ben 81liyim.7 snelikte evliyim.coook bekledik biz cemreyi.8. hamileliğimde aldım prensesimi kucağıma.diğer 7sini 8.9. haftalarda kaybettim.cok şükür cemrem kaçamadıkaydirigubbakcemile3:Saruboceq: ondan diyorum allahım bu yolda kimseyi oyalamasın die yaşayan bilir/anlar:çok üzgünüm:
selam kızlar
napıyonuz bakiiim beni özledinis miiii :lepi:
annemle kardeşim geldiler bugün :teytey: :teytey: :teytey:
bikaç gün kalacaklar.. pek sık gelemem sanırım ama aklım burda valla kaydirigubbakcemile5
geçmişi okuyacak zamanım yok
bi yaramazlık yoktur umarım.. ekip iyi mi ha bi özetleyiverin hele..
Ayy canimsin benim yaa ben daha yeni ogrendim bunu ayy kurban olurum ben o cemreye neden oyle oluyodui canim benim
gözün aydııınkaydirigubbakcemile5 ne güsel:çok üzgünüm: gecmişi okumana gerek yok çünküm bi mok yokhaaa şu var eylülün kaynana gene vukuat işlemiş.bebişe portakal yedürmüş karu:roflol:
selam kızlar
bikaç gün kalacaklar.. pek sık gelemem sanırım ama aklım burda valla kaydirigubbakcemile5
sengözlerimebaksanabla
benim kızım anne diyo sizinkiler de diyo mu
yok leylacım ben sezeryanla oldum özel hüma kadın hastanesinde yaptım doğumumu epidural anestezi istedim belim uyuşturuldu sadece yani bende gördüm bebişimin doğduğunu kameraya da aldırdık doğumu. ya sen? nasıl oldu
sengözlerimebaksanabla
he dio kaynanam anne diosa arkası erkektir dedüydüsengözlerimebaksanab
amaaan kimse kalmamış.benim kız kendi kendine konuşuyor.yüzüne bakınca susuyor huysuzlanıyor:))bizde yüzüne bakmıyoruz daha doğrusu korkuyoruz ağlamasın diye.anacım bu kız bizi muma çevirdi
selam kızlar
sengözlerimebaksanabla
hee dıo benımkı vallaa doğduğundanberi:asigim:
he dio kaynanam anne diosa arkası erkektir dedüydüsengözlerimebaksanab
alıntı yanlış olmuşş ben sormadımm:mymeka:
benim doktorum gönül özsipahiy di uyuşturmamı erşad bey yaptı ama 17 ekimde doğdu ben talas da oturuyorum sen nerde??? senin ki kaçında doğdu? benimde cok uykum gelmişti ya zor acık tutuyodum gözlerimi ogün geceye kadar hep uyluydum ama gecenin yarısı oldu anca uyuyabildim nedense
anaaa sunlara bak kayserı muabbetı bitti,hangı mahhaledensıne kadar indi be.:mymeka:
:roflol:
hadı gozun aydın:teytey:
hee dıo benımkı vallaa doğduğundanberi:asigim:
alıntı yanlış olmuşş ben sormadımm:mymeka:
anaaa sunlara bak kayserı muabbetı bitti,hangı mahhaledensıne kadar indi be.:mymeka:
seninkide yanlıs olmuskaydirigubbakcemile3 basta yapılan hatadan devam ediolülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?