2008 Ekim Anneleri

Ben kactim bugun hacere bisey oldu aksam 7 bucukta uyudu hala uyuyo hazir firsat bende yatiyiim gece uyutmayacak gibi hepinize iyi geceler

yk ben genel kültürü almıyım, hızı alıyım, acayip hız yaparım klavyede, öövünmek gibin olmasın ama çalıştığım kurumda üstüme daha hızlısını tanımıyorum, amirim de aynı şeyi söyler :1closedeyes:

ya gaz ilacının içine katabilirsin ben öyle de veriyorum

ama biberon alıyosa bence azcık ılık su içine multitabs damlat öyle ver

Ibolya cene yonunden seni gecer ben bunu bilir bunu derim ibolya okula giderken veli toplantilarinda annesini ogretmenleri haa sen su cok konusan tombul kizin annesimisn diye taniyolarmis ken di dediya

:roflol::roflol:

haklısın yavruss ben hiç çok konuşan tombull kızz olmadıımm :roflol: geçemem o konudaa şakkıdı

:mymeka:

aman benimkisi de sevmiyo zora veriyom bende, ben biberonla veriyom, biraz cuk cuk yapınca çekiyorum, karnını suyla doyurmasına izin vermiyorum

evy baby al anam hemi türk malı hemi arko kremli valaha aynı prima gibin, ben molfixi pek tutmadım, yani iyi de prima kalitesinde diil bi kere, ama evy baby primaya çok yakın, şahsen çok memnunum ben, istersen bi de onu dene, hemi evy baby ülkerinmiş,

kız ibolya molfix de türklerin.. hayat kimyanın..
ama evy baby denicem mutlaka.. çok merak ettim..

kız ibolya molfix de türklerin.. hayat kimyanın..
ama evy baby denicem mutlaka.. çok merak ettim..

valla dene anacım, babystar da türk malı bilgin olsun, bu arada ben uyumaya gidiyorum, tabi öncesinde bcüğümü uyutcam, vıyaklıyo kaydirigubbakcemile3 hadi iyi geceler mucuk mucuk en datlu yerlerinizden :jeyyar:

iyi akşamlar hepini<e kızlar..

çıngırak aldım kıslar deli gibi oynuyor çok sevdi ama kafasına gözüne vuruyor birde ağzına sokuyo

bende bugun cıngırak aldım kuzuya bebedorun.fıyatı da cok ıyıydı 4.25 e aldım.bı ara foto koyarım..bıde bebedorun şu bebekler için kaşıkları var ya onlardan aldım.cok guzel bişimiş ya..kaşığın ucu yumusacık.hıc ağzına ,damağına zaar vermıyorr..bı su ıcın bıde mama için bıberon aldım bıde..dursn evde bakalım..:ecrin_bebek:

çıtır len küstüm saaa haa :dilcikar:

nıye loo ??

ohoooo ben 3 kat indırıom kızımmm sen dış kapının ordakı merdıvenden basedıosunn pehhhhhh:mymeka:
yuhh be ne bu bölee dızılerr daha mı onemliii:mymeka:

sıysh sütu çok oldu gormüştum bende ıstıyorum onu okumayı..:CüvCüv:

ooo çıtır gelmişşş ben saaa küsüüümm nerlerdesin sen leynn dünde gittin öylee :dilcikar:

küsmee kıxzz canım sıkkıldı napıyımmÇok üzgünüm çoook

bızde bu akssam bı fılm ızledık kocişle adı tasıyıcı anne..eğlencelı bı fılm..

off aynı sorun bizdede basladı 1 haftadır.ama hata bende önceden sadece rezene veriodum biberonundan.gecen su milupanın iigeceler cayından deniim dedim o da ne kötü tadı varmıs.şindük biberonu almıo.rezene versem bile almıo.napcem bilmem:uhm:

ya gaz ilacının içine katabilirsin ben öyle de veriyorum

ama biberon alıyosa bence azcık ılık su içine multitabs damlat öyle ver

cnm sağol yarın birde dr sorayım yazarım sana da söylediğini bu arada ben oğlana hiç su vermedim daha sizler ne kadar veriyosunuz dr verme gerek yok anne sütünde var zaten dedi ama ben vermek lazım diyprum ben çok su içerim mesela ve susuz bi hayat düşünemiyorum bence verilmeli bu arada kucağımda şekerleme yapıyor bense tek lle yazıyorum

ben su vermiyorum olcaycım.. yalnızca vitamin vereceğim zaman azcık kaynamış ılınmış suya katıyorum öyle veriyorum..

mustafa kesermikaydirigubbakcemile3 o ibolyanınkikaydirigubbakcemile3 gecen ibo show da cıktı ya.ibolyada yoktu o gece onu izliodu:roflol:
gözleri fettaan güzeellll:teytey:

olcayım bende vermiodum ama dünden beri 3+4 kasık elma suyu vermeye basladım.oyuzden arkasından yine 3+4 kasık su veriyorum.su vermediğim halde ağzı benmkinden ıslak muhahaa

olcayım bende vermiodum ama dünden beri 3+4 kasık elma suyu vermeye basladım.oyuzden arkasından yine 3+4 kasık su veriyorum.su vermediğim halde ağzı benmkinden ıslak muhahaa

celen ya bişe sorcam
elmayı cam rendede rendeleyip sonra tülbentten geçiriyomuşunuz ya
bu tülbenti nasıl nerden edinebiliriz nerde satılıyo hem nasıl temizlicez yani her kullanımdan sonra neyle yıkıyonuz
beni bi aydınlatıver heeee

mustafa kesermikaydirigubbakcemile3 o ibolyanınkikaydirigubbakcemile3 gecen ibo show da cıktı ya.ibolyada yoktu o gece onu izliodu:roflol:
gözleri fettaan güzeellll:teytey:

kaydirigubbakcemile3yoo len bu seyı söliidii "gönlümüüü bir bilsenn ,,sevgımi bir bilsennnnn".......sırnaşık şey
demek bızımkı uyuma bahanesıylen yıen ızlemeye gittikaydirigubbakcemile3

benm kayınvalidem ağız bezi yapmıstı cemreye.onları kullanıyorum.her kullanımdan sonrada akan suda yıkıorum yağı yok bişisi yok.şimdilik 2 kullandım.heralde yarın yıkarım.bööle oturturum düzeni.bu tülbentcilerden al bitane.beyaz renk olsun.onu kare kare kes büyük olmasın kçkte olmasın.iki katlı olarak dik.kenarlarını biliosan tığla gec.annenler bilir bunu yapmayı bi sorsan?sizde yokmu bööle ağız mendilleri?hazır haricinde.
kaydirigubbakcemile3yoo len bu seyı söliidii "gönlümüüü bir bilsenn ,,sevgımi bir bilsennnnn".......sırnaşık şey
demek bızımkı uyuma bahanesıylen yıen ızlemeye gittikaydirigubbakcemile3

gözleri fettan güzeli sööleyende buydu.bide eskiden programı vardı telefonla arayanlara "alooo ne koyiim" derdi puhaha
ibolya sağ gösterip sol vurdu canım.halil hali dioduk mustafa cıktı:roflol: ben o mustafanın kaşlarını yiyimkaydirigubbakcemile3

bugun kılsız gördüm sizisengözlerimebaksanab ben kaçanzi sizleri cok öpenzi cok kıllatmayanzi sonra kıllarınızı yolanzi:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…