çok bilmiş karuu senii :mymeka: gel len yine öpijem senii Şeniz ben sünnete çok soğuk bakıom kendisi isterse yaptırsın deyomda bu ibolya karusu kızdı baaa :çok üzgünüm: ya ne hakkımız var deyi kızıom...düğün müğünde yapmayı düşünmüyorum....sünnet düğünlere bana inanılmaz gereksiz geliyor
pek gergın gordum senı yavrum hayırdır?
geçmiş olsun cemreye ya a.s. sen bilerek yapmadın yaa kuzum daha dikkatli olursun bundan sonra :teselli: benim kızımda ilk 8 aylıkken düşmüştü ben çığlık çığlığa bağırdığımı hatırlıyorum...gözüm gibi koruyordum bi anlık işte oluyor..bizim yatakta uyudu kaldı etrafına yastık koydum inan 5 dk. 6 değil mutfağa gittim gelmemle tam yatağın ucuna gelip düştü gözümün önünde tutamadım düşün yaa 1 adım daha hızlı atabilseydim düşmeyecekti..neyse olan oluyor..ama kafaya çok dikkat etmek lazımm çok hassaas... tekrar geçmiş olsuun
mersi boku canlarımŞeniz iiydik şkür.şindik uyudu.keyfi yerinde gibiydi.sessizdi.bi mahsunluk vardı üstnde..melek yaaa..hepsi günahsız..hepsi cennet kokulu..allahım hepsini korusun:Saruboceq:celencim geçmiş olsun cemre nasıl şimdi
noldu yavruss :teselli: niye gerginsin anlatmak istersen anlat rahatlaa yerimsenibenevet gerginim biraz ama bununla ilgisi yok
evet gerginim biraz ama bununla ilgisi yok
Dbest sende calisacan mi baslicaanmi ise
kızım leylacım...annemlerdeyken ayyy prensesim benim masallah nasil tatli bu cadi ya kiz gelin gibi olmus pek bi nali bakiyo ayy benim kizimda buyucek dimi boyle cok sabirsizlaniyorum elinden tutup gezmek icin
noldu yavruss :teselli: niye gerginsin anlatmak istersen anlat rahatlaa yerimseniben
ücretsiz izne ayrıldım canım ben hele eylül bi 6-7 aylık olsun da ozaman başlamayı düşünüyorum duruma göre..
hödük olayımı anacım:teselli:
kızım leylacım...annemlerdeyken ayyy prensesim benim masallah nasil tatli bu cadi ya kiz gelin gibi olmus pek bi nali bakiyo ayy benim kizimda buyucek dimi boyle cok sabirsizlaniyorum elinden tutup gezmek icin
aman sorma orda herkes gelinlik abiye giydiro çocuklara bende nasıl kızıyorum şimdiden gelinlik abiye büyük kız modunda..neyse kızımda nasıl gelinlik istiyor annecim lütfen lütfen...bende prenses kıyafeti alalım istiyorum neyse ortasını bulduk...onu aldık hem onun istedigi hem benim istedigim olduu hihoyyyt ama büyüsün kız annelerii ne eğlenceksiniz kızımla neler yapıyorduk neler şimdi abla modunda pek bi büyük görüyor kendini biraz daha mesafeli olduk .. alışverişe gideriz bana kıyafet bile beğenirr o kadar yani...bakalım oğlumla neler yapcazz... :jeyyar:
saol canım ya kociş iş için singapura gidiyo şuan uçakta ve benim uçak fobim var allahım sen aklıma mukayyet ol çıldırmassam iyidir senağlama
sağslaim gitsin gelsin inşallah:Saruboceq: aklına kötü leyler getirirsen negatif enerji yollarsınyerimsenibensaol canım ya kociş iş için singapura gidiyo şuan uçakta ve benim uçak fobim var allahım sen aklıma mukayyet ol çıldırmassam iyidir senağlama
kız ben hiç kocamı hödük sınıfına koymadım kiii biz gayet iyi anlaşıyoz kendisi benim bi dediğimi iki etmez saolsun :asigim:
aman sorma orda herkes gelinlik abiye giydiro çocuklara bende nasıl kızıyorum şimdiden gelinlik abiye büyük kız modunda..neyse kızımda nasıl gelinlik istiyor annecim lütfen lütfen...bende prenses kıyafeti alalım istiyorum neyse ortasını bulduk...onu aldık hem onun istedigi hem benim istedigim olduu hihoyyyt ama büyüsün kız annelerii ne eğlenceksiniz kızımla neler yapıyorduk neler şimdi abla modunda pek bi büyük görüyor kendini biraz daha mesafeli olduk .. alışverişe gideriz bana kıyafet bile beğenirr o kadar yani...bakalım oğlumla neler yapcazz... :jeyyar:
Insallah saglikla sihhatle buyutursun gercekten cok bilincli annesin imreniyorum valla insallah bende oyle buyurum guzel egitm verip zeki cocuklar yetistiririm ins bide oglum olur cok istiyorum yaa rabbim o duyguyuda yasatir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?