2008 Ekim Anneleri

Anne olmak zormus ya bi yaz gelseydi hem sicak olur usutme derdi olmaz hem biraz buyur o zaman gunduzleri kendim cikarim arabasina bindiririm kizi gezdirip hava aldiracam kiracam tum zincirleri
şurda 2 ay var nisan ayında havalar düzelir o zamana kadar azcık sabret sonrada alır kızını çıkarsınn gezersin ohh :lepi: hatta yazın en sıcak olduğu dönemlerde orda olabilirim birlikte gezeriz... kaydirigubbakcemile5
neyse bende çıkıyorum biraz işlerim var sonra görüşürüzz

Benim hodukte cok hassas o konuda ben hamileyken yaninmda hic kimseye sigara icirtmedi kendide icmedi hep balkonda icer hasta oldu simdi wc de iciiyo ama ustune siniyo les gibi zaten evde bi tane iciyo ama abisi tinlamiyo hergun kavga ediyolar o icme diyo oda iciyo

Gezeriz valla nihalde gelecek 3muz takiliriz artikin iki cicege bi bocek

hatta annem Alman çocukları gibi diyo...çünkü teyzemin kızları öyleydi... hatta bak yatağada şöyle alışıyorlar...şimdi bebeği yatırıyorsun yatağa ayaklarının altına ses çıkaran bir poşeti yerleştiriveriyorsun...bebiş ayaklarını oynattıkça ondan ses çıkıoya o houşuna gidio hemde yoruluyoo öyle yatağa alışıo uyuyo kalıo bi deneyin bakalım ama poşete dikkat edinn.... şakkıdı

Guzel fikir aslinda denerim gece guzul uyuyodu bi kac gundur 2 3 kere uyaniyo aliskanlik yapti artik hergun uyanir gunduzleri hic besikte yatmiyo yagimda sallicam emzigini verecemde oyle uyuyacak

Sen emzik verdin mi hic ya aslinda emiyo da surekli agzinda firliyo bide basinda bekliyoz hanfendinin cikktikca veriyoruz nasil emiyosa agzindan firliyo ya bazen kendi cabalaritla geri aliyo eger uazagindaysa alamiyo bas bas bagiriyo

Effekaan sen niye konusmuyon kiz napiyon nasilsin bebisin nasil

konuşucam da fırsat olmadı.. koncam ewde pc den kalkmıo sağolsun...
birazda işlerim vardı anca bitti.....
oğluşum biraz hapşırıo...:çok üzgünüm:
ona canım sıkıldı yarın doktora götürsemmi die düşünüom...
sadece hapşırıo..burnu kaşınıo sanırım ona sinir oluo elleri sürekli burnunda......
hasta olursa yandım ben annene gittin de üşüttün olcak..:1shok::1shok:dua ediom hasta olmasın die...:Saruboceq::Saruboceq:
sizlerde iyi kaynatmışsınız hanii!!!!!!!delikafadulden

yoook penguen neyin yok üzerinde demek ki farklı şeylerden bahsediyoruz kaydirigubbakcemile5

benim hödük kocam gitmiş veeninkini almış, özellikle chicconunkisini al derken, bağırış çığırış yapmaya çalıştım ama beceremedik :çok üzgünüm:

he sabahın köründe görüşürük beklioz biz seni hadi git uyuu :mymeka:

ule burdaysanız dedüydm yav, zaten bende uykusuzsluktan yerimden kalkamadım, bi de şimcik misafir gelcek, hazır keki dayayacam valla uğraşamaycam şimdik

Uyanmistim bi bakiim ibolya burdami yusufu sorìm dedim yomus gidiyom

annem ara ara uyandım ama pcyi aççak dermanım yoktu gelemedim yaaa

erkekler kaypak oluyo anacım takmıcan, ahan benimkisi de yapıyo bazen gıcıklıklar, he de geç salla :teselli:

ibolya gelmemiş oğluş nasıl oldii aceba :uhm:

eyi eyi uyuyo s ıpam, alıntıların çoğunu es geçiyom anacım yoksam yetişemeycem misafirler neyin gelcek, ateşini öölçtüm biraz önce 36.7 geldi, şimdik keyfi yerinde emip emip uyuyo, uyuyaamadığı günlerin acısını çıkarıyo herhal yavrum :çok üzgünüm: celennnnnnnn len seninkisinin de bi sorunu olmasın, anam ben de huy deiştiriyo sandım bak kulak enfeksiyonu çıktı ya, bi ağrısı sancısımı varki uyumuyo seninki :uhm:

olm antalya gibi yerde de çıkarmassan artıkın nerde çıkarcan bilmem yani, ben yarın yine dra gidcem, yeni bi dr ismi aldık, randevu alıym gidcem, du baam randevu defterleri boşmu :) bi de sevk kalmış diye duyduk ama inşallah kalkmıştır yaaaaaaaa :Saruboceq:

olm tmm işte doktora götürdün antibiyotiğini neyim vermiş şimdi ne demeye gidion ki sen doktora ilaçlarını kullan hele bitsin sonra kontrole gidersinn

Sen emzik verdin mi hic ya aslinda emiyo da surekli agzinda firliyo bide basinda bekliyoz hanfendinin cikktikca veriyoruz nasil emiyosa agzindan firliyo ya bazen kendi cabalaritla geri aliyo eger uazagindaysa alamiyo bas bas bagiriyo

evet canım emzik alıyor benim ki uyumaya yakın ağzında olsun istiyor düşünce mızırdıyor ama eliyle ittirio eğer ulaşamıyorsa vazgeçiyor elini emip uyuyor :ecrin_bebek: leylacım birde şunu dene önce altını değiştir mutlaka sonra karnını doyur gazını çıkar at yatağa daha sonra baktın mızırdıyor yine kucağına al dik tut sırtıını pışpışla yanağını yanağına koy sıcaklığını hissettir sonrada yatağına koy başını okşa yatağının başında durma uzaklaş...10 dak.mızırdanmaktan bişe olmaz sonra mızırdanmayı bırakıp uyur belki...dene bunları bana söyle tekrar işe yarayıp yaramağını emii yerimseniben

Tamam denicem hacer aslinda cok zor uyuyan bi bebek degil ama ayagimda sallanmak istiyo isteklerini yerine getirirsem hemn uyur ama bana zor oluyo iste isim oluyo gucum oluyo du bi dedigini deneyim

Su ninni ilk baslarda ise yariyodu burdan duydum indirdim gerci hacer adi yoktu soyadimizi indirdim minik ceylan uyanmis felen hosuna gidiyodu agladiginda sakinlesiyodu simdi varya acip yanina koyunca nasil agliyo nasil agliyo bas bas bagiriyo niye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…