benim doktorum gönül özsipahiy di uyuşturmamı erşad bey yaptı ama 17 ekimde doğdu ben talas da oturuyorum sen nerde??? senin ki kaçında doğdu? benimde cok uykum gelmişti ya zor acık tutuyodum gözlerimi ogün geceye kadar hep uyluydum ama gecenin yarısı oldu anca uyuyabildim nedense
azcık gözünüze sokar gibin olmus idare edin artıkın bu saatte bu kadarkaydirigubbakcemile3
kuru kuru evi nedek kızım:dilcikar::dilcikar:
Ben demistim gezdiginiz cektigin fotolari yaprak dokumunun evini felan koy da bakak diye gidmek nasip olmadi fotodan gorem barii
Allam yarebiim oğluşa elma suyu içirdim ilk defa milupanınkini aldım hazırı içti sıpacan kaydirigubbakcemile3 şimdide uyanmıoo len uyku mu yaptı ne oğlana mıncıklıom altını açıom yok...başında bekliom bakalım uyanda doyursamda uyusemm yaww mirmirmirmir
yarın bizim karular bunun üstüne marketi talan edip arabalar dolusuu elma suyu alırlarmışş kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın be yaa.s.
esımde bugn mılupanın sutlacını bıde armutlu muhallebısını almış.
ne zaman versem kı_CADIARZU
benim gibi 19 yasında falan anne olan kimse varmı aranızda
şişş gayserilerr ahan bu size..
http://www.kadinlarkulubu.com/bizim-eller/879-kayseri-38-a.html
:dilcikar::dilcikar:
yavrum ya istediğin zaman yedir bence bişe olmaz...ama önce bebeğinin kaşıgıyla metal değildir muhtemelen onun yarısını ayır geri kalanını dolaba koy(metal kaşık değmeyecek)...önce yarısını yedir ertesi günde diğer yarısını yerirsin.... :1closedeyes:
ama ben mümkün olduğu kadar evde yapcam tamer yediği sürece CADIARZU doktoromuz öyle dedi ya bunlarda dışarıda hazır oluyor iyi oluyor onlarada alışmasını istiyorum ben..bugun hemen hüplettik bi sütlacı dışarda .. kolaylık yanii :dance:
ne deyon len oraya mı gidelim :mymeka: oraya takılırsak bi daha buraya gelmeyizz neyse çoğul konuşmayayım ben gelmem yanii :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?