2008 Ekim Anneleri

yalaaann kuyruklu yalaaannn:1no2: hem bende de cıktıydı seker ama bende 20 kilo yaptım hamişlikte.doğumdan sonrada 10 kiloyu 3 ayda anca verdim.hala 10 kilom var dşn:mymeka:

sen ne diyon ben hastaneden çıkarken 3 gün sonra bi tartıldım sadece 3 kilo gitmişti ama ben toplamda 13 kilo almıştım zaten eve geldiğimde çkilen fotolarda sanki DERİN hiç doğmamış gb şimdi bakıyorumda sonra yavaş yavaş eridik işte yok kıs gerçekten benim bir muh.md.üm var adamı bi gör üfürsen uçacak onda da şeker var

Bu arada evvet LEYLA cım ilerleyen satırlarda ben kilonu sormuşum ama sen yazmışssın mğer ohhhhhhhh yaşasın şenlendik biz hamileyken yazarken cvp lar gelirdi sayfalara yetişemezdik okumaya kıslar formumuzu yakaladık ehi ehi

:ecrin_bebek:evet ya emziğe nasıl alıştırabilizi bende 5 tane emzik var her şekilden aldım içinde bakkal emziğide var ama banamısın demiyor

Hoşgeldin YAĞMUR'cum CELEN kıs valla benim oğlanla baba da uyuyor bende fırsattan istifade size yazıyorum işte DBESTdemek bebişe bakmasında herşeye razı seninki susuturamıyorlar arkadaşım ondan....EKİM babaları rahatlarına düşkünler siz yazın anacım ben burdyım oğluşa bi bakayımmm

kız celen senin cemre bakkal emziğine alıştı mı :uhm:

yok anam cok morali bozuksa uykusu varsa alıo bi 5 dk lığına.şimdi nuk u verdim onu hiç almıo..yine bakkal emziğini arada alıo..o da pek bi çirkin yawkaydirigubbakcemile3

hıh benin namusluda almıyy 4 tane emzik tutamıy ben itiyom o itiyo sonra çırlıyo bende pes ediyommmmmmmmm

bizim bakkal emziğide 6.kaydirigubbakcemile3 en son care onu dediler.ona alısmassa hiçbirine alısmaz ddiler.ben beişin derdini buldum ama.hep kçk uçlu aldık doğal olarak.ama bnm göğüs ucum hiç çıkmadığı için ağzı dolu oluo emerken.e aldıklarımda minnacık kanmadı.bu bakkal emziği kafam kadar.:ecrin_bebek:

hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm:teytey:

hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm:teytey:

kim geldi len misafir daha bebek tebriğine mi geliolar?bizede bu hafta içi gelcekmiş eşimin arkadasları ve aileleri.biz müsait olunca haber vereceemişiz buyrun gelin bu akşam die:uhm: bu nedemek hazırlığımı yaptım buyrun gelin yok bööle bi saçmalık.cocuklu insana acil tel acılır bi cay iççmeye gelicez denir.masraf(maddi olarak deil) cıkarılmaz:mymeka:

anam bunlar pek uyanık ya almılarrrrrrrr midesi bulanıy zillinin zati sütümüz az onuda emzik savşında boştan yere dökmiyim ama tecrübeliler alıştırın dilerde nasıllllllllllll
ya kızlar çoğul gebelik kısmında bi kadının 3üz gebelik öncesi ve sonrası var gördünüzmü karnı çok kötü olmuşşşşşşşş:1shok:

biz kırkımızın içinde yaptırdıydık işitme testini, iki kulağı da normel çıktıydı çk şükür, yanlız bizimkisi o testi yaparkene tepki vermedidi yaa, bu tepki dışardan görülmüyomu acep :uhm:

anası karı gibin artiz olcek herhal kaydirigubbakcemile3

atv de testere oyniiii amannnn diyimmm hem tırsıyom hemi izliyom :1ninca:

olm izleme şunu manyak sütüne zarar allah korusun, bende testere 1 var, arkadaşımdan almıştım 2 yıl önce, ilk 15 dksına zor bakmıştım, ogün bugün cd çantasının içinde bekliyo, çıkartıp da bakmaya cesaretim yok, istiyosan sana onun tüm versiyonlarını buluyum, ben hannibaldan ötesine geçemediydim anam, onda bile üç gün etkisinden kurtulamadım, halbusem ben korku filmlerini çok severdim, yaşlanıyomuyum ne :uhm:

edhakta yok ne zamandır?haberiniz varmı hiç?ya bide kajoo( naptı acaba??

çocuğum ateşli 38 dereceydi biraz önce dr 38,5 olunca getirin dedi caplol verdim, iki burnu da tıkandı okyanus suyu yaptım, soydum ıslak belze sildim kaafasına sirkeli su yaptım, dün rüya gördüydüm buna çıkckamış zaaar morellem çk bozuk senağlamasenağlama

yaa ne biçim olmus:1shok: hele 36. haftada :1shok:delikafadulden goccemen.tüp bebek bölümndde 4üz hamile biri.doktor alalım demiş bu istemi alınmasını

he ya benim gıcık karşı komşum her allahın günü gelir ufak çocuğuyla çocuğu kızın beşiğindeki herşeyi yere atar o ggidince herşeyi makinya atarım her fırsatta benim kızı öpmeye kalkar söylerim te geçen hafta bi ara yağmuru görmeye gelcem dedi len zaten hergün geliyon al hediyeni gel demi ne uğraştırıyon beniiiiiiklava:

ayyyy halimize şükür valla iyiki ikiz üçüz olmadılar çatlaklardan ziyade bide onlara bakması var ulen 1tane kafayı yedirtio 3ü birden ağlayınca ne eder insan -tatlicadiarzu-

hadi yaa:çok üzgünüm:inşallah hemencecik iner:Saruboceq: keyfü nasu:uhm: gecmiş olsun bacuma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…