2008 Ekim Anneleri

Meran senin oglusun bu alttaki resimde ustunde ne var ki merak ettim
montu var teyzesii geçen hafta sahile giderken çekmiştim
tmm koltuk altından ölçüosan normal o ateş biraz daha düşer yarım saat içinde merak etme...şimdi savaşıyo vücudu mikropla antibiyotikte verdin ishal olur dikkat et sık sık kontrol et altını (kokla) değiştir ishalden pişmesin ibolyacım

Ibolya simdi sen bu gece yatamizsinda canim benimm ya annen gitmeseydi biraz o biraz sen bekleseydiniz basinda heriflerden hayir yok malesef

e o ishal tehlikeli olurmu, yatmazdan önce yaptıydı kakasını ama ya bu ateş ne kaadar zamanda yükseli ki, sağlık ocağında hemşire 15dakkada bi ölç dediydi, şimdi de dr ateşi normelse 3 saatte bi ölç, yüksekse saat başı ölç diyo :uhm:

ağızdan bende hiç ölçmedim canım ama bana da mantıklı gelmiyor çünkü mızırdandığı zaman koltukaltına zor koyuyorsun ağzına nasıl verceksin...popo termometresini sevmiom ben o da huzursuz olunca işe yaramaz...en iyisi ya kulaktan ölçecen 1 sn da ölçüyor yada koltuk altıntan

Ibolya simdi sen bu gece yatamizsinda canim benimm ya annen gitmeseydi biraz o biraz sen bekleseydiniz basinda heriflerden hayir yok malesef

ya annem hiç düüşünmedi öle, ateşini bi ara düşürdüydük, sonra akşam annem gittikte sonra 38i buldu, herifle birlik beklicez, o şimcik uyuyo, birazdan kaldırcam ben uyuycam bir iki saat, böcüümü bi emziiirim de heele, az daha uyusun

Ayy yerim ben onuu kii ne tatli masallh buyumus ben asagida resimde kopsanlu sapka olarak degilde hani su fotur tarzi tuvarlak sapka gibi gordum degisik geldi ondan sordum buyuk resmi gorunce caktim

koltuk altından bile huzursuzluk yapıyo benimki, koluunu sıkı sıkı tutuyorum kaydırmasın die, o da ölçene kadar ölüm yani

koltuk altından bile huzursuzluk yapıyo benimki, koluunu sıkı sıkı tutuyorum kaydırmasın die, o da ölçene kadar ölüm yani
kulaktan ölçmek daha iyi bence..kızımda koltuk altı termometresi kullanmıştık ama oğlumda terfi ettik kulaktan ölçen aldık gerçekten daha iyi tavsiye ederimm

Haa iyi yoksa zor olur sana babasi baksin zaten uyur simdi o ilaci alinca rahatlamistir yavru sende uzulme olurmu allahin izniyle gecer insallh sutun azalir sonra yusumuz bide ac kalmasin

kulaktan ölçmek daha iyi bence..kızımda koltuk altı termometresi kullanmıştık ama oğlumda terfi ettik kulaktan ölçen aldık gerçekten daha iyi tavsiye ederimm

hee bilom onlar iyioluyomuş da çok pahalı onlar da yaaa -tatlicadiarzu-

Haa iyi yoksa zor olur sana babasi baksin zaten uyur simdi o ilaci alinca rahatlamistir yavru sende uzulme olurmu allahin izniyle gecer insallh sutun azalir sonra yusumuz bide ac kalmasin

he uyuyo yavrum sessiz sessiz, ya bi de burnu tıkalı, okyanus suyu b i moka yaramadı yaa, burun aspiratorü mü ne varmış ondan aldırcam saabah, hayırlısıyla bi iyileşseydik, nazar ettiler böcüğümü nazar, geelen seviyo giden seviyo, insan içine çıkarmaya korkar oldm yaaa

Ben kacanz kizlar baglanti kopup duruyo fittiracam yoksa hepinize iyyi geceler rabbim tum bebisleri korusun simdi hepimizin yavrusu icin okuyup dua edip yaticam hadi by

Ben kacanz kizlar baglanti kopup duruyo fittiracam yoksa hepinize iyyi geceler rabbim tum bebisleri korusun simdi hepimizin yavrusu icin okuyup dua edip yaticam hadi by

güle güle anacım eygeceler, ben gecenn ilerleyen saatlerinde ara ara urğayacam kkya, burda olursaınız iki laf ederükŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…