2008 Ekim Anneleri

düğün olayına ben de hiç sıcak bakmıyom ama sünnet sağlık için iyi..

evet ya malesef bebekler dusmelere magruz kaliyolar bende kardesimi kucagindan dusurmustum ayy o ani harlayinca bile tuhaf oluyurum ayakta kucagimda gezdiriyodum daha cok kucuktu kucagimdan kafasi ustune beton yere firladi ama nasil bi ses cikti gum diye var ya taa odadan annem sesine kostu cok kortum bisey olacak diye babam bana bagirdi cik git yuru gozum gormesin seni diye bende dah 11 12 yaslarindayim ama cok kortum babam sinirle evden de kovdu kapinin onune oturup ne kadar cok agladim varya vicdan azabi cektim allahtan bisey olmadi

celencim geçmiş olsun cemre nasıl şimdi
mersi boku canlarımŞeniz iiydik şkür.şindik uyudu.keyfi yerinde gibiydi.sessizdi.bi mahsunluk vardı üstnde..melek yaaa..hepsi günahsız..hepsi cennet kokulu..allahım hepsini korusun:Saruboceq:

bu da oğlumun doğduğu günn ..o gün öyle büyük görünmüştükü kızım gözümee

Son düzenleme:

saol canım ya kociş iş için singapura gidiyo şuan uçakta ve benim uçak fobim var allahım sen aklıma mukayyet ol çıldırmassam iyidir senağlama
sağslaim gitsin gelsin inşallah:Saruboceq: aklına kötü leyler getirirsen negatif enerji yollarsınyerimseniben

kız ben hiç kocamı hödük sınıfına koymadım kiii biz gayet iyi anlaşıyoz kendisi benim bi dediğimi iki etmez saolsun :asigim:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

merancım ya bu ne güzellik böyle ya rabbim kızına bayıldımm maşallah allahım korusun yavrularını.. buarada sana çok özendim yaaa ne güzel 25 yaşında 2 tane evladın var allah ailenizi korusun.. hepimizin yavrularını bie bağışlasın :Saruboceq:

ben kaçanzi.herif yattı ben yatmadım die surat salladı.gidemde kıvrılam koynuna hadii size ii kıllatmalar kılsız kalasıcalar puhahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…