2008 Ekim Anneleri

meran hanımlar da gelmiş cıstak cıstak
celen hanımlar da gelmiş cıstak cıstak
deniz hanımlar da gelmiş cıstak cıstak
haydeeeeeeeeeeeeee hadi hadi
hoşgeldin yar topiğime
oynayasım geldii beeeeeeee ne güzel herkes burda

len olm internete alıştır şöyle kaynanalı bol dedikodulu bir yer bul internet manyaa olsuun gözü bebeği değiil kimseyi görmezz kaydirigubbakcemile3

Pu ha ha ha dogru soyluyon len iyi fikir
benim kiz emzikte emiyo benide emiyo biberonuda emiyo ne desem ki simdi sana

Len ben soracadim da kesin yine uyuasundur diye rahatsiz etmiyim dedim
hee biliom gördydüm ve coook imrendiydim :dilcikar: ama onu yapmak maharet ister.oda celeni teyet gecmiş muhaaaakaydirigubbakcemile3

Gorsem aslinda ben yaparim haa aslinda anlatilinca fikir olustu aklimda ama zaman yokki

piyanist şantörüm beniim beee öpijem senii gel burayaa Şeniz

kızlar ben akşamları meyve yerken elime birtanede çay kaşığı alıyorum sonra elmayı dilip çay kaşığıyla ufak ufak kazıyıp elimle feyzanın diline koyuyorum.onu çevirip yutuyor.bu onun dilini kullanmasını öğrenmesine yardımcı oluyor.ve meyveyi direk verdiğin için vitamin kaybına uğramıyor

evet bende kaayseride oturuorum görmedim mesajını yazardım yoksa pek okuyamıyorum netiacıyorum ama yazamıyorum hanım annemden bana sıra gelmiyo bi fırsat buluyom ozamanda bebek bırakmıyo

bizde akşamları meyve yerken soyup bi dilim veriyorum eliyle bişeyler tutmasını beceremiyo daha hem öğreniyo tutmaya calışıyo emiyo suyunu cekiyo bazen parçacık koparıp evire çevire yiyo iyi olur ver

Ay ben daha sadece elmanin suyundan verebildim bi kac kasik bugunde havuc suyu verdim ama aynisini 4 5 kez vermek gerekiyomus alerjisi varmi diye oyle dediler havucla devam ediyim o zamanda yav ben cam rendeyle rendelemedim normal metalle verdim amaaa

öyle geziniyo nette merak ettiği şeylere bakıyo okuyo bilgilenmek için bide kızı yani görüncem kıbrısta onunla yazışıyo görüşüyo nette görüntülü benimki genç kaynana oldu benle eşimde yaşımız küçük saten

kıslaaaaaaaar ben kızımı uyutmaya gidiyom olur da uyursa bende uyumaya çalışacam biraz daha uyumazsam ya delirecem ya kızıma sinirlenip kocayı öldürecem byeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…