2008 Ekim Anneleri

ilk günaydın benden olsunnnnn ben daha yatmadım bile siz kimbilir kaçıncı uykunuzu uyuyosunuz şuan burası bana kaldı off düzenim şaştı gece 3ten önce uyuyamıyorum ben yaaa​

herkese günaydın..
hava bozuk moralim bozuk..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oğluşum bugün üçüncü ayını doldurdulaelaelaelaelae...büyüdü kocaman adam oldu dermişimkafamçokkarıştı
o günleride görcem inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Gunaydiin ekim bebislerinin guzel annisleri nabersiniz ya gece ruyaam da dbst i gordum hayirdir ins. Bebek Arabasina koymus kizini gezdiriyomuz ve kotu kilikli bi adam bebisi kaciracakmis arabasinda filmlerdeki gibi ama son anda farkedilyo niyeti kaciramiyo ayy nasil korktum ya kacirsaydi diye. Elifi teselli ediyodum felan karisik biseyler gordum iste

Allah hayır etsin.:Saruboceq::Saruboceq:.sürekli bebişleri düşünmekten başka bişi yapmıoz..ondan artıkn rüyalarımızda bile uğraşıoz...delikafaduldendelikafadulden

turk fılmı gibinn,,,durunn sız kardeşsinizzzzkaydirigubbakcemile3
valla saka bı yana ama olabilir tabi.

bosver yavrum sıkma canını.hava dzelır belkı ogkleden snra cıkar gezersınız accıka.s.

amannenn nası ruya bu yaÇok üzgünüm çoook.

bıze bugun izmirde sasalıda acılan doğal yaşam parkına gidicez.425 bın m2 lik bır alan..fuarımızın ıcındekı eskı hayvanat bahcemızden ellı kat buyuk bı yer..cok merak edıyorum.öğlen 11:30 da gelip alıcak kociş..akşamda bır arkadasa gıdıcez.gec gelırım herhal.

terkencim bayılıyorum sana yaa:lepi:dün mehtapta bir çocuk doktorundan dinledim 2.5aydan sonra bebekler biberonla anne memesinin farkını bilir ve bırakmaz diyor.artık anne memesine alıştığı için kolay kolay bırakmaz diyor.ben doğduğundan beri veriyorum biberon ikisinede alıştı.chicconun biberon ucunu aldık çok az damlata damlata akıtıyor.sen bir kontrole götürdünmü bebeğini bi idrar tahlili falan yaptır istersen.ben geçen sağlık ocağına tattırmaya götürdüm 6 kilo 66cm çıktı.ordaki doktora sordum çok zor emziriyorum diye kaç saatte bir emziriyorsun diye sordu bende 2 saatte falan emzirmeye çalışıyorum dedim.oooo ozaman tabi almaz dedi 4 saatte bir ver bak nasıl alıyor dedi.:1shok zaman açlıktan nolur dedim.bebekler 2 saate kadar anne sütünü atamıyormuş mideden 2 saatten sonra acıkırmış.

ayyy gez bakalım ne güzel bizim içinde gez emiiiikaydirigubbakcemile5

günaydınlar

akşam burdan çıktıktan sonra keremin ateşi yükseldi biraz vardı akşam üzeri şurup vermiştim düşmüştü gece 38e çıktı soyduk hemen fitil verdim biraz da ishal gibi kaka yaptı yavrum diş yüzünden huysuz ya calgel jel sürüom dişlerine sulu dişlik aldım onu kemirio 2de yattık ne zor diş çıkarmak şuan bi kabartı da yok çekcek heralde böyle bikaç ay yavrum

arkadaslar beni tedirgin eden bir sorum var ya bakiyorumda 2.5 veya 3 aylik bebekler ellerinde kitap bakiniyorlar kitabi tutabiliyiorlar benim oglum 3 aylik kitab tutamiyor tutugu tek sey emzigi oda tuttugu gibi firlatiyor sizce bir sorun varmi yoksa benmi buyutuyorum

ayyy gez bakalım ne güzel bizim içinde gez emiiiikaydirigubbakcemile5
tamam kuşum sızın içinde geziimmhihoyyyt

gecmiş olsunn..inş bole sorunlar yasamaız dıc cıkartıken ya:çok üzgünüm:

yok be canım endıseenme daha bebişler kucuk.bılınçli bı sekılde tutmuyorlar o kıtapları.bende cıngıragını zorrla tutturuyorum elıne.brakıverıyır 1 dk sonra.delikafadulden.daha yen yenı öğrenecekler tutmasını.sonra uzanıp tutmaya calısacaklar.ama daha erlken.avuclarını bıle yenı yenı acık pozısyona getıreye basladılar.

hadı ben kacxtım.esım gelır az sonra.öptm sızı aksam gorusurus:1hug:

gez gez benim yerimede gezsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hava açsa bile bebişimi bırakıp nasıl çıkayım...
saolsun benim kocam pekbi ilgilidirÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
:a015::a015::a015:

gel anam gel burda da 425 bin m2lik dağ taş var oraları gezdirem sana ama bi tarfların donabilür :jeyyar:

geçmiş olsun keremimize diş çok zor ya nedcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…