2008 Ekim Anneleri

anacım benim kızda kullandığım aspiratör farklıydı burdan almıştık onu zaten hiç kullanmadım ucunu sevmediğim için chicconun du...oğlumunkini babası yurtdışından almış ucu yumuşak o zarar vermez die düşüyorum??

dbestcim sen chicco ii demişsin bende begenmedim demişim millet ne alcaksaa... kaydirigubbakcemile3

İBOLYA nasıl oğluşumuzu merak ettim iyi mi biraz daha

he iyi şimdi uyuyo, birazdan emzircem babasını kaldırıp ben yatcam, gözlerim kapanıyo uykusuzluktan, çok şükür ateşi iyi şimdilik inşallah yükselmez

canım serum fizloyolociğimiz var zaten, o bi işe yaramadıydı daha önceden öylece duuryodu, bugün okyanus suyu aldırttım herife o da bi moka yaramadı, nette 6,5 ytlye gördüm burun aspiratörünü, ya biz hiç ihtiyaç duymuyoduk burnu tıkalı olmuyodu hiç, zaten banyoda farkında olmadan sümkrüyodu çıkıyodu sümüğü

yavrum iiyi şimdik de ben başını beklecem valla 3 saat uzun bi süre cesaret edemem o kadar beklemeye

Gece kalkinca girerim o zaman denk gelirsek laflariz o zaman

tamam anacum mucks

eeee bizim drda iki üç damla dediydi, burnuna neyin zarar vermeyelim çucukların yaf :uhm:

ne bılım merancım burda bı bolumde okuduydum.ole dıolardı.hanı sıkıp ıcıne bırakıosun ya vakumlayınca zaar verbılırmiş.bıde cok sokmamak lazı burun delıklerını buyutuyormuş.
ama bunlar abartılı kullanımlar ıcın tabi..
herseyın fazlası zarar..gamyoncuiremsu

walla bilmiom siz doktorunuzun dediklerini yapın yinede bende doktorumun dedğini yapıom...bişey olmasın benim yüzümden çok üzülürüm...
ama 2-3 damla bana mantıklıda gelmio az yanii sonuçta tuzlu su serum fizyolojik dediğimiz yanii ne kadar zararı olur bilmiyorum

dbestcim sen chicco ii demişsin bende begenmedim demişim millet ne alcaksaa... kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 he valla ben beğendim benim kızın burnu çok minikkk ve hep tıkalııı malesef her gün kullanıyorum ben hiç hoşlanmıyo ama napalım yoksa nefes alamıyo yavrummm.. belki senin aldığınla benimki farklıdır merancım bilmem ki ben çok memnunum valla ince ve yumuşak ucu var..

öle deme kızzz tuzlu su içindeki sodyum miktarı bebişlerin böbreklerine yük olabilirrr allah korusun

dozaj önemli yaniiiii

bi ara fot.unu koyayım bakalım nasılmışş..hatta chiccodan aldığım penguenliydi ama sevmedim..bu eşimin aldığıda ucu huni gibi dardan genişe geçio...

Benim teyzem de ucu pamuklu cople aciyo bikere benim kizinkinide acti oyle yavrum nasil agladi kendime kizdim niye izin verdim diye sokulurmu hic kocaman cop kucuk delikleri var zaten

yok lem fabrikada muasebecilik yapıyo ne milletivekili kaydirigubbakcemile3

ya nette baktım biraz önce yumuşak görünüyodu ucu :uhm:

al sen allll ben tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile3 ben 3 aydır kullanıyom le hemi ucu incecik hem de yumuşak

öle deme kızzz tuzlu su içindeki sodyum miktarı bebişlerin böbreklerine yük olabilirrr allah korusun

dozaj önemli yaniiiii
kuşum dozaj önemli tabikide 2-3damlaki sodyum miktarının hesaplatma baa şimdii haaa...ben doktorumun dediğini yapıom olm .burnuda hep açık kuzumun sadece 2-3 kere kullandım serum fizyolojiği bile...hadi benim doktor yanlış söyledi desem o gün hastaneye acile gittiğimizde doktor yanımda verdi yarım birine yarım birine...tabi herkesin yavrusu farklıı

MERAN' cım hoşbulduk anacım iyi misin??? İBOLYA ben burun aspiratörundan hiç memnun kalmadım benim huysuz oğlum debeleniyodu onu yaparken dr.söyledim oda OTRİ BEBE diye bir burun aspiratörü önerdi süper valla acayip memnun kaldım gerçi biraz pahalı ama rahat dettik valla oğluşla doktorculuk oynuyos bir küçük hortum ucunda bir mekanizma nefesi sn içine çekiyosun ucu bebişin burnunda içindekiler sen çekince içine geliyo oyunla hallediyos memnunuz 15 ytl alet birde yedekleri var 10 tane çıkıyor ucları satılıyor içinde 10 tane var 7.90 ytl ama süper bide oğluşum ilk doğduğundan beri biz bu tıkanıklığı yaşıyoruz zaten o zaman serum fizyoloji değil ama gıffer diye bişey vermişti küçük tek kullanımlık ama onada acıyodum boşa gidiyor diye sonra sordum 1 gün kullanılıyordu 24 saat içinde ancak 4 kez damlatılıyodu kutudan 10 tane çıkıyor gerisi boşa o da 16 ytl sonra dr a sordum ağzına folyo kapatın bitene kadar kullanın dedi şimdi 3-4 gün kullanıyorum bu doktorlar sopalık sormasak söylemiyo parayı çöpten topluyos ya sopalık anacım bunlar klava:İsteren bi sor dr.na biz rahat ediyos giffer burun temizleyici (bir nevi serum fizyoloji) ve otri bebe burun nazal aspiratörü bu arada oğluşum iyi mi???

al sen allll ben tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile3 ben 3 aydır kullanıyom le hemi ucu incecik hem de yumuşak

yarın aldırim benim hödüğe , zaten benim sıpanın burn u tıkanık olmuyo pk, öf ya bu kuzucukların dili yok ki dertlerini anltasınlar kıyamıyom ben onlara yaaa senağlama

bi ara fot.unu koyayım bakalım nasılmışş..hatta chiccodan aldığım penguenliydi ama sevmedim..bu eşimin aldığıda ucu huni gibi dardan genişe geçio...

yoook penguen neyin yok üzerinde demek ki farklı şeylerden bahsediyoruz kaydirigubbakcemile5

bende giffer kullanıom.ne farkı var onun dığerlerınden:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…