bizde de olmustu capak.. bi kac haftalikken.. bizim orda bebek dogduktan sonra 2 ay boyunca eve ebe geliyo. hem cocuga hem anneye bakmak icin. doktora goturmedik de ona sormustuk biz de. bi damla tavsiye etti. hemen gecti. bi daha da tekrarlamadi. bi doktora gotur istersen. sana da verir damla.. bazilari da anne sütü damlat gozlerine diyor. ama iyi gelir mi bilmem..
senden hiç beklemezdim meran gı
neyi beklemzdin olm benden anlamadım
celencim çıtırım nerdesiniz yaaww :uhm:
asıl o yerken ben hasta oluyorum..bunları tabak yemioo hasta olmayın ha az az.ama protein vitamin almalı hergün ona dikkat ediorum laelaelaelaelaeadrianarda hoşgeldin yavrus yaa
sagol sekerim.. senin kizin beslenmesine hasta olduk ailecek.. soylemeden gecemiycim...
bizde de olmustu capak.. bi kac haftalikken.. bizim orda bebek dogduktan sonra 2 ay boyunca eve ebe geliyo. hem cocuga hem anneye bakmak icin. doktora goturmedik de ona sormustuk biz de. bi damla tavsiye etti. hemen gecti. bi daha da tekrarlamadi. bi doktora gotur istersen. sana da verir damla.. bazilari da anne sütü damlat gozlerine diyor. ama iyi gelir mi bilmem..
e olm bizim hemşire gentagut diye bi damla verdiydi, perşembe gün dra kontrole gittiğimizde angut karı damla bi işe yaramaz masac yapcan dedi yav :mymeka:
haydaa.. bizde ise yaramisti ama..damlanin adinida hatirlamiyorum iyi mi..
yorgan mı :1shok: ayo ben sadece polar battaniyesini örtüyom başka bişi örtmüyom ne edion len sen yün terletir :mymeka:
la çıtırla siz kocalarınıza aşı k deelmisiniz, yerlere göklere sığdıramıyonuz ya, şimdik herüfüne kızmana şaşırdım, senden hiç beklemezdim yane :dance:
asıl o yerken ben hasta oluyorum..bunları tabak yemioo hasta olmayın ha az az.ama protein vitamin almalı hergün ona dikkat ediorum laelaelaelaelae
zaten tabak tabak nasi yesin cocuk ayol.. az az yiyo ama dengeli besleniyo ne guzel..
bizim adam 1kilo almış mıçımı kaldıramıom spora başlamam lazım dio halbuki kilosu yok bana gıcıklık yaptığını düşünüyorum.sen verme kilo ben senin yerine de veririm dedim sen kilo falan veremessin böyle devammmmmm artık yerleşti kilolar iyice dedi ayyyyyyyyyyyyy nasıl bozuldum anlatamam ona inat zayıflamam lazım ama süt olsun die tıkınmaya da devam ediom oofffffkötükedihüso
bizim adam 1kilo almış mıçımı kaldıramıom spora başlamam lazım dio halbuki kilosu yok bana gıcıklık yaptığını düşünüyorum.sen verme kilo ben senin yerine de veririm dedim sen kilo falan veremessin böyle devammmmmm artık yerleşti kilolar iyice dedi ayyyyyyyyyyyyy nasıl bozuldum anlatamam ona inat zayıflamam lazım ama süt olsun die tıkınmaya da devam ediom oofffffkötükedihüso
adrianarda seninki alaman değülmüü seninkindede varmı hödüklük(afedersin) :jeyyar:
hani seninkindede varsa kızlar sevinsinler avrupa standartlarında kocaları var deyii :dance:[/QUOT
hehe.. walla hödük diyemiyciim ama arada ben de kizmiyor degilim.. benimki hayat müsterektir felsefesini benimsemis.. beni pek yormuyo :CüvCüv: ev islerine de yardim ediyo, efendime soyleyim cok guzel yemek pisirdigi icin yemekleri de o yapiyo.. arada cocuga bakiyo ben arkadaslarimla bulusuyorum falan.. e daha ne isteyim.. pek sikayetim yok yani..
al benden de o kadar ya.. siyah giyemiyorum o yuzden.. her tarafimiz kepek oluyor. ben bi hafta beklicem. hem deterjan degistircem hem de burasi deniz kenari hava biraz nemli ya, oglanin cildine iyi gelebilir diye. yoksa bi dermatologa goturcem. krem falan verir de ise yararsa sana da yazarim.. insallah biran once gecer ya.. senin bebisin sadece yuzunde mi kuruluk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?