2008 Ekim Anneleri

selam kızlar
napıyonuz bakiiim beni özledinis miiii :lepi:

annemle kardeşim geldiler bugün :teytey: :teytey: :teytey:

bikaç gün kalacaklar.. pek sık gelemem sanırım ama aklım burda valla kaydirigubbakcemile5

geçmişi okuyacak zamanım yok
bi yaramazlık yoktur umarım.. ekip iyi mi ha bi özetleyiverin hele..

Ayy canimsin benim yaa ben daha yeni ogrendim bunu ayy kurban olurum ben o cemreye neden oyle oluyodui canim benim

gözün aydııınkaydirigubbakcemile5 ne güsel:çok üzgünüm: gecmişi okumana gerek yok çünküm bi mok yok haaa şu var eylülün kaynana gene vukuat işlemiş.bebişe portakal yedürmüş karu:roflol:

Ayy canimsin benim yaa ben daha yeni ogrendim bunu ayy kurban olurum ben o cemreye neden oyle oluyodui canim benim

bende kan la ilgili bi sorun cıktı leylacım.meğer iğne kullanmam gerekiomus hamilelik boyunca.bunu öörenmek için bu kadar sey yasamak gerekiomuş.nese canım bitti gitti işte.kıymetlim benmle ya gerisi boş

yok leylacım ben sezeryanla oldum özel hüma kadın hastanesinde yaptım doğumumu epidural anestezi istedim belim uyuşturuldu sadece yani bende gördüm bebişimin doğduğunu kameraya da aldırdık doğumu. ya sen? nasıl oldu

kaydirigubbakcemile3 o kaynanayı merana yollasın bence de ehihiihihihihi

Sorun yok canim herkes iyi galiba ibolya hala gelmedi ozlem ist annesine gidecekti meranla celen gezenti oldu bugun nihal ben zambak deniz ardanin annesi felan buralardaydik olcay damlamadi daha citirda pek yoktu eylulun kaynanasi portalak suyu icirmis oda kaynanayi yok etme plani kuruyodu valla hatirladigim bu kadar

ayyy ya ne kötü allah kimseye yaşatmasın bak cok şükür olmuş sağlıklı bi bebişin hayırlı evlat olsun inşllh cok tatlı resimde maşşallah

Kiz bende hùmada epudralle normal dogum yaptim doktorun kimdi benim ki alper tastandi hee bende gordum kizimin dogdugunu uyku sersemi dogum yaparken uykum geldiydi sen hangi mahallede oturuyon

benim doktorum gönül özsipahiy di uyuşturmamı erşad bey yaptı ama 17 ekimde doğdu ben talas da oturuyorum sen nerde??? senin ki kaçında doğdu? benimde cok uykum gelmişti ya zor acık tutuyodum gözlerimi ogün geceye kadar hep uyluydum ama gecenin yarısı oldu anca uyuyabildim nedense

amaaan kimse kalmamış.benim kız kendi kendine konuşuyor.yüzüne bakınca susuyor huysuzlanıyor:))bizde yüzüne bakmıyoruz daha doğrusu korkuyoruz ağlamasın diye.anacım bu kız bizi muma çevirdi

:roflol:

hadı gozun aydın:teytey:

azcık gözünüze sokar gibin olmus idare edin artıkın bu saatte bu kadarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…