2008 Ekim Anneleri

komik olmuş len bu soru kaydirigubbakcemile3
çiş normal idrarıı
kakasıda katı olan bazen katı olmayabilirde tabii :roflol: bağırsaklarından gelen kakası yani
anlatbildim mi yaww :bbo:

Lenn tamam bende boyle biliyodum gecen biri bezinde cis bulasigi varsa ikinmistir felan dedi ondan kafa. Karisti hani benim kizin bezinde de bazen cok az mok oluyo poposunun degdi yerde onami cis diyolar diye dusundum bi an

Tamam onu deneyim yarin bi yapmazssa bi zytin yagi isine bi el atacam artik ya bide biraz kafam karisti cahilce soru olacak ama simdi kaka sini yapinca nasil oluyo cisini yapinca nasil oluyo farki ne yani yanlismi biliyorum acaba
nası yanı b soruyu ben anlamadım.

kızlar ben kaçıyorum oğluşumu emzircem sonrada mamişini yedircemm yarın görüşürüzz :a015:
hepücügünüzü öptüm Şeniz

hadı opt merancım bende kacıyorum.uykum gedıı.a.s.

Kahve muhabbeti yapmissiniz kokusu burnuma geldi valla yaptim simdi bir turk kahvesi iciyom tek basima yanina da islak kekim var bu saatte takiliyorum tek basima hadi gelin

gonderdıiğim maıldekı vıdeoyu ızleyın mutlaka.superrrkaydirigubbakcemile3

olm sen adamı motive et işte hayatımıza yeniden başlayalım falan de bakalım konuş...bütün kavgalar hödüklükler hepsini o evde bırakın çıkın yeni evde mutlu olmaya bakıınn :asigim:

Bisey sorcam simdi benim gogsumde bazen boyle ceviz buyuklugunde sert bisey cikiyo sut dolunca oluyo genelde ne olabilrki acaba

komik olmuş len bu soru kaydirigubbakcemile3
çiş normal idrarıı
kakasıda katı olan bazen katı olmayabilirde tabii :roflol: bağırsaklarından gelen kakası yani
anlatbildim mi yaww :bbo:

çok dolaşık anlatmışın olm icik daha basit anlat şunu :roflol::roflol::roflol:

Lenn tamam bende boyle biliyodum gecen biri bezinde cis bulasigi varsa ikinmistir felan dedi ondan kafa. Karisti hani benim kizin bezinde de bazen cok az mok oluyo poposunun degdi yerde onami cis diyolar diye dusundum bi an

kaka demek istemiş annem o :roflol::roflol:

Kahve muhabbeti yapmissiniz kokusu burnuma geldi valla yaptim simdi bir turk kahvesi iciyom tek basima yanina da islak kekim var bu saatte takiliyorum tek basima hadi gelin

şşşşşşş gayfe çok içme leyn, uyarıcı etkisi sütten bebeye de geçermiş sölüyüm bak sonra uyutamassın bebeyi

neyse yav ben yatıyom sabah erken kalkıcem, hepinizi öptüm, olcayımı efekanımı sarilalimi de öptüm, terkenim seni de öptüm, benim oğlan hala çok mıçıyo bilgilerinize yanea :roflol:

Senin sutun yokmu ki emzirmedin yoksa tarihi geciyo diyemi dolaptakini icirdin len hani o sutleri yuvaya bagisliyodun

Senin sutun yokmu ki emzirmedin yoksa tarihi geciyo diyemi dolaptakini icirdin len hani o sutleri yuvaya bagisliyodun

len akşam üzeri cuk cuk cuk sürekli çekiyo memeden tık yok sıktırdım süt gelmedi, böcük de hırçınlaştıkça hırçınlaştı, bende süt gelmiyo aç herhal die dondurucudan çıkardıydım, zaten memeler de fos sinirden süt inmedi anasını satim, e dondurucudan çıkardım geri de koyamam ısıtıp onu verdim artıkın, uykusunda cuk cuk emdi hepsini de bitirdi yavrum aç yattı kuşum, la ilk defa sa ç kurutma makinesini çalıştırıp uyutmayı denedim işe yaradı yav, geçmişini hatırladı herhal kuzum, icük zorladı ama o seste uyudu kaldı kaydirigubbakcemile3

olm yetmedği yerde kullanıom işte ne güzel, ya bu yuvaya bğaışlama işi iyi güzel de şincik benim kafama bişi takiliyo, diyelimki ben süütü bağışladım bebelere verdiler, tembih edim diom erkek bebelere vereeceniz kızlara vermiceniz die, süt kardeş oluyolar da nikah düşmüyo ya o bakımdan, şimdik onlar beni dinlemez gider kızlara da verirler, e günün birinde tut ki benim oğlan yuvada büyümüş ve benim sütümü çmiş bi kızla tanıştı sevdiler evlenecekler e nolcek o zaman :uhm:

Benimde misafirim vadı kızlar in.gitti adsl yi açıp kapadık geldi ne olduysa anlamadım.bi slm vereyim dedim İBOLYA baya kalmışın bi yarın yoksun inşallah cuma gelirsin bende seni öptüm bidanem kolay gelsin.Kıslar gittim bende yarın görüşürüz.LEYLA bu arada bende de oluyor süt bezesidir diye düşünüyorum böyle birkaç kişide daha duydum aman kadın olmak zor ya insanın aklına kötü şeyler geliyor zaten vesveseli kadının tekiyim ben geçen eltimle konuşuyoduk onunda 11 aylık kızı var onda da olmuş oda benim gb vesveseli şimdi senden de duydum demekki olabiliyo biz kendi kendimize pirelendik ALLAH' ım korusun evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın kötü hastalıklardan kousun sağlık zenginliği versin bizlere neyse kıslar iyi geceler öpt hepiciğinizi

yetiştimmi gittinizmi ya bu hödük bilgisyarı götürüyo anca gece giriyorummmm
dbest benimkide emzik almıyodu chicco damla uçlu kauçuk emziği tavsiye ettiler gerçekten tuttu istersen dene ucu öyle yuvarlak değil hafif bombeli
tamam ya mok muhabbeti bitmiştir oğlum bugün bir kere mıçtı birde bbabasıyla bilgisayar oynuyo sıpaa çok tatlı olmaya başladılar bunlar ya bütün gün kafam şişiyor bıdır bıdır konuşuyor evimin kuşu
iboş naber yeni evine taşındınmı celen nerde ya ha misafirleri vardı dimi
ya birde herkes ek gıdalara geçmeye başlamışmı ben 6 ay sadece anne sütü diye biliyorum tattırıyosunuz galiba değilmi ben demi tattırsam acabaa nasıl yapıyorsunuz..
oğlan beni silikonla tutuyoo buzluktaki sütlerim bitsin diye günde bir defa biberonla vermiştim ama biberona alışmış meğerse köftehor ondan kabul etmemişbeni bende bir süre böyle deneyeceğim napalım tek emsin beni​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…