yoruma açık özlemcim eskiden kolanyalı mendiller sirkeli sular yaparlarmış ama benim doktorum yanlış dedi...nettende baktım sirkeliyi suyu önerende vaaarr önermeyendeee CADIARZUgeçmiş olsun ibolya, günde 3kez verilebilio şurup
paranox fitil de ii ateş için
sirkeli suya ii demişti ahmet maranki ateş için birebir dedi tv de
nerde gördün yavrus ben görmedin gönder helee CADIARZU
Hangisini gormedin 6 iz dogum yapan kadina nerde baktigimi unuttum du bi arastirıim su ucuz dogum yapan kadinin gobegini soruyosan cogul gebeliklerden gir annenin 3uz dogum oncesi sonrasi yaziyo ben gonderemem ki simdi gir bak bi
nihalcim naptı aceba?yavruss iyileşmiştir umarım
Evet ya bende cok merak ediyorum onu insallh ikiside duzelmistir
hee nihalde hastaydı demii :çok üzgünüm: hiç aklıma gelmedi o kızın hastalığı kalmış aklımda...biz büyükler atlatıozda bebişlere hiç kıyamıyorum en çok onlar yer edio akımda...
canım ya beni merak eden biri varmış ne güzelsenağlama.çok ağır bir bronşit geçiriyorum.feyzanın düştüğü gün banyodan ıslak ıslak çıkıp gitmiştik.erzuruma falanda gidince ambulansta soğuktu fena kapmışım.dün sağlık ocağına gittim doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama geçmedi.dün gece çok ateşlendim bu akşamda öyle ateşim düşmüyor.feyza iyi şükür ona geçer diye çok korkuyorum geçmez inş.emzirdim hep
canım ya beni merak eden biri varmış ne güzelsenağlama.çok ağır bir bronşit geçiriyorum.feyzanın düştüğü gün banyodan ıslak ıslak çıkıp gitmiştik.erzuruma falanda gidince ambulansta soğuktu fena kapmışım.dün sağlık ocağına gittim doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama geçmedi.dün gece çok ateşlendim bu akşamda öyle ateşim düşmüyor.feyza iyi şükür ona geçer diye çok korkuyorum geçmez inş.emzirdim hep
inşallah feyzaya gecmeden biter su hastalığın yaaa:Saruboceq: kacta gittin sağlık ocağına?yetişebildin sanırım:uhm:
iboooşşş yufusum nasııı:çok üzgünüm: cemreden fırsat bulamadım ama aklım hep yufusumdaa:çok üzgünüm: allahım acil şifa versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?