elimizde bu vardı napak:mymeka: hemi ben leylaya göster4ttim sen baakma:mymeka:kuru kuru evi nedek kızım:dilcikar::dilcikar:
şükür hepsi gecti gitti:Saruboceq:ayyy celen canım benim ne zor zamanlardan geçmişsin.ama Allah sana sağlıklı çok şeker bir evlat nasip etmiş sonunda.inşaallah her isreyenede nasip eder.benimde 2 gebeliğimde oldu feyzam.ilkini 9.haftada kaybettim.feyzada kanamalı başladı 9 ay annemde kaldım eşimden ayrı.ilk 5 ay ihtiyaçlarımın dışında hiç kalkmadım canım annem yemeğimi bile yatağıma getirdi.5.aydan sonra evde yavaş yavaş kalktım.7.aydan sonrada dışarı çıktım.çok zor geçti o günler ama değdi tabi:1hug:
günaydın kızlar, biz kayınvalidemde samsunsayız 4 gündür.o yüzden pek giremiyom. kimse uyuyamamış galiba gece. biz uyuyoz allah a şükür.uçakta bile deliksiz uyudu.samsun havası yaradı bizimkine.inşallah eve gidince de devam eder.öptüm hepinizi.
aynen canım benim kızımda sabah namazından sonra 5-10 dakikada bir uyanıyor sinir ediyo seni üryamda gördüm gelince anlataırım
bende rüyamda deniz baykalı gördüm :sm_confused::roflol:
bende rüyamda deniz baykalı gördüm :sm_confused::roflol:
puhaaa o benmki deül ibolyanınkikaydirigubbakcemile3 benmkisi mahmut tuncer hamileyken hep onu görürdüm rüyamda:roflol:Mustafa keseri gormedin mikaydirigubbakcemile3
leylam telefonum çalıyo açıyorum ben leylenın eşiyim diyo eşimin işi var hayırlı olsun demek için aradık diyo tabi ben kocam duyacak erkekler niye seni arıyo diyecek diye tırs halbuki kızmaz ama neyse bebeğim olduğu için kızıma hediye göndermişsin bi açıyoz kızıma altın künye küpe bi de bilezik takıyoz kızıma sonra kutuya bi daha bakıyom ki allllllllllllaaaaaaaaaaaaaah o da ne bana da latın göndermişsin 1 parmak kalınlığından fazka bir künye bide kolye nası sevinmiştim beeeee kuyumcumu açıyonuz kız yosam
uleyn insan görmüşken şöyle yakışıklı genç birini görür neydecen adamcazı ahı gitmiş vahı kalmış sen iyisimi bi daha yat belkim bu sefer mustafa keseri görün hı hı hı :roflol:
bakın birinci resimdeki okulumun bahçesi dikkatli bakarsanız okulumu görürsünüz
ikinci resmi de çok seviyorum barajımızın donmadan önceki hali şuan görünmüyo ama
leylam telefonum çalıyo açıyorum ben leylenın eşiyim diyo eşimin işi var hayırlı olsun demek için aradık diyo tabi ben kocam duyacak erkekler niye seni arıyo diyecek diye tırs halbuki kızmaz ama neyse bebeğim olduğu için kızıma hediye göndermişsin bi açıyoz kızıma altın künye küpe bi de bilezik takıyoz kızıma sonra kutuya bi daha bakıyom ki allllllllllllaaaaaaaaaaaaaah o da ne bana da latın göndermişsin 1 parmak kalınlığından fazka bir künye bide kolye nası sevinmiştim beeeee kuyumcumu açıyonuz kız yosam
hayirdir ins yok len ne kuyumcusu bi dukakan daha kaldiramam valla yok aman istemez aksam misafir gelecek altin mi takacaklar acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?