2008 Ekim Anneleri

adrianarda mesaj atıyom canım ben hep internetten alışveriş yapıyom
bende kirazlı bi siteden alıorum.valla nette bazen dısarıa göre cok daha ucuz seyler oluo.
darısı eylülünkine derken???

eylülün kaynana evlere senlik denizcimkaydirigubbakcemile3 karı yakında herbişi yedirecek el kadar bebeğecokacimcoook darısı onun kaynanasına ki biraz baska seylerlen oyalansın unutsun.yas kac senn buarada?

olsun anam.ne güzel hiç üzülmeden beklemeden almısın bebeğini kucağına.allahım kimseyi bu yolda oyalamasın çok zor çooookkkk

selam kıslar ben geldim annemdeydim yeni döndüm nabersiniz nettiniz ben yokken oğluma atkı ördüm şimdide kendime pelerin başladım sık giremiyom

evet kızıma genç anne olcam beraberce arkadaş olcaz kızımla iyiki genç yaşta anne oldum cok mutluyum eşimide kızımıda cok seviyorum

sen kaç yaşındasın kaç yaşında anne oldun ? celencim desem benden büyüksün galiba abla mı desem bilemedim ne diyeceğimi ki :)

Kiz nihal sen 30 yasindamisin anaa hic gostermiyon yaa o resiimde kac yasondaydin peki hemen cocuk olmadimi istemedinizmi

sen kaç yaşındasın kaç yaşında anne oldun ? celencim desem benden büyüksün galiba abla mı desem bilemedim ne diyeceğimi ki :)

ben 81liyim.7 snelikte evliyim.coook bekledik biz cemreyi.8. hamileliğimde aldım prensesimi kucağıma.diğer 7sini 8.9. haftalarda kaybettim.cok şükür cemrem kaçamadıkaydirigubbakcemile3:Saruboceq: ondan diyorum allahım bu yolda kimseyi oyalamasın die yaşayan bilir/anlar:çok üzgünüm:

Ben 20 yasimda hamile kaldim 21 yasimda dogum yaptim canim hangi hast dogum yaptin ekimin kacinda yaptin normalmi oldu ne cok soru sordum lee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…