canım ne güzel Allah hayırlı ömür nasip etsin inş.ve geçmiş olsun ateşlenmiş miniğin artık hazırlıklı olmak gerek galiba yavaş yavaş
ya arkadaslar bu alttaki resimleri ve bebegimizin kac aylik oldugunu gosteren cubugu nasi eklicez? gecen anlattilar ama ben anlamamisim...tickershack.com'a da uye olup yapamiyorum. baska bi yerden mi giris yapicaz??
bugün 5.ayımızı doldurduk hihoyyyt
tamam bitanem anladim.. yaptim bisiler dur bakalim olmus mu?? sagol ozlemcim.
canım yapamadıysan resmı koy buraya dogum tarıhını yaz ıstedıgın sozu yaz kuzuna meran yapar sana baana da o yaptı sagolsunhihoyyyt
meran da her derde deva :) tamam hayatim. aslinda yaptim. profilime de resim koydum ama cikmiyor. sanirim boyutlari cok buyuk resimlerin. photoshopta falan kucultup tekrar denicem. olmazsa merana sorarim..
hu huuuudelikafadulden naparsınız bakemhihoyyyt ösledinismi benüüüanam aklımda hep bura var haa manyak bağımlılık yaptı haadelikafadulden bizim misafürler yarın akşam gidecüüü..buarada salı günü yaprak dökümünn evine gittük:dilcikar: cook gzel oralar yaa.ortaköye gittik akmerkeze gittik(ünl görürk dedik ama:sm_confused:) asıl istanbul oralarmıs haa..buaksamda kızkulesinin orda denzcilerin yeri varmıs oraya yemeğe gidecüüz:dance: tabi yanlız kalınca acı acı koyacak bana:a015: buarada kızımda konak olmus leeennn:1shok: napceeemmm:uhm:
kızlarr oğlum burnunu çizmiş kocaman bir kan pıhtısı var eşek sıpası ya hiç sesde vermiyo napim ben ne süreyim iz kalırmı tırnaklarınıda hep kesiyom ama
terkencim bayılıyorum sana yaa:lepi:dün mehtapta bir çocuk doktorundan dinledim 2.5aydan sonra bebekler biberonla anne memesinin farkını bilir ve bırakmaz diyor.artık anne memesine alıştığı için kolay kolay bırakmaz diyor.ben doğduğundan beri veriyorum biberon ikisinede alıştı.chicconun biberon ucunu aldık çok az damlata damlata akıtıyor.sen bir kontrole götürdünmü bebeğini bi idrar tahlili falan yaptır istersen.ben geçen sağlık ocağına tattırmaya götürdüm 6 kilo 66cm çıktı.ordaki doktora sordum çok zor emziriyorum diye kaç saatte bir emziriyorsun diye sordu bende 2 saatte falan emzirmeye çalışıyorum dedim.oooo ozaman tabi almaz dedi 4 saatte bir ver bak nasıl alıyor dedi.:1shokzaman açlıktan nolur dedim.bebekler 2 saate kadar anne sütünü atamıyormuş mideden 2 saatten sonra acıkırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?