cemremin göğüsleri nohut gibi olmus sanki içinde nohut var oynuo elleyince(((((
canım ya beni merak eden biri varmış ne güzelsenağlama.çok ağır bir bronşit geçiriyorum.feyzanın düştüğü gün banyodan ıslak ıslak çıkıp gitmiştik.erzuruma falanda gidince ambulansta soğuktu fena kapmışım.dün sağlık ocağına gittim doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama geçmedi.dün gece çok ateşlendim bu akşamda öyle ateşim düşmüyor.feyza iyi şükür ona geçer diye çok korkuyorum geçmez inş.emzirdim hep
ee tabi merak ederiz canım benimm :teselli: hadi ya bronşit nerden çıktı varmıydı daha önce sende ??yoksa faranjit mi geçirion :uhm: ambulansta souk olurmuymuş anacıım ya insan içindekine göre azcık ısıtır yaneeklava: feyzayada geçmez inşallah :Saruboceq: ee nasıı ettün yanında kimin kimsen var mı ateşlenince ne ettün yaa:teselli:
geçmiş olsun nihalcim inş çabuk atlatırsın ben ilaç kullanmadım anca 1haftada azaldı öksürüğüm hem ilaç içip hem emziriomusun :uhm:
ibolya naptı bende merak ettim inş yaramaz bişey yoktur
bizim oğlanı yıkadık önce biraz uyudu şimdi de ağlıo babası sallıo beni uyurken emio gözlerini açtığı anda bırakıo memeyi ya senağlama
hastaneden geldik biraz önce kulak enfeksiynu varmış senağlama
aman çok kötü bir ambulanstı ilçeden istediler zaten.oda yetmezmiş gibi ambulansta hamile bir kadın vardı ve o kadar fena kokuyorlardıki anlatamam.erzuruma gidene kadar istifra ettim.camlarda dondu açamadık hemşirelerle erzurumu zor ettik.eşim var yanımda kimsemiz yok burda ağlaya ağlaya bir hal oluyorum zaten yalnızız diyesenağlama
ahh canım benim...geçmiş olsun yaa :çok üzgünüm: ilaç verdimiihastaneden geldik biraz önce kulak enfeksiynu varmış senağlama
galiba süt birikmesi.bende ovulur die duydum ama elletmio bas bas bağırıo prensesimsenağlamasüt birikmiş derler celencim annem hep hafif hafif ov derdi ama doktor dokunmayın demişti...sütte gelir hatta...bence sen elleme rahatsızlık verebilirsin iltihap benzeri bişey olsa ateş yapardı canım yerimseniben
ibolya doktoramı götürdü nee gelmedii :uhm:
yuuhh:1shok: nasıl olmus yaabenneyaptımki soğuk mu yemiş kulağı acaba?ateşi nasıl oldu kuzunun:Saruboceq:hastaneden geldik biraz önce kulak enfeksiynu varmış senağlama
aman çok kötü bir ambulanstı ilçeden istediler zaten.oda yetmezmiş gibi ambulansta hamile bir kadın vardı ve o kadar fena kokuyorlardıki anlatamam.erzuruma gidene kadar istifra ettim.camlarda dondu açamadık hemşirelerle erzurumu zor ettik.eşim var yanımda kimsemiz yok burda ağlaya ağlaya bir hal oluyorum zaten yalnızız diyesenağlama
aantibiyotuk ve fitil verdi dr, yarım fiti l yap rahat uyur dedi, pazartesi gün başka dra gtürcem, a.q dr daha perşembe gün götürdüm taş gibi dedi, manyak karı :mymeka: bi de biraz önce hastanede kavga ettik, herif benim herifi dövmeye geldi, o sinirle herifi ben döveceydim valla, bi açtım ağzımı susturamadılar, hırsımı ondan aldım
elleme celencim çok acır çok ateşi falan yok demii cemreningaliba süt birikmesi.bende ovulur die duydum ama elletmio bas bas bağırıo prensesimsenağlama
yuuhh:1shok: nasıl olmus yaabenneyaptımki soğuk mu yemiş kulağı acaba?ateşi nasıl oldu kuzunun:Saruboceq:
hastaneden geldik biraz önce kulak enfeksiynu varmış senağlama
aantibiyotuk ve fitil verdi dr, yarım fiti l yap rahat uyur dedi, pazartesi gün başka dra gtürcem, a.q dr daha perşembe gün götürdüm taş gibi dedi, manyak karı :mymeka: bi de biraz önce hastanede kavga ettik, herif benim herifi dövmeye geldi, o sinirle herifi ben döveceydim valla, bi açtım ağzımı susturamadılar, hırsımı ondan aldım
elleme celencim çok acır çok ateşi falan yok demii cemrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?