2008 Ekim Anneleri

canım ne güzel Allah hayırlı ömür nasip etsin inş.ve geçmiş olsun ateşlenmiş miniğin artık hazırlıklı olmak gerek galiba yavaş yavaş

ewet nihalcim ya akşam korkuttu bizi belirtiler diş belirtileri yani öksürük hırıltı falan yok ..annemler de erken daha diş için diolar ama bakalım bugün de yükselirse bi dr a gösteririz

ya arkadaslar bu alttaki resimleri ve bebegimizin kac aylik oldugunu gosteren cubugu nasi eklicez? gecen anlattilar ama ben anlamamisim... tickershack.com'a da uye olup yapamiyorum. baska bi yerden mi giris yapicaz??

ya arkadaslar bu alttaki resimleri ve bebegimizin kac aylik oldugunu gosteren cubugu nasi eklicez? gecen anlattilar ama ben anlamamisim... tickershack.com'a da uye olup yapamiyorum. baska bi yerden mi giris yapicaz??

üye olmana gerek yok canm ordan baby and child agei tıkla adımları takip et en son takvim oluşuo image url yazan kısmı kopyala, kullanıcı panelinde profil düzenlede en altta kilo doğum tarih takip kısmına yapıştır canm anlatabildim mi bilmem

gulsecanım endıselenme benım kızımda tutamyo daha o zıllı garılr zorla tutturup cekmişler resimleri bilmiyolar daha yani bilinçli yapmıyolar
özlemcım gecmiş olsun her diş cıkmasında biz boyle sıkıntı cekecekse yandıkkkk

canım yapamadıysan resmı koy buraya dogum tarıhını yaz ıstedıgın sozu yaz kuzuna meran yapar sana baana da o yaptı sagolsunhihoyyyt

meran da her derde deva :) tamam hayatim. aslinda yaptim. profilime de resim koydum ama cikmiyor. sanirim boyutlari cok buyuk resimlerin. photoshopta falan kucultup tekrar denicem. olmazsa merana sorarim..

meran da her derde deva :) tamam hayatim. aslinda yaptim. profilime de resim koydum ama cikmiyor. sanirim boyutlari cok buyuk resimlerin. photoshopta falan kucultup tekrar denicem. olmazsa merana sorarim..

he valla meran bıtane lokman hekım dıye boşuna demeyo ibolyaaa bızım lokman hekımımız kendısınede soylmıstım cok ımrenıyoru ona tecrubesıne bılgısıne keske bendkaydirigubbakcemile5e onun gibi buyuteblsem kızmı

hu huuuudelikafadulden naparsınız bakemhihoyyyt ösledinismi benüüü anam aklımda hep bura var haa manyak bağımlılık yaptı haadelikafadulden bizim misafürler yarın akşam gidecüüü..buarada salı günü yaprak dökümünn evine gittük:dilcikar: cook gzel oralar yaa.ortaköye gittik akmerkeze gittik(ünl görürk dedik ama:sm_confused:) asıl istanbul oralarmıs haa..buaksamda kızkulesinin orda denzcilerin yeri varmıs oraya yemeğe gidecüüz:dance: tabi yanlız kalınca acı acı koyacak bana:a015: buarada kızımda konak olmus leeennn:1shok: napceeemmm:uhm:

ohhhh gez bacım gezzz konak için banyodan once zeytın yagı sur yumusayınca tara ben karbonatlı su surdum taradım oda cıkırattı ama kızadıı tahriş ettı yaaa

tünaydınn yine yidim yine yidim yaacokacimcoook ben zayıflamak istiyommmlaelaelaelaelae incecik olmak istiyorumm hep çikolata yemek istiyorumm sıcak su içsek bir yararı olurmukiii hani sütümüzde gitmesin​

kızlarr oğlum burnunu çizmiş kocaman bir kan pıhtısı var eşek sıpası ya hiç sesde vermiyo napim ben ne süreyim iz kalırmı tırnaklarınıda hep kesiyom ama​

kızlarr oğlum burnunu çizmiş kocaman bir kan pıhtısı var eşek sıpası ya hiç sesde vermiyo napim ben ne süreyim iz kalırmı tırnaklarınıda hep kesiyom ama​

bişey sürme canım kendi kendine geçiyor.benim kızda çizdi geçen bissürüde ağladı kanadı ama geçti sonra

hadi ya 4 saat öylemi ben saatte bir vermeye çalışıyorum kız acıkmıyo o zaman :1shok: bende dr brownun biberonunu aldım anne memesi gibi çektikçe geliyo ama bizimki gazlı oluğu için emmekte zorlanıyo gibi geliyo bana beni bırakıyor sandım çok kötüydü ya​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…