çocuğum ateşli 38 dereceydi biraz önce dr 38,5 olunca getirin dedi caplol verdim, iki burnu da tıkandı okyanus suyu yaptım, soydum ıslak belze sildim kaafasına sirkeli su yaptım, dün rüya gördüydüm buna çıkckamış zaaar morellem çk bozuk senağlamasenağlama
abovvvvvv rabbim yardım etsin
kız ibolya düşür kızın ateşini ne yazıyon buraya bebene bak çok yüksek soy birazzzzzzz
hadi yaa:çok üzgünüm:inşallah hemencecik iner:Saruboceq: keyfü nasu:uhm: gecmiş olsun bacuma.s.
abovvvvvv rabbim yardım etsin
kız ibolya düşür kızın ateşini ne yazıyon buraya bebene bak çok yüksek soy birazzzzzzz
kızım üstünde bi kat bişey var bi de ince battaniye başkabişi bırakmadım gelip gidip ölçüyom ateşini, acilemi götürsem ki, dr 38,5 olunca getir dedi, napsam bi akıl verin yaa :uhm:
anam bi misafir bi misafirrrrr gittiler neyse dbest kızın nekadar değişmişşşşşş minikfıstık
ahh ah keşkem bende yırtılsaydım iyice şişseydimde tombik bir oğlan doğursaydım doğuma giderkken bile kimse hamile olduğumu anlamıyodu tek bir çatlağım yok ama mutlu değülüm
37,5 u geçince götürmek lazım...ama ben olsam artık alıştık evde calpol var yarım calpol verirdim...geçmezse mutlaka doktora götürürdüm....ateş benim en korktuğum şeyy
canım ilik duşmu aldırsan ver calpolden bacak arkası eklem yerini falan ılık su ile sil
37,5 u geçince götürmek lazım...ama ben olsam artık alıştık evde calpol var yarım calpol verirdim...geçmezse mutlaka doktora götürürdüm....ateş benim en korktuğum şeyy
iboşum paranox fitil ver bize dsoktorumuz önermiştiya bizim öküz dr 38,5 olunca getirin hastanee dedi, calpol vercen takip edecen yapılcak başka bişi yok dedi :mymeka:
ibolyacım onunda bi bildiği vardır herhalde sen takip hele...calpol ne kadar verion kaç saatte biya bizim öküz dr 38,5 olunca getirin hastanee dedi, calpol vercen takip edecen yapılcak başka bişi yok dedi :mymeka:
aşı olduğu zaman ateşlenirse 6 saatte bir yarım ölçek calpol verin demişlerdi, sabahtan 11 gibi verdim, b ide akşamüzeri 5 gibi verdim, gece 11de bi daha veriyim diyorum, çok fazla verirsem zarar ıolurmu ki biraz önce ölçtüm 37nin altına düşmüş, sanırsam 36,7 idi; tam uyutuorum yarım saat geçmeden uyanıyo, uykusu da var çok, keyfi yerinde gibi geliyo bana, tek derdi uykusuzlukmuş gibi, uyusa herşey güzel olcak, gündüzden ılık duş aldırdık annemle, biraz önce de ılık su yaptım bezle heryerini sildim koltuk altlarında beklettim bezi, sonra da çıplakken sadece üzerini örtüp bekledim biraz, şimdi iyi giibi, bu gece uyku yk artık bana senağlama
meran yavrum sirkeli su neden iyi deilmiş hep öyle yapılırdı ama, sadece anlına koydudum başka bi yerine koymadıdım neden kötükine, kötüyse yapmım bi daha
Ayy o ucuz doguran kadini yeni gordum off ne fena halime sukrettim ya ben 6 dogum yapan kadin resmi gordu. Hamileligini acayip buyuk karni vardi ama karnini ustunde hic cizgi yoktu dogunca bebislerle resmindede gobegini acik degil ama hic karni yoktu yaa dumduz du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?