o kıllarınızı tek tek yolacam 15 sayfa okudum be:mymeka:celen bizii öldürcek yarın ne kadar kıllattınız len dieee
ben çıksam ii olur
sen ıkızler bursu musun len?
hee bende ekizler burcuyum ve iiki ikizlerim.keşkem kızımda ekizler laydı cok eğlenceli bi burckaydirigubbakcemile2 kız meran karısı bende volswogen ladys cup a katılmak istiodum ama kocacım istemedüsenağlama bende bayılırım ralliyekaydirigubbakcemile5ahanda ıkızlerım vallamm
o kıllarınızı yoliim de korkuon mu lkorkmuon mu görüyim:mymeka:nie olum celenden mı
ana nolii la pazar pazar.miktir et olum.hata bizdeki onları ekim hödüğü yaptuk.belkim mayıs babası olsalardı baska olurlardıÇok üzgünüm çoookIsyan etmek istemiyorum ama lanet olsun yaaa
günaydın kokoşlar
hastalara acil şifalar diliorum...ne kaynatmışınız gece ya kıskandım valla kerem 12.30da uyudu huysuzlandı baya...az emmişti beni mama yaptık içmedi muhallebi yedirirken kusturduk çocuğu zorladık heralde... o saatten sonra yoruldum giremedim....
şimdi uyyo uyansın dışarı çıkarcaz arabasıyla biraz gezdirelim dedik hava da güsel t
BAK BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞtünaydınbu cemre beni deli edecek yakındır.dün 1 de uyudu.uyuyo uyanıo..bayıleceedim artık-tatlicadiarzu-
o kıllarınızı tek tek yolacam 15 sayfa okudum be:mymeka:
hee bende ekizler burcuyum ve iiki ikizlerim.keşkem kızımda ekizler laydı cok eğlenceli bi burckaydirigubbakcemile2 kız meran karısı bende volswogen ladys cup a katılmak istiodum ama kocacım istemedüsenağlama bende bayılırım ralliyekaydirigubbakcemile5
o kıllarınızı yoliim de korkuon mu lkorkmuon mu görüyim:mymeka:
ana nolii la pazar pazar.miktir et olum.hata bizdeki onları ekim hödüğü yaptuk.belkim mayıs babası olsalardı baska olurlardıÇok üzgünüm çoook
bisde gitcess:dance: hava güneşli ama soğuk.banane.cıkacam işte sıkıldım:dilcikar:kocacım ütüleri bitirsin atta gitciizlülülülülülü
ya dünden beri bi şarkı sölüüyorum ama gerisini bilmiorum bilen yazsın
bak bir varmış bir yokmuş eski günlerde
bir gzel kız yaşarmış boğaziçinde
işte bir sabah erken masal bööle başlamış
delikanlı genc kıza iskelde rastlamış
bakışmışlar gözgöze gören kimse olmamış
fakat denizde dalga oynamaya başlamış:dance:
devamı nasuldu:uhm:
BAK BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ
Türk Popu'nun "resmi" açılış şarkısıdır "Bak Bir Varmış Bir Yokmuş". 1961 yılında, Fecri Ebcioğlu'nun yazdığı sözlerle, ilk defa batılı bir şarkı Türkçe sözler ile söyleniyor ve her şey böyle başlıyordu. Şarkı tarihsel yönden yeterince önemli ama aynı zamanda son derece melodik ve keyifli de. İlk olarak taş plak olarak piyasaya çıktı. Daha sonra 45'lik olarak da yayınlandı.
Söz: Fecri Ebcioğlu / Müzik: Bob Azzam
İLHAM GENCER - 1961 - ODEON
Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde
Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde
İşte bir sabah erken, masal böyle başlamış
Delikanlı genç kıza, iskelede rastlamış
Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış
Fakat denizde dalga, oynamaya başlamış
Delikanlı yaklaşmış, ne kadar güzelsiniz
Güzel kız uzaklaşmış, fakat siz de kimsiniz
Ben bir erkek meleğim, bırak yanına geleyim
Ellerimi sürmeden, gözlerimle seveyim
Olamaz hayır hayır, annem çok kızar buna
Beni kenara ayır, git takıl şuna, buna
Şayet istersen beni, bize yolla anneni
Söz veriyorum sana, olacağım gelini
hizmette sınır yuuk
ben tamerle dışarı çıkmak istemiorum korkuyorum kızımda haftalarca evden çıkmadığımı biliyorum oğlum öyle olmayacak diyordum ama yoq yapamıom...tamer hasta olursa gezdiğime gezeceğime pişman olurum deip kalıyorum...en iyisi onlar babasıyla evde otursun çok sıkılırsam gidip kahvemi içip gelirimnapiim
valla merancım kimi duyduysam evden cıkmayan bebekler hasta oldu.cemreyi biz kar yağarken cıkrdık.birazda tedbirsiz cıktık yüzü gözü kar oldu.ne kadar sakınırsan o kadar hastalanıolar.zambağa baksana erzurum gibi yerde cıkarıo.cıksın cocuk soğğa palazlansın alışssın.hem temiz hava evde oturmasından daha iiŞeniz
hadi güle gülee Şenizbiz kaçanzi kocacım ütüleri bitirdi şindük atta gidiooozz:)
valla merancım kimi duyduysam evden cıkmayan bebekler hasta oldu.cemreyi biz kar yağarken cıkrdık.birazda tedbirsiz cıktık yüzü gözü kar oldu.ne kadar sakınırsan o kadar hastalanıolar.zambağa baksana erzurum gibi yerde cıkarıo.cıksın cocuk soğğa palazlansın alışssın.hem temiz hava evde oturmasından daha iiŞeniz
hoşgeldin yavrussSelam bacilar ben geldim
hoşgeldin yavrussne ettün azcık daha iimiisnn :teselli:
eşinle konuşman lazım artık seninde dışarı çıkmıp nefes almaya hakkın vaar...azcık surat falan yapınca anlamıo mu leyynAmaan bunaldim valla gecti biraz basimin agrisi bende disari cikmak istiyom ya pencreden disari izlemekten sikildim arttik
bence de ya çıkarmıoz da ne oldu evde hastalandı çocuk da bende...evi havalandıramıoz çıkarken de camları açcaz ev havalansın aynı mikrolu havayı soluoz evde
ama uyanmıoki uyuz oğlan uyyo horul horul babası da yattı o uyyo die ohhh başka zaman olsa uyumaz
eşinle konuşman lazım artık seninde dışarı çıkmıp nefes almaya hakkın vaar...azcık surat falan yapınca anlamıo mu leyynklava:
He valla bende deli oluyom evi havalandiramiyom diye bide abisi geliyo anam bi sigara iciyo tamam cocugun yaninda icmiyo ama ev kokuyo herif kiziyo icme evin icinde wc de ic cocuk var diyo aldiris etmiyo yav bi paketi bitiriyo oda igrenc kokuyo deli oluyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?