkadaşım ondan....EKİM babaları rahatlarına düşkünler siz yazın anacım ben burdyım oğluşa bi bakayımmm
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm:teytey:
anam bunlar pek uyanık ya almılarrrrrrrr midesi bulanıy zillinin zati sütümüz az onuda emzik savşında boştan yere dökmiyim ama tecrübeliler alıştırın dilerde nasıllllllllllllbizim bakkal emziğide 6.kaydirigubbakcemile3 en son care onu dediler.ona alısmassa hiçbirine alısmaz ddiler.ben beişin derdini buldum ama.hep kçk uçlu aldık doğal olarak.ama bnm göğüs ucum hiç çıkmadığı için ağzı dolu oluo emerken.e aldıklarımda minnacık kanmadı.bu bakkal emziği kafam kadar.:ecrin_bebek:
ÇITIRım bizimki ultrasonmuş...film değilmiş...hatta baba-oğul gitmişlerdi hastaneye şimdi tekrar eşime sordum film mi ultrason mu ultrasonmuş...doktor muayene ettikten sonra film mi dedi...birde film yada ultrason pek bişe farketmez herhalde... CADIARZU
işitme testi yaptırdınız mı millet...biz 2 aylıkkken yaptırmıştık çok şükür bişey çıkmamıştı...ama ben doktora dedim işte sese irkilio diye oda dedi öyle anlaşılmaz...sinyal gönderiyorlar tepki verip vermediğini anlıyorlar falan filan...aman ne çok şey var biz hiçbirini olmadık diyesim gelio babam gibii :sm_confused:
yarın kızımın arkadaşının doum günüsüü....büyüdüde doum günü partisine gitcek hemde yalnız...herkes bırakcak çocuğunu onlar eğlencekler mahrum etmekte istemiyorum eşimde gönderelim dior ama nasıl zor geliyor warya onu öyle yalnız göndermek....ooff büyümesi iyide büyüdükçe herşeyi yalnız yapmak istiyor artık....öpülmek bile istemiyor sıpacan...şimdi istediğiniz kadar öpün mıncık mıncık mıncıklayıınn kötükedihüso
atv de testere oyniiii amannnn diyimmm hem tırsıyom hemi izliyom :1ninca:
anam bunlar pek uyanık ya almılarrrrrrrr midesi bulanıy zillinin zati sütümüz az onuda emzik savşında boştan yere dökmiyim ama tecrübeliler alıştırın dilerde nasıllllllllllll
ya kızlar çoğul gebelik kısmında bi kadının 3üz gebelik öncesi ve sonrası var gördünüzmü karnı çok kötü olmuşşşşşşşş:1shok:
kim geldi len misafir daha bebek tebriğine mi geliolar?bizede bu hafta içi gelcekmiş eşimin arkadasları ve aileleri.biz müsait olunca haber vereceemişiz buyrun gelin bu akşam die:uhm: bu nedemek hazırlığımı yaptım buyrun gelinyok bööle bi saçmalık.cocuklu insana acil tel acılır bi cay iççmeye gelicez denir.masraf(maddi olarak deil) cıkarılmaz:mymeka:
çocuğum ateşli 38 dereceydi biraz önce dr 38,5 olunca getirin dedi caplol verdim, iki burnu da tıkandı okyanus suyu yaptım, soydum ıslak belze sildim kaafasına sirkeli su yaptım, dün rüya gördüydüm buna çıkckamış zaaar morellem çk bozuk senağlamasenağlama
yaa ne biçim olmus:1shok: hele 36. haftada :1shok:delikafadulden goccemen.tüp bebek bölümndde 4üz hamile biri.doktor alalım demiş bu istemi alınmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?