2008 Ekim Anneleri

cemremin göğüsleri nohut gibi olmus sanki içinde nohut var oynuo elleyince(((((

süt birikmiş derler celencim annem hep hafif hafif ov derdi ama doktor dokunmayın demişti...sütte gelir hatta...bence sen elleme rahatsızlık verebilirsin iltihap benzeri bişey olsa ateş yapardı canım yerimseniben
ibolya doktoramı götürdü nee gelmedii :uhm:

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et bi daha hasta olma ya çok üzüldümm

geçmiş olsun nihalcim inş çabuk atlatırsın ben ilaç kullanmadım anca 1haftada azaldı öksürüğüm hem ilaç içip hem emziriomusun :uhm:
ibolya naptı bende merak ettim inş yaramaz bişey yoktur
bizim oğlanı yıkadık önce biraz uyudu şimdi de ağlıo babası sallıo beni uyurken emio gözlerini açtığı anda bırakıo memeyi ya senağlama

aman çok kötü bir ambulanstı ilçeden istediler zaten.oda yetmezmiş gibi ambulansta hamile bir kadın vardı ve o kadar fena kokuyorlardıki anlatamam.erzuruma gidene kadar istifra ettim.camlarda dondu açamadık hemşirelerle erzurumu zor ettik.eşim var yanımda kimsemiz yok burda ağlaya ağlaya bir hal oluyorum zaten yalnızız diyesenağlama

doktora emzirdiğimi söyledim üstüne basa basa oda sana emzirirken içebileceğin ilaç yazayım dedi.yoksa ateşim düşmüyor bir türlü

Uzulme canimsin benim ya esin var yaninda yanliz degilsin ki hem gel burda paylas biz variz leen gel stres at iste aglama kiyamam

galiba süt birikmesi.bende ovulur die duydum ama elletmio bas bas bağırıo prensesimsenağlama
hastaneden geldik biraz önce kulak enfeksiynu varmış senağlama
yuuhh:1shok: nasıl olmus yaabenneyaptımki soğuk mu yemiş kulağı acaba?ateşi nasıl oldu kuzunun:Saruboceq:

doğunun en kötü tarafıı bu iştee... :çok üzgünüm: sonrada insanlar neden doğuya göreve gitmek istemior diorlar işte niyee niyee Çok üzgünüm çoook canım bak biz varız burda en fazla sana burdan arkadaşlık yapabiliriz yanındayız :teselli:
doktorunun verdiği ilacı aksatmadan kullan bir an önce iyileşirsin inş.

aantibiyotuk ve fitil verdi dr, yarım fiti l yap rahat uyur dedi, pazartesi gün başka dra gtürcem, a.q dr daha perşembe gün götürdüm taş gibi dedi, manyak karı :mymeka: bi de biraz önce hastanede kavga ettik, herif benim herifi dövmeye geldi, o sinirle herifi ben döveceydim valla, bi açtım ağzımı susturamadılar, hırsımı ondan aldım

kim kimi dövüyodu lendelikafadulden

galiba süt birikmesi.bende ovulur die duydum ama elletmio bas bas bağırıo prensesimsenağlama

yuuhh:1shok: nasıl olmus yaabenneyaptımki soğuk mu yemiş kulağı acaba?ateşi nasıl oldu kuzunun:Saruboceq:
elleme celencim çok acır çok ateşi falan yok demii cemrenin

cnm benim o gün farkedilecek kadar olmamış olabilir ... doktor ortakulak iltihabını mutlaka farkederdi baktı genel muayenesinde kulağına demi? kavga dövüş neden çıktı leyn

elleme celencim çok acır çok ateşi falan yok demii cemrenin

ateşi yok şkür ama acaip huysuz emmek istemioo uyumak istemioo hatta gezmek bile istemiosenağlama o da ne istediğini bilmio tek bildiği ağlamakÇok üzgünüm çoook ilk doğduğu zamanlar 1 ay her emzirmeden sonra masaj yaptım.sonra olmuo die bıraktıydım göğüs masajını.o sırada birikmiş.şok oldum bugun o sertlikler elime gelincesenağlama

fitilini vrdim antibiyotiğini içirdim şimdi uyuyo, 3 gün ateşini kontrol et dedi dr, yanlız eğer ateşi normamlse 3 saatte bir et dedi, ama sağlık ocağındaki hemşire ateş anien yükselebilir 15dkada bi kontrol et demişti, nasıl yapim ben şimdi yaa, ya bu aarada ben okuyamadım geçmişi flan noluyo bi sorumnmu var

kızlar ben kaçar cemre durmii.hayırlısıyla su geceyi bi atlataydık....yusufuma gecmişler olsun.nihalcim acil şifalar.haden ii geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…