he ibolya yokken kıllatalımm kaydirigubbakcemile3
ibolyanın hızına yetişmek ne kelime geçerim olm ben onuuhe len ibolya karusu şu benim yarışma kanalı kapanmışş bi açılsun hele seninle orda yarışalım leyn hem hız hem genel kültür
Slm DBEST ya bende multıtabs veriyorum benim buzdolabım balkonda balkonumuz kapalı panjur var ben ilaç şişesini buzdolabının üstüne koyuyorum akşamdan damlayı çekip kaşığına koyuyorum oda sıcaklığında sabaha kadar kalıyor onu veriyorum sabahleyin soğuk olmasındiye ama yanlışmı yapıyorum acaba şimdi aklım karıştı yarın verem aşısı olacak sağlık ocağında ordanda dr.götüreceğim diğer aşısınıda o yapacak yarın dr.sorarım ama aklım karıştı ya sence yanlış mı yaptım acaba şimdiye kadar hiç aklıma getirmemiştim soğuk vermeyeyim diye böyle bi yol bulmuştum kendimce acaba yanlış mı yaptım sence eğer doğru yoldaysam yazarım sende öyle yaprsın kaşıkla alıyorlar gerçi hiç sevmiyo tadını multitabs' ın zor içiyo yani suratını buruştura buruştura bi hal oluyo bende peşinden sab simplex gaz damlasını veriyorum onu pek bi seviyo kandırıyom ama
Ibolya cene yonunden seni gecer ben bunu bilir bunu derim ibolya okula giderken veli toplantilarinda annesini ogretmenleri haa sen su cok konusan tombul kizin annesimisn diye taniyolarmis ken di dediya
haklısın yavruss ben hiç çok konuşan tombull kızz olmadıımm :roflol: geçemem o konudaa şakkıdı
Sen demistin ya meran suyun tadini sevmiyosa almaz diye bende su minik biberondan aldim silikon damakli verdim istemedi gecen dedimki meran boyle demisti acaba biberonmu istemiyo suyun tadinimi sevmiyo diye sutumu sagdim verdim cuk cuk icti suyu sevmiyo buda ilik ve acken verince gonulsuz iciyo biraz bisey sorcam ben gunluk ne kadar su veriyim simdi ne kadar versem yeterli
kız ibolya israili boykot ediyoz ya
primamız bitmişti dün gittim molfix aldım.. ehhh prima kadar iyi değil tabi ama beklediğim kadar kötü de değilmiş..
diğer muhtelif ürünlerde de türk malı almaya özen gösteriyom ama malesef en iyisi bile kalitede bi adım geride.. neden böyle oluyo ki parası neyse veririz şunun aynısını yapsalar yaaaa :uhm:
kız ibolya molfix de türklerin.. hayat kimyanın..
ama evy baby denicem mutlaka.. çok merak ettim..
çıngırak aldım kıslar deli gibi oynuyor çok sevdi ama kafasına gözüne vuruyor birde ağzına sokuyo
çıtır len küstüm saaa haa :dilcikar:
çıkarmayı bende istiyorum ama ne giydirecem derdi var astronotunun içinde kayboluyo fermuar kısmı ağzına geliyor sen ne giydiriyosun bide tek başına arabasını çıkaramam gibi geliyo gerçi asansörümüz var ama dış kapının orda merdivenler var nasıl indirecemmm
yuhh be ne bu bölee dızılerr daha mı onemliii:mymeka:Herif isten gelince dedimki annen hacere baksinda biraz cikip gezelim dedim bugun biriyle kavga etmis moralim bozuk yarin gezdiriyim seni dedi bende gicikligina bende bugun gotursun diye bahane edip yarin yaprakdokumu var dedim persembe gunu goturuyum o zaman dedi ya o gunde askimemnu var dedim cuma gunu de adanaili var ben goturmem diyo anam bugun cikamadim
sıysh sütu çok oldu gormüştum bende ıstıyorum onu okumayı..:CüvCüv:çok bişmiş karuu (dbest)önce gel öpemm len Şeniz sen okudun mu elif şafağın siyah süt ve ayşe kulin in umut unu..bugun onları aldım ben...umuttan önce vedayı okumak gerekiormuş devamı niteliğindeymiş..siyah sütüde çok merak ediom sen okudun muu leyn yada okuyan var mıı
ooo çıtır gelmişşş ben saaa küsüüümm nerlerdesin sen leynn dünde gittin öylee :dilcikar:
ay ben çıkıorum başladım bakalım kitaba...siz yazanaa kadar ben 10 sayfa okudum bilenemm yaaa :dilcikar: şimdi kocacımla film izleyecegüz :lepi: dbest kıskanma tmm mıı eninde sonundaa ne kaldı (taaaa) cumartesii günüü gelecekk seninkii sizde izlersünüz lülülülülülü
kız ibolya israili boykot ediyoz ya
primamız bitmişti dün gittim molfix aldım.. ehhh prima kadar iyi değil tabi ama beklediğim kadar kötü de değilmiş..
ben molfixden memnunum sız neyını sevmıyorsunuz kı?:uhm:
fılm bıttıkten sonra kociş ben yatıyım dedı.yorgumuşş.bugun bole olsun dedi..eyı dedım hadı gıt yat.gıttı 5 dk sonra bızım zilli ağlamaya başladı o acıle goturmeye kalktığımız ama aabada uyuyup kaldığı gun gibi..naı ağlıo allahım..babası uyuyamadı tabi..geldi neyse zor bela uyuttuk,,gıttı yattı,bu seferde üst kat müziği açtı,,allahım bıde mustafa keseerrÇok üzgünüm çoookkocş yıne uyuyamamış tabı geldı ıyıkı bugun erken yatacaktım diyokaydirigubbakcemile3 saat 11 oldu hala uyuyamaı adamkaydirigubbakcemile3
kestıler neysekıde gıttı bakalm..şakkıdı
off aynı sorun bizdede basladı 1 haftadır.ama hata bende önceden sadece rezene veriodum biberonundan.gecen su milupanın iigeceler cayından deniim dedim o da ne kötü tadı varmıs.şindük biberonu almıo.rezene versem bile almıo.napcem bilmem:uhm:ya benim üzüldüğüm şey bu kız biberon emiyodu.. 2 aylık olana kadar hergün biberonla gaz için çay verdim.. arada sütümü sağıp veriyodum.. 2 aydan sonra gazı azaldı diye bıraktım çay vermeyi.. anneme kızıyom yaaa insan bi uyarır bebek bu arada ver biberonu unutmasın der.. hadi ben tecrübesizim..klava:
1 hafta oluyo nerdeyse biberon savaşı devam ediyo ve bugün resmen dalgınlığına denk geldi 30 cc mama içti kaydirigubbakcemile3
ama benim cadı öyle inat kiiii.. tepesindeki saçlar dik dik görsennn boşuna mı dikilmiş o saçlar tepesinde :asigim: uykuda bile kanmıyo biberona cadıııı
Uyku tutmadi bee uff sikildim ilyiki bura var
ya gaz ilacının içine katabilirsin ben öyle de veriyorum
ama biberon alıyosa bence azcık ılık su içine multitabs damlat öyle ver
fılm bıttıkten sonra kociş ben yatıyım dedı.yorgumuşş.bugun bole olsun dedi..eyı dedım hadı gıt yat.gıttı 5 dk sonra bızım zilli ağlamaya başladı o acıle goturmeye kalktığımız ama aabada uyuyup kaldığı gun gibi..naı ağlıo allahım..babası uyuyamadı tabi..geldi neyse zor bela uyuttuk,,gıttı yattı,bu seferde üst kat müziği açtı,,allahım bıde mustafa keseerrÇok üzgünüm çoookkocş yıne uyuyamamış tabı geldı ıyıkı bugun erken yatacaktım diyokaydirigubbakcemile3 saat 11 oldu hala uyuyamaı adamkaydirigubbakcemile3
kestıler neysekıde gıttı bakalm..şakkıdı
olcayım bende vermiodum ama dünden beri 3+4 kasık elma suyu vermeye basladım.oyuzden arkasından yine 3+4 kasık su veriyorum.su vermediğim halde ağzı benmkinden ıslak muhahaa
mustafa kesermikaydirigubbakcemile3 o ibolyanınkikaydirigubbakcemile3 gecen ibo show da cıktı ya.ibolyada yoktu o gece onu izliodu:roflol:
gözleri fettaan güzeellll:teytey:
benm kayınvalidem ağız bezi yapmıstı cemreye.onları kullanıyorum.her kullanımdan sonrada akan suda yıkıorum yağı yok bişisi yok.şimdilik 2 kullandım.heralde yarın yıkarım.bööle oturturum düzeni.bu tülbentcilerden al bitane.beyaz renk olsun.onu kare kare kes büyük olmasın kçkte olmasın.iki katlı olarak dik.kenarlarını biliosan tığla gec.annenler bilir bunu yapmayı bi sorsan?sizde yokmu bööle ağız mendilleri?hazır haricinde.celen ya bişe sorcam
elmayı cam rendede rendeleyip sonra tülbentten geçiriyomuşunuz ya
bu tülbenti nasıl nerden edinebiliriz nerde satılıyo hem nasıl temizlicez yani her kullanımdan sonra neyle yıkıyonuz
beni bi aydınlatıver heeee
kaydirigubbakcemile3yoo len bu seyı söliidii "gönlümüüü bir bilsenn ,,sevgımi bir bilsennnnn".......sırnaşık şey
demek bızımkı uyuma bahanesıylen yıen ızlemeye gittikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?