Bende boyle yuzu puruzsuz olsun temiz olsun mis gibi olsun diyom koklayim opùyüm diyom ama yok yanaklari kirmizi kirmizi sivilce gibi anli kaslarinin ortasi pul pul kavliyo gozleri capaklaniyo zaten kusmasi omre bedel sinir oluyom yaa
Bende boyle yuzu puruzsuz olsun temiz olsun mis gibi olsun diyom koklayim opùyüm diyom ama yok yanaklari kirmizi kirmizi sivilce gibi anli kaslarinin ortasi pul pul kavliyo gozleri capaklaniyo zaten kusmasi omre bedel sinir oluyom yaa
geçende açık kalp ameliyatı olacak dediydin yoksa onlar mı :çok üzgünüm: sorunu ne yavrunun neden ameliyat olacak ya geçmiş olsun allah şifa versin
şimdi yüzündeki o sivilcemsi şeyler senden ona geçen hormonlarla alakalı olabilir yada akşam dedinya aceba babası öpünce mi oluyor diye geldi aklıma...zaten şöyle 5-6 aylık olsun yüzü pürüzsüz olacaktır merak etme...göz çapaklanması önemli bişey aslında basite almamak lazım...hatta onun bi türü var gözde lekelenme yapıyor o mikrop geçici görme bozukluğuna bile yok açıyor...
doktorunuz ne diyor kusmaya canım...midede gaz oluncada kusar bebekler bunu daha öncede söylemiştim ama sen öyle değil dediğin için aklıma hiç bişe gelmiyor....
şimdi yüzündeki o sivilcemsi şeyler senden ona geçen hormonlarla alakalı olabilir yada akşam dedinya aceba babası öpünce mi oluyor diye geldi aklıma...zaten şöyle 5-6 aylık olsun yüzü pürüzsüz olacaktır merak etme...göz çapaklanması önemli bişey aslında basite almamak lazım...hatta onun bi türü var gözde lekelenme yapıyor o mikrop geçici görme bozukluğuna bile yok açıyor...
doktorunuz ne diyor kusmaya canım...midede gaz oluncada kusar bebekler bunu daha öncede söylemiştim ama sen öyle değil dediğin için aklıma hiç bişe gelmiyor....
ben burda gibiyim sırnaşık şey
Ben geldim leynnnnnnn İBOLYA' m iyimisin YUSUF' um nasıl oldu???
O ne demek oliyi geldim gibi
Ya bu benim kizin yanaklari aksam olunca kirmizi kirmiz dokuyo anlamiyom valla neden oluyo acep sen bilirsin kiz ibos soyle bakem
haayırdır inşallaaaaaahhh, seninki hiç hödüklük yapmazdı, bizimkilierdenmi bulaştı acep
hel len yapmazdıda işte ne olduysaa :sm_confused: bende kayınvalidemlerin evi aramak istemiom çünkü kayınvalidem benide çağırmıştı ben gitmek istemedim...şimdi ararsam nie gelmedin gelseydin dicek bende yalan söyleyeceğim zaman kitlenip kalırım beceremem die konuşmayım dedim ama tabi kızım orda olunca dayanamadım evi aradım kayınvalidem çıktı işte nasılsıın iyimisin fln dedi tam nie gelmedin die soruyordu kii akıllı kuzum nisan telefonuu aldıı annemle konuşmak istiyorum dedi :lepi: kızım babanın tel.i kapalı söylermisin dedim tmm dedi...yemek yemiş onu anlattı...tmm kızım slm söyle dedim kapattım telefonu...bu kız acaip ha hep kurtarır benii Şeniz yesin onu annesii cokacimcoook
ben eşime çok güvenirim çok dikkatlidir...ama bugün şaşırdım bana sormadan 1 bardak su bile vermezdi kuzuma babanesinde dolma yedirmişler hemde bana sormadann Çok üzgünüm çoook neyse babanesi az çok öğrenmiş neyin yanında ne yedirceğimi 5 yıl olduu bunada şükür... şakkıdı
kızlar ya şifrelermi değişti ben kullanıcı adımı yazınca şifre istemeden giriyo siteye sorun ne acaba
biri kız biri erkek kızımızın aort damarında daralma var 2 kere anjio oldu ama tekrar daraldı..o yüzden ameliyat olması gerekiyor...ablamların tayini yeni çıkmıştı doğuya ama kızımızın böyle bi sorunu olunca ankaraya tayin istediler..şimdi tekrar tayin tekrar ankara...allah kuzuma şifa versin öyle tatlıkii teyzesii kurbann :çok üzgünüm:
selam kızlarrr.. ben geldim :) cuma sabah ankaradaydık. bugun tekrar yola çıkıp eregliye geldik. oglusum yollarda cok yoruldu. simdi uyuyor..
ya leylanın sivilcemsi dedigi seyler bizde de oldu. doktor sutten gecen hormonlardan demisti. bi iki gün sonra gecti.. ama ciltte kuruluk bıraktı. simdi yuzu cok kuru. elleri, kollari ve bacaklarinda da yer yer kuruluk var. egzama gibi dedi doktor. yagli bi krem verdi. bi de yuzu cok kasiniyo galiba. habire elleri yuzunde. ciziyor yuzunu diye eldiven giymeye basladik. burda bi dermatologa gotureyim diyorum. hem uzuluyorum hem de sinir oluyorum. hic bebek cildi gibi degil. buyudukce gecermis bebek egzamasi..
biri kız biri erkek kızımızın aort damarında daralma var 2 kere anjio oldu ama tekrar daraldı..o yüzden ameliyat olması gerekiyor...ablamların tayini yeni çıkmıştı doğuya ama kızımızın böyle bi sorunu olunca ankaraya tayin istediler..şimdi tekrar tayin tekrar ankara...allah kuzuma şifa versin öyle tatlıkii teyzesii kurbann :çok üzgünüm:
yavri geçmiş olsun, geldinmi len sen türkiyeye, hoşgeldin ge buyo öpem Şeniz
Canim babasi hic opmuyo kiyamiyo kafasini ve ellerini oper ben doktora sordum cildi cok hassas opmeye gelmez diyo ama kimse opmuyo bi ben opuyom dayanamiyo bazilarida diyoki ne kadar dogru bilmem sutun yariyo yagli sut oldugu icin cildine dokuyo diyo sutum yagli ama ondan mi bilmiyom bu capak olayi icin 2 kere gittik dr goz yasi kanali tikanik masaj yap diyo antibiyotik verdi 7 gun kullanilan gecmedi masaj yapiyom surekli bi ara gecti sevindim geri basladi akiyo guzunden boyle hemen silmezsem kuruyo orada tekrar goturdum masaj diyo yine 1 yasina kadar acilmazsa ameliyatla acariz dedi kusmasina gelince surekli soyluyorum cok kusuyo diye kilo alimi gayet guzel hatta masallahi var endise etmne gerek yok normal diyo 2 aylikken 2. asisini yaptirdigimizda 6 kilo 61di boyu gelisimi guzel diyo sorun yapma diyo ama ben bikmis durumdayim
leylacım sen de benim gibi çok giydiriyordun bebeğini yanlış hatırlamıyorsam.. ben de giydirme olayını abartınca eylülün yanakları aynen öle oluyor hatta alnında falan da kırmızı benekler çıkıyor.. çok giydirmiş olabilir misin acaba bi kontrol et bakalım..
bir de bebeklere yünlü şeyler giydirmek de doğru değil tenleri çok hassas ve yünlü kıyafetler çok allerjen oluyor.. yün yelek, hırka vs giydirme bakalım düzelecek mi
geldim canimm.. hosbulduk... op bakalim :):ecrin_bebek:
Evet canim onceden cok giydiriyomusum dr kizdi bu cok giydirmissin bu yaptigin cocuga sadece eziyet diye artik incelttim citcitli badi patikli alt ve ince diz kiyafet yelek felan da giydirmiyom evet sicaktanda isilik olurmus yun kiyafetimiz yok ama yun yorganda yatiyo
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ooooohhh bek datluymuş kaydirigubbakcemile3
ya kizlar ben de deterjani degistireyim diyorum. belkim ardanin cildi duzelir. siz hepiniz roxy sabun tozu mu ne ondan mi kullaniyosunuz. yoksa dalin daha mi iyi.. naapsam?
merancim bu arada tekrar gecmis olsun canim.. Allah acil sifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?