komik olmuş len bu soru kaydirigubbakcemile3
çiş normal idrarıı
kakasıda katı olan bazen katı olmayabilirde tabii :roflol: bağırsaklarından gelen kakası yani
anlatbildim mi yaww :bbo:
nası yanı b soruyu ben anlamadım.Tamam onu deneyim yarin bi yapmazssa bi zytin yagi isine bi el atacam artik ya bide biraz kafam karisti cahilce soru olacak ama simdi kaka sini yapinca nasil oluyo cisini yapinca nasil oluyo farki ne yani yanlismi biliyorum acaba
kızlar ben kaçıyorum oğluşumu emzircem sonrada mamişini yedircemm yarın görüşürüzz :a015:
hepücügünüzü öptüm Şeniz
çiş normal idrarıı
kakasıda katı olan bazen katı olmayabilirde tabii :roflol: bağırsaklarından gelen kakası yani
olm sen adamı motive et işte hayatımıza yeniden başlayalım falan de bakalım konuş...bütün kavgalar hödüklükler hepsini o evde bırakın çıkın yeni evde mutlu olmaya bakıınn :asigim:
esınle konus bunlarıı artık esküü mazıde bırakalım dee..romantık ol cılve yap kızz accıkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annem biz o konuyu yüzlerce kez konuştuk olmiiiiii, bizi bubası bu hale getirdi aslında, evlenirken ne hayallerimiz umutlarımız vardı, herif olan borcu başımıza yıktı gtiti, cicim aylarında borç gırtlakta birbirimizi yidik, şimdi de hiçbişey yokmuş gibi davranır kendüleri, gelinini boşver oğlunun psikolojisini bozdu pis herif, aman neyse gece gece sinirlerimi depreştirmeyim
vercen mi len kızını :jeyyar: kayfenizide içtikk aldık gitti kızıı :teytey:
bubasınada söyledim ahanda bu cimcimeyi oğluşumuza alcem izmirli dedim bubasıda beğendii sende bubasına gösteriveee damat adayını :dance: beğenir bence aslan gibi çucukk kaydirigubbakcemile3
nolyo olm ona biz talibiz leyn :mymeka:
""""""""Bebek masajı, anne sütünün artmasını sağlayan prolaktin hormonunun salgılanmasına, bebeğin kilo almasına ve anne – bebek arasında sağlıklı iletişim kurulmasına neden olur. Ayrıca kas koordinasyonunun artmasına, dolaşım, sindirim ve solunum sistemlerinin gelişmesine, rahatlamaya, hareketliliğin artmasına yardımcı olarak bağışıklık sistemini güçlendirir""""""""""""""""a.s.
onu biliyoz da kışın soğuğunda o maasacı nasıl yapcaz onu bilmiyoz :uhm:
len verme ben saa vereyim oğlumu yerimseniben bende kızımı veremem gibi gelioo haklı babasıı da neyse çok naz yapmayın yinede olm :teytey:
bak kayseriliyim zaten bolca takı neyim takarız kilosu kadar altın ama şimdiki kilosu kadarr :roflol: daha ne isteyon olm :mymeka: hem oğlum babasından garantili hödük olmaz daha ne isteyon len kaydirigubbakcemile3
olm şimdiki kilosu bilem çok len nası yapcanız o kaa altını, valla yapcez diyosanız ben varem tamere len, hemi tecrübeli de karıyım :roflol:
Benim esimde ogluna her gordugu kizi almak istiyor ama kizina gelince kimseye veremem diyor bende bir kizdiriyorum sevgilisi olsun once bizle tanistirsin falan diye adam kafayi yiyor kiz babasi olmak kolay degil galiba
ay bnde hep kızım olsun istiyodum iyiki de oğlum olmuş o zaman, gelin aluruk, birkene iki olurlar oh ne güzel :dance:
iboş nere gıttıkı bişi demeden???bağlantısı mı gıtıı aceop?
:uhm:
la bulaşığım yarım kaldıydı tezgahın üzerinde cingen çalıyo kürd oynuyodu mutfağı toparladım geldim, sonra dondurucudan çıkardığım sütü ısıttım sıpaya içirdim derkene anca geldim işte, şimdü k de gideceym, şu alıntıları bi bitirim hele
evet canım ben yaptırıyorum ama benim oğlan çok huylanıo anacım neresine dokunsam kikirdio kendini çok sıkıo rahatsız oluyor diye çokta fazla yapamıyorum yani yerimseniben
aynen yav benimki de çok huylanıyo, dokundummu kıvrım kıvrım kıvranıyo gıdık alıyo herhal anası karıya çekmiş sırnaşık şey
kızlar ben kaçıyorum oğluşumu emzircem sonrada mamişini yedircemm yarın görüşürüzz :a015:
hepücügünüzü öptüm Şeniz
görüşürük anacım, ben yarun gelemem beni özle emi :a015:
çiş normal idrarıı
Lenn tamam bende boyle biliyodum gecen biri bezinde cis bulasigi varsa ikinmistir felan dedi ondan kafa. Karisti hani benim kizin bezinde de bazen cok az mok oluyo poposunun degdi yerde onami cis diyolar diye dusundum bi an
Kahve muhabbeti yapmissiniz kokusu burnuma geldi valla yaptim simdi bir turk kahvesi iciyom tek basima yanina da islak kekim var bu saatte takiliyorum tek basima hadi gelin
Bisey sorcam simdi benim gogsumde bazen boyle ceviz buyuklugunde sert bisey cikiyo sut dolunca oluyo genelde ne olabilrki acaba
Senin sutun yokmu ki emzirmedin yoksa tarihi geciyo diyemi dolaptakini icirdin len hani o sutleri yuvaya bagisliyodun
Senin sutun yokmu ki emzirmedin yoksa tarihi geciyo diyemi dolaptakini icirdin len hani o sutleri yuvaya bagisliyodun
Benim de galiba sutum yetmemeye basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?