2008 Ekim Anneleri

ben kaçanzi cook uykum gelenzi sizde cok kıllatmayanzi sonra yolanzi:mymeka: haden eyi geceler hepücüğnüze:içelim:

kızlaaar ben yatıyorum kızım rezil oldu ortalarda uyuyo cocuğum kanepede kendi kendine uyudu yavrum bis yatıyoruz artıkın herkese iyi geceler. leylacım sen cevap yaz yine ben okurum yarın.sizlere doyum olmuyo görüşürüz

Ben ilk kontrole o kadina gittim biraz sert gibi geldi degistirdim bende 22 sinde dogum yaptim seninki ablasi olmus bende serceönünde sinema onayin orda oturuyom bisey sorcam dogumdan sonra sendede bas agrisi oldu mu

Bende yatacam yaa yarin pazar hepiciniz yatarsiniz gec vakte kadar ben garip de bari sizin killatiklarinizi okuyum sikilmayim onun icin yatiyim ben opt mucuk mucuk byy

Allam yarebiim oğluşa elma suyu içirdim ilk defa milupanınkini aldım hazırı içti sıpacan kaydirigubbakcemile3 şimdide uyanmıoo len uyku mu yaptı ne oğlana mıncıklıom altını açıom yok...başında bekliom bakalım uyanda doyursamda uyusemm yaww mirmirmirmir

yarın bizim karular bunun üstüne marketi talan edip arabalar dolusuu elma suyu alırlarmışş kaydirigubbakcemile3

hoşgeldın be yaa.s.
esımde bugn mılupanın sutlacını bıde armutlu muhallebısını almış.
ne zaman versem kı_CADIARZU

hoşgeldın be yaa.s.
esımde bugn mılupanın sutlacını bıde armutlu muhallebısını almış.
ne zaman versem kı_CADIARZU

yavrum ya istediğin zaman yedir bence bişe olmaz...ama önce bebeğinin kaşıgıyla metal değildir muhtemelen onun yarısını ayır geri kalanını dolaba koy(metal kaşık değmeyecek)...önce yarısını yedir ertesi günde diğer yarısını yerirsin.... :1closedeyes:

ama ben mümkün olduğu kadar evde yapcam tamer yediği sürece CADIARZU doktoromuz öyle dedi ya bunlarda dışarıda hazır oluyor iyi oluyor onlarada alışmasını istiyorum ben..bugun hemen hüplettik bi sütlacı dışarda .. kolaylık yanii :dance:

evt canım ya dışarda olunca buyuk rahatlıkk...
ama evdeykende haftada 1-2 kez tatlı nıyetıne vermek ıstyorum.değişiklik nolsun die.., (gerci seker neyın yok ıcınde tabı ama..:jeyyar:)
hadı sutklac mınık kavonozdada muhallebı buyuk onu 2 kerede vermek gerekır.ustune baktım bende,acıldıktan sonra 48 saat dolapta bekleyebılırmiş.
zaten bebedorun bebek kasığını kullanıorum.metal deydirmiiciiimm:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…