hee bilom onlar iyioluyomuş da çok pahalı onlar da yaaa -tatlicadiarzu-
he uyuyo yavrum sessiz sessiz, ya bi de burnu tıkalı, okyanus suyu b i moka yaramadı yaa, burun aspiratorü mü ne varmış ondan aldırcam saabah, hayırlısıyla bi iyileşseydik, nazar ettiler böcüğümü nazar, geelen seviyo giden seviyo, insan içine çıkarmaya korkar oldm yaaa
hee bilom onlar iyioluyomuş da çok pahalı onlar da yaaa -tatlicadiarzu-
he uyuyo yavrum sessiz sessiz, ya bi de burnu tıkalı, okyanus suyu b i moka yaramadı yaa, burun aspiratorü mü ne varmış ondan aldırcam saabah, hayırlısıyla bi iyileşseydik, nazar ettiler böcüğümü nazar, geelen seviyo giden seviyo, insan içine çıkarmaya korkar oldm yaaa
güle güle anacım eygeceler, ben gecenn ilerleyen saatlerinde ara ara urğayacam kkya, burda olursaınız iki laf ederükŞeniz
Bu okyanus suyu nasii oluyo satin mi aliyonuz bize dr serum fizyolojik su vermisti 2 3 damla diyo damlatiyom hic pek bi etkisi olmuyo ben ilik su damlatiyom burnundakiler yumusuyo hapsuruyo yada ben burnunu yavasca sikip birakiyom tiksiriyo hepsii cikiyo bu yontem benim cok isime yariyo hem genzine kacsa bile zararsiz
ÇITIR'ım nabersin bu saatte burdasın şaşırdım cmt gecesi geç mi ytalım dedin???
ana adam uzak dursun bu gece senden pıçak mıçak olaylarıı anladuun sen onu yerimseniben kaydirigubbakcemile3
hoş gerçi bu karunun gözü oğlundan başka birşey görmez bu gecee yavrum sen uyabilcen mi güvenebilcn mii adam uyuyup kalmasıın :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla delirtmesin onun da defterini dürerim bööle durumalrda herif uyumaz anacım, pc başında vakit geaçirir saate bakar durur o konuda güvenim var hödük mödük ama böyle konularda iyi kaydirigubbakcemile3
yavrum 2-3 damla çok az bee ben yarım yarım sıkıyorum...sonra aspiratörle çektin mi hemencecik açılır..serum fizyolojik zararlı degildir canım özelliği var sıkıcen aşagı doğru genzine iice açarak gitçekççç...ılık suyu kim dedi yavrus doktor mu dedii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla delirtmesin onun da defterini dürerim bööle durumalrda herif uyumaz anacım, pc başında vakit geaçirir saate bakar durur o konuda güvenim var hödük mödük ama böyle konularda iyi kaydirigubbakcemile3
gönder kıss buraya sen gidince o gelsin laflayakk kaydirigubbakcemile3 bıraksın öyle belediylere neyim mesac yazmayıı mail gödermeyii :roflol:
hoşgeldin çıtırım ne ettün?
olcaycım sende hoşgeldinn
cnm sen yine onların dedikleri gibi kullan bi dahaki gittinde sorarsınYa yaninda bi kagit verdiler oyle yaziyodu du bide yarisini sikip oyle deneyim ilik suyu kaynanam dedi kaydirigubbakcemile3
Ya yaninda bi kagit verdiler oyle yaziyodu du bide yarisini sikip oyle deneyim ilik suyu kaynanam dedi kaydirigubbakcemile3
kuşum asıl bens enı gorduğume sasırdım ben hep burdayım bu sattlerde genelde,emme sen yoğsun:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?