valla anacım benm herif balkonda içio ama ordan bile gelio odaya.asla izin verme leylacım asla.onların pamuk gibi ciğerleri var.bırak kırılırsa kırılsın sööle.restini cek:enbuyukkk:He valla bende deli oluyom evi havalandiramiyom diye bide abisi geliyo anam bi sigara iciyo tamam cocugun yaninda icmiyo ama ev kokuyo herif kiziyo icme evin icinde wc de ic cocuk var diyo aldiris etmiyo yav bi paketi bitiriyo oda igrenc kokuyo deli oluyom yaa
efekan nasılsın canım kimsecikler yok birasdan dökülür millet kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar ben bayağı koptum yaa. Dün gezmedeydik bugün de bebişime araba aldık çok sevindim yaa ona bişeyler almak çok hoşuma gidiyor onlar herseyin en iyisine layıklar. şimdi koltuğunda uyuyorr. Kocayla da kavga ettim beni bıktırıyor bazen kırmak konusunda elinden geleni yapıyor tartışma anında laflarını hiç esirgemiyorr. Oturdum bi güzel ağladım çok zoruma gidiyor yaa . Valla hiç istemezdim ama bir tane de sigara içtim moralim çok bozukkkk
celencim ayvayı denedim inann ki çok ii geldi canım .çok sağol arada bir sürüyom çok iii geldi valla
gezdiniz mi celen naptınız
realin yanındda outlet mağazalar vardı orları gezeydin olmhee gezdik..finoyu çişe cıkarmıssın gibi oluom bööle hafta sonları cıkınca:çok üzgünüm: izmirde olsam bu öküze muhtac kalmazdım ben yaa:mymeka: istanbul...koca şehir...:çok üzgünüm:
buarada kartala gittik real varmıs orda..bakındık geldik.azıcıkta alısveriş.roxy aldım bacılar hadi hayırlısı:lepi:
hele şükür geçmişi okudum geldim
nasılsınız kızlarrr bebişler napıyoo
ben de gezmek istiyordum bugün ama ev işleri ve eylül ile uğraşırken yorulmuşum bir de başım ağrıyo çok fena.. aslında çıksam iyi olacak ama şimdi de hiç canım istemiyoo.. yakında açık alan fobisi gelişecek bende yaw ne zamandır evdeyim kaydirigubbakcemile3
çıldercem haa benimki kızımla parka gitti ordan annesine uğrayacaktı....tel.i kapalı adamın gelinceklava: haketti...kızımın yemek saati geçtii ooof offf Çok üzgünüm çoook
ne güzel herkes gezmiş...stresini atmış...
bende benimkine dedim çıkalım die...
bilin bakalım naaptı...:1shok::1shok:telefon rehberinde ne kadar arkadaşı varsa aradı sonunda müsait olan birini buldu..:bbo::bbo:
wwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çıktı....
bende sinirden kafayı yiyom ewde..:1shok::1shok::1shok:
outlet mi?hani nerde:sm_confused: adam oralara dalarım die önüme önüme gecio.güremedim salak zaten vileda sopasını unutmus markette:mymeka:realin yanındda outlet mağazalar vardı orları gezeydin olm
yok meranın kızı 5 yasında.nisan.oğluşla evde kalmıs onlar.sanırım:uhm:kız ne parkıı?? oyun çağında değil ki bizimkilerr?? hem ben var ya çookkk zorda olmadıkça bu yaştaki kızımı kocişe emanet edememm yaa, korkarımm:1ninca:
ne güzel herkes gezmiş...stresini atmış...
bende benimkine dedim çıkalım die...
bilin bakalım naaptı...:1shok::1shok:telefon rehberinde ne kadar arkadaşı varsa aradı sonunda müsait olan birini buldu..
wwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çıktı....
bende sinirden kafayı yiyom ewde:
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, eFFeKaaN, nisa77, ozlemehm+, terken+
terkeeeenn kız bana gelsene len bi hafta içi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?