2008 Ekim Anneleri

Aaaaaaaaa kayserililer bastı anacım burayı benimde kociş kayserili ama hiç kayseriyi bilmeyen kayserilierden heç gitmemişkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey:1no2:

aaa sen bizim gelin oluonn artıık bana bakk geçen fare zehiri muhabbeti olmuştuya sen onu unutt kaydirigubbakcemile3 zehir neyim verme hemşerimee :jeyyar: nie söylemion len kocacın kayserili olduğunuuu kaydirigubbakcemile3 bilsem fare zehiri demezdiiiim kusura bakmasıın :dance:

o nasıl kayseriliymiş kayseriyi bilmeyen hiç merak etmemişmi şurdan şura 5 saatlik yol enfazla

yok cıkarmadı daha ama belirtileri coktan basladı sel akıyo cok fazla ama damaklarını vuruyo birbirine cat cat ses geliyo 4 aylıkken diş cıkartan bebekler varmış

geldim bacım geldim gayseri gayseri.ama benin eşim çerkes canım.yazın kayseride olursanız festivalleri oluyor çok güzel hazırlıyorlar kafkasyadan dans grupları falan geliyor.fuar alanında oluyor mutlaka gidin görün derim biz mutlaka gideriz

denk gelirse gideriz canım :lepi:

MERAN bakıyorumda 2 dk satın bizi:dilcikar:Sö:dilcikar:ylemicem işte kocaya fare zehiri için kusua bakmasın dediğini :çok üzgünüm:Bu da benden sana:tomato:2 dk da gelini olduk hatunun görüyon mukaydirigubbakcemileBak görüyomusun efkar bastıNeyse kızlar size iyi muhabbetler ben kaçanzi bunlar bizden size özelliklere KAYSERİLİLERE a.s.:roflol::roflol::roflol:

yavrum hemşerimi kıskandın hemen haa :roflol:

damakların sertliğinden dolayı cat cat ediyo diş cıktımı diye baktım doktorada baktırdım henüz yok diş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…