2008 Ekim Anneleri

abovvvvvv rabbim yardım etsin
kız ibolya düşür kızın ateşini ne yazıyon buraya bebene bak çok yüksek soy birazzzzzzz

yusuf erkek:mymeka:

hadi yaa:çok üzgünüm:inşallah hemencecik iner:Saruboceq: keyfü nasu:uhm: gecmiş olsun bacuma.s.

sabahtan beri uykusu var ama toplasan 2 saat anca uyumuştur, delik deşik yarımşaar saatlik uyudu en fazla, sabbah 7 gibi bişiy yoktu yanma yatırdım uyumuşum, böcğümde fıkırdandı fıkırdandı sonra o da uyumuş,sonra altını kirletti, duydum zaten sesini, annem gelmiş zil çalınca uyandım saat 9 falandı gailiba, kapıyı açtım, sonra altını deişiym die bi kucakladım ateş gibi, keyfi de var halbusem, ateşini ölçtüm o ara ,38e yakındı, anlına sirkili su yaptık annemle, caplol verdim, bekledim ateşinin düşmesini, düşmeyince ılık banyo yaptırdık annemle, yeniden yatırdım, yarım saat anca uyudu, huysuzluk yapıyo ama uykusuzluktan, ara ara bana gülümsüyo konuşunca oyun ediyo ama ateşi hala yüksek, burnunun biri taammen tıkanmışmış okyanus suyu yaptım şimdi ikisi de açık, gözleri kırmızıkırmızı uykusuzluktan, şimcik uyuyo, ateşini en son ölçtüğümde 37,8di, gündüz bi ara düştüydü yine yükselmş, şmdi birazcık düşük yine, zaten dün rüyamdan sıçrayarak uyandıydım, kuzuma sarılıp haüngür hüngür ağladıydım hala etkisindeyim, bunamı çıkcaktı bilmem senağlamasenağlamasenağlama

abovvvvvv rabbim yardım etsin
kız ibolya düşür kızın ateşini ne yazıyon buraya bebene bak çok yüksek soy birazzzzzzz

kızım üstünde bi kat bişey var bi de ince battaniye başkabişi bırakmadım gelip gidip ölçüyom ateşini, acilemi götürsem ki, dr 38,5 olunca getir dedi, napsam bi akıl verin yaa :uhm:

kızım üstünde bi kat bişey var bi de ince battaniye başkabişi bırakmadım gelip gidip ölçüyom ateşini, acilemi götürsem ki, dr 38,5 olunca getir dedi, napsam bi akıl verin yaa :uhm:

düşmeyen ateşte fitil attırıolar ordada.sen de at dşmezse git mutlaka.

37,5 u geçince götürmek lazım...ama ben olsam artık alıştık evde calpol var yarım calpol verirdim...geçmezse mutlaka doktora götürürdüm....ateş benim en korktuğum şeyy

kuşuum sirkeli su yapmak iyi değildir yapma haa...eklem yerlerinin altına çok souk olmayan tülbent gibi bişe koyy...hay Allah nasıl oldu ki yaa

ahh ah keşkem bende yırtılsaydım iyice şişseydimde tombik bir oğlan doğursaydım doğuma giderkken bile kimse hamile olduğumu anlamıyodu tek bir çatlağım yok ama mutlu değülüm

terken ben sana çok kızıyorum artık ama lütfen alınma!!!nie öyle diyorsun sen ya elinde sağlıklı bir çocuk var....tombik oğlan olsaydı sağlıklı mı olacaktı tombişlerin hastalık garantisi mi var?binlerce kez şükret keşke deme...azcık rahat ol zayıf olsun senin çocuğun olsun ne olacak...Allah korusun çocuklarımız özürlü doğsalardı gözünde görünecekmiydii zayıf yada şişman olması...benim 1 ay sonra açık kalp ameliyatı olacak 9 aylık yeğenim var tombiş iştee al sana ne işe yaradıı senağlama ablam ne diyor biliyormusun keşke kalbinde problem olmasaydıda zayıf olsaydı biz mutlu olurduk :çok üzgünüm:

37,5 u geçince götürmek lazım...ama ben olsam artık alıştık evde calpol var yarım calpol verirdim...geçmezse mutlaka doktora götürürdüm....ateş benim en korktuğum şeyy

canım ilik duşmu aldırsan ver calpolden bacak arkası eklem yerini falan ılık su ile sil

aşı olduğu zaman ateşlenirse 6 saatte bir yarım ölçek calpol verin demişlerdi, sabahtan 11 gibi verdim, b ide akşamüzeri 5 gibi verdim, gece 11de bi daha veriyim diyorum, çok fazla verirsem zarar ıolurmu ki biraz önce ölçtüm 37nin altına düşmüş, sanırsam 36,7 idi; tam uyutuorum yarım saat geçmeden uyanıyo, uykusu da var çok, keyfi yerinde gibi geliyo bana, tek derdi uykusuzlukmuş gibi, uyusa herşey güzel olcak, gündüzden ılık duş aldırdık annemle, biraz önce de ılık su yaptım bezle heryerini sildim koltuk altlarında beklettim bezi, sonra da çıplakken sadece üzerini örtüp bekledim biraz, şimdi iyi giibi, bu gece uyku yk artık bana senağlama
meran yavrum sirkeli su neden iyi deilmiş hep öyle yapılırdı ama, sadece anlına koydudum başka bi yerine koymadıdım neden kötükine, kötüyse yapmım bi daha

ya bizim öküz dr 38,5 olunca getirin hastanee dedi, calpol vercen takip edecen yapılcak başka bişi yok dedi :mymeka:

* Çocuğunuzun ateşi yüksekse, titreme ve üşüme olsa bile üzerini örtmeyin. Birden yükseelen ateş havaleye neden olabilir.

* Çocuğunuzun ateşi düşerken terleyip su kaybeder. Bunun için bol bol sıvı gıdalar verin.

* Çocuğunuzun ateşi 38 derecenin üstündeyse, önerilen dozda parasetamol şurubu verin.

* Çocuğunuzun alnına soğuk veya nemli bir havlu koyun.

* Çocuğunuzun ateşi 39,5 dereceden yüksekse ılık su ile banyo yaptırın. Veya ılık suya batırılmış süngerle
vücudunu silin. Kesinlikle soğuk su kullanmayın. Her beş dakikada bir ateşini ölçün.

* Hiç bir zaman alkol veya sirkeli su kullanmayın. Çocuğunuz bunları teneffüs edebilir ve zararlı sonuçlara
yol açabilir.

* Çocuğunuzun ateşi 39,4 dereceden yüksekse ( 1 yaşın altındaki bebekler için 38,3 derece) ve 24 saattir ateşi
varsa hemen doktorunuzu arayın.

canım şimdi iyi diyorsun tekrar çıkmaz umarım ateşi...nie ateşi çıkmış olabilir yusufun ben kaçırdım mı aşısı falan mı vardı

iboşum geçmiş olsun yarım fitil ver eymene bence kontrol altında tut 38.5u geçerse götürürsün panik yapma dur balkalım biliyosun vücudun doğal refleksi ateş .sen sakin ol panik yaptıkça herşey daha kötüye gidiyo tekrar geçnmiş olsun canım

İBOLYA' cım geçmiş olsun anacım ya çok üzüldüm ALLAH' ım acil şifalar versin ama son ölçtüğün değerlerle bence inmiş kuzumun ateşi geçen ay aşıdan sonra 37.5 tan yukarı çıkarsa caprol verirsin demişti bana da.Benimkininde 21' inde aşıları var dr.kontrolu var geçen aşıda bişey olmamıştı darısı bu seferkine bakalım neolacak.Acil şifalar canım bizi habersiz bırakma kokla benim için kuzumu

Ayy o ucuz doguran kadini yeni gordum off ne fena halime sukrettim ya ben 6 dogum yapan kadin resmi gordu. Hamileligini acayip buyuk karni vardi ama karnini ustunde hic cizgi yoktu dogunca bebislerle resmindede gobegini acik degil ama hic karni yoktu yaa dumduz du

nerde gördün yavrus ben görmedin gönder helee CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…