2008 Ekim Anneleri

heee ben de mesleğimi çok sefiyom ama sanat tarihi, filoloji veya mimarlık gibi bi bölüm okumayı istiyom kısmetse kaydirigubbakcemile3

kız rallici olmak için ne okumak gerekiyo ehehehe

gazinin sanat tarihini istiodum... ama şimdi rallici olmak isteyoom kaydirigubbakcemile3
kikirdeme walla rallici olmak istiom gamyoncuiremsu

işletme,,,,,sanat tarihi........rallici???????? olm bu ne be bırı ırını tutsa bı yakınlığı,bı bağlantısı,bı ortak noktası olsa ya...bu ne be..kaydirigubbakcemile3

3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
şu misafir kim acep...hişştt misafir kaynanan ölmesin yazmazsan eğerrr kimsin huuu klava:

işletme,,,,,sanat tarihi........rallici???????? olm bu ne be bırı ırını tutsa bı yakınlığı,bı bağlantısı,bı ortak noktası olsa ya...bu ne be..kaydirigubbakcemile3
he yavrum o zaman küccüktüm üniv.olmazsa sanki olmaz gibi geliodu ana şimdi bakıomm boşuna germişim kendimii...gerçekten sanat tarihini çok isterdim çok seviyorum ama işletme iktisat öğretmenlik falan bana göre değill...rallide benim manyaq tarafımdan gelioo çılgınlığımla alaklı yanee yerimseniben

he len tirtir TİRTİYOM(bilerek yazdım düzeltmeyin ) :mymeka:

hadi de gett ozamannnn lenn eyü gcelerr::mymeka:
bende gıdıom.yarın anneme gıdıcem.kalrım yıne belkım değişiklik oluo :dance:
ööptümm yavruşş hadı gorusuruksositososito

hadi de gett ozamannnn lenn eyü gcelerr::mymeka:
bende gıdıom.yarın anneme gıdıcem.kalrım yıne belkım değişiklik oluo :dance:
ööptümm yavruşş hadı gorusuruksositososito
delü karu -tatlicadiarzu- kalcen zamen bi hbr ver merak ettüm olm klava: yada özelden tel.numarası verelim olmuo bölee şakkıdı

Amma killatmis killi karular gecenin 2sine kadar cene calinirmi hic uyuyunsana delu garilar sabahda gec saate kadar fosurdarsiniz artik neyse gecmisii okudum kimsede yok gidiim bari ibosum senin icin geldim yusufu merak ettim ama herufun devralmis nobeti galiba

Gunaydiin daha kimse gelmemis sabah sabah benim moralimi bozuldu hoduk gece hacer zirt pirt uyandi zaten uykumu alamadim sabah kalktim basim nasil agriyo kafam kazan gibi olmus beyfendi kendi kahvaltisini kendi hazirladi kizda uyanmisti onuda goturdum mutfaga koydum delilendi akilli duruyodu oysaki beyfendiye zor geldi ben aksama kadar o cocukla her isi yapmaya calisiyom yan gelip yatmasini bikirsin ancak hic biseyden haberin yok aksam yedigin yemekleri ben nasil yapiyom sende bi cayi demle olmezsinya tobee tobe sinir oldum sabah sabah getirdi cocugu geri yanima koydu sonrada defolup gitti hic yanima gelipte bi ilac al yada ne biliyim gel sende kahvaltini yap demedi ben gidiyom bile demeden cekti gitti gerizekali ya allahim ben gunah isledimde bana boyle birini laik gordun ya bunlari hakediyomuyum ben o kadar kotu birimiyim ben kendi hasta olunca basinda dort donuyom yapmadigim sey kalmiyo kendi bana bagirmayi laik goruyo

Neyse ben burdayim kizlar sizi bekliyorum ama bugun pazar hepinizin kocasi evde dogruya pek ugramazssiniz bugun

ggüüünnaayydıınn..
misafirim var gelemiom bi türlü ooooofff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merak ediom napıonuz dieeee............................

yavrum bu ne böyle sabah sabah kıyamam yaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…