2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun ibolya, günde 3kez verilebilio şurup
paranox fitil de ii ateş için
sirkeli suya ii demişti ahmet maranki ateş için birebir dedi tv de

geçmiş olsun ibolya, günde 3kez verilebilio şurup
paranox fitil de ii ateş için
sirkeli suya ii demişti ahmet maranki ateş için birebir dedi tv de
yoruma açık özlemcim eskiden kolanyalı mendiller sirkeli sular yaparlarmış ama benim doktorum yanlış dedi...nettende baktım sirkeliyi suyu önerende vaaarr önermeyendeee CADIARZU

nerde gördün yavrus ben görmedin gönder helee CADIARZU

Hangisini gormedin 6 iz dogum yapan kadina nerde baktigimi unuttum du bi arastirıim su ucuz dogum yapan kadinin gobegini soruyosan cogul gebeliklerden gir annenin 3uz dogum oncesi sonrasi yaziyo ben gonderemem ki simdi gir bak bi

:bbo: benim cadı bi rahat vermedi neyse uyudu şimdi ama gece uyutmucak sanırsam

ibolya canım geçmiş olsun ancak fırsat buldum da okudum ateşlenmiş minik yusuf heeee şimdi nasıl oldu uyuyo mu

Evet ya bende cok merak ediyorum onu insallh ikiside duzelmistir

hee nihalde hastaydı demii :çok üzgünüm: hiç aklıma gelmedi o kızın hastalığı kalmış aklımda...biz büyükler atlatıozda bebişlere hiç kıyamıyorum en çok onlar yer edio akımda...

hee nihalde hastaydı demii :çok üzgünüm: hiç aklıma gelmedi o kızın hastalığı kalmış aklımda...biz büyükler atlatıozda bebişlere hiç kıyamıyorum en çok onlar yer edio akımda...

canım ya beni merak eden biri varmış ne güzelsenağlama.çok ağır bir bronşit geçiriyorum.feyzanın düştüğü gün banyodan ıslak ıslak çıkıp gitmiştik.erzuruma falanda gidince ambulansta soğuktu fena kapmışım.dün sağlık ocağına gittim doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama geçmedi.dün gece çok ateşlendim bu akşamda öyle ateşim düşmüyor.feyza iyi şükür ona geçer diye çok korkuyorum geçmez inş.emzirdim hep

Ayyyy canim benim cok uzuldum ya dikkat et ah cok kotu olmus yaw orda ne soguk memleket tv dan izliyoruz cok cok gecmis olsun

saol leylacım.hakkaten erzurum çok soğuk burası çok iyiymiş oraya göre.bu arada minik yusufta ateşlenmiş.geçmiş olsun ibolyacım ya çok üzüldüm.ama geçer hiç telaşe etme önlemini al yeter

inşallah feyzaya gecmeden biter su hastalığın yaaa:Saruboceq: kacta gittin sağlık ocağına?yetişebildin sanırım:uhm:
iboooşşş yufusum nasııı:çok üzgünüm: cemreden fırsat bulamadım ama aklım hep yufusumdaa:çok üzgünüm: allahım acil şifa versin:Saruboceq:

cemremin göğüsleri nohut gibi olmus sanki içinde nohut var oynuo elleyince(((((

ee tabi merak ederiz canım benimm :teselli: hadi ya bronşit nerden çıktı varmıydı daha önce sende ??yoksa faranjit mi geçirion :uhm: ambulansta souk olurmuymuş anacıım ya insan içindekine göre azcık ısıtır yanee klava: feyzayada geçmez inşallah :Saruboceq: ee nasıı ettün yanında kimin kimsen var mı ateşlenince ne ettün yaa:teselli:

canım 4 e geliyordu gittiğimde.size sorduktan sonra babasını çağırdım hemen feyza uyuyordu zaten o uyanmadan geldim.cemrenin göğüslerine elleme canım hormonlardan öyledir.feyzanında rengi öyle ben hiç ellemedim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…