benim öyle şiddetli bi baş ağrım olmadı gönül hanım banada öyle geliyodu ama cok tecrübeli bi doktor benm hamileliğimde biraz sorunlar oldu nerdeyse hergün ordaydım :dance: ama yerinde de güler yüzlü bi bayandı seviyorum ben gönül hanımı devam etseydin ona memnun kalırdınBen ilk kontrole o kadina gittim biraz sert gibi geldi degistirdim bende 22 sinde dogum yaptim seninki ablasi olmus bende serceönünde sinema onayin orda oturuyom bisey sorcam dogumdan sonra sendede bas agrisi oldu mu
benımkıne havuc suyu tattırdım bugün..
lüp lüp goturdu yıne maşalhh..
uyuyır sımdı uyanınca anneme gıdıcez hep bırlıkte.:icecream:
aksama gelrım artkınnaniknanik
benim öyle şiddetli bi baş ağrım olmadı gönül hanım banada öyle geliyodu ama cok tecrübeli bi doktor benm hamileliğimde biraz sorunlar oldu nerdeyse hergün ordaydım :dance: ama yerinde de güler yüzlü bi bayandı seviyorum ben gönül hanımı devam etseydin ona memnun kalırdın
kızlar merhaba bir şey sorcam cevap verrseniz sevinirim. kızım 3.5 aylık ve sadece anne sütü alıyor ve su da dahil hiçbir şey vermiyorum. ama 2 gündür elme suyu vermeye başladım elma suyunu verdiğin için içme suyu da vermeli miyim.
ayrıca içme suyunu kaynatıp mı vermeliyim. bir de aklıma gelmişken sorayım banyo suyunu hazır su kullanıyorum ben siz ne kullanıyorsunuz..
kızlar merhaba bir şey sorcam cevap verrseniz sevinirim. kızım 3.5 aylık ve sadece anne sütü alıyor ve su da dahil hiçbir şey vermiyorum. ama 2 gündür elme suyu vermeye başladım elma suyunu verdiğin için içme suyu da vermeli miyim.
ayrıca içme suyunu kaynatıp mı vermeliyim. bir de aklıma gelmişken sorayım banyo suyunu hazır su kullanıyorum ben siz ne kullanıyorsunuz..
nörüyonuz len deli ekim anaları:jeyyar:
beni niye merak etmiyonuz olimmmm:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?