2008 Ekim Anneleri

anaam bakarken usudum yaa ne soguk memleket cok zor oluyodur eminim gecen haberlerde gosterdiler apartmanlarin catilarindan insan bounudan buyuk dev buz sarkiklari sallmis dusse birinin ustune allah gostermesin aninda oldururr

benımkıne havuc suyu tattırdım bugün..
lüp lüp goturdu yıne maşalhh..
uyuyır sımdı uyanınca anneme gıdıcez hep bırlıkte.:icecream:
aksama gelrım artkınnaniknanik

Ben ilk kontrole o kadina gittim biraz sert gibi geldi degistirdim bende 22 sinde dogum yaptim seninki ablasi olmus bende serceönünde sinema onayin orda oturuyom bisey sorcam dogumdan sonra sendede bas agrisi oldu mu
benim öyle şiddetli bi baş ağrım olmadı gönül hanım banada öyle geliyodu ama cok tecrübeli bi doktor benm hamileliğimde biraz sorunlar oldu nerdeyse hergün ordaydım :dance: ama yerinde de güler yüzlü bi bayandı seviyorum ben gönül hanımı devam etseydin ona memnun kalırdın

benımkıne havuc suyu tattırdım bugün..
lüp lüp goturdu yıne maşalhh..
uyuyır sımdı uyanınca anneme gıdıcez hep bırlıkte.:icecream:
aksama gelrım artkınnaniknanik

Ya bisey sorcam dun bendde verdim havuc suyu ondan sonra 4 5 gunde bi kaka yapan kiz 2 kere kaka yapti acaba havuc suyunun etkisi olabilir mi ki

Aslinda ona gidiyodum degistirmem soyle oldu bigun gece daha 30 haftaliktim karnim agrifdi mide bulantisi felan ogunde balik yemistik acaba zehirlendimmi korkusuyla gece gittik alper bey nobetci doktormus cok guzel ilgilendi hatta 30 haftalik olana kadar kizim cinsiyetini gostermemisti o gun ogrendik kiz oldugunu felan o gunden sonra ona gittim oda iyi gatada gorev yapmis gerci oradaki iyi

Benim kizim anne diyo dediniz ya dun o nasil oluyo yaa aglarken benim kizimda sesler cikariyo ben hep anne der gibi agliyo diyodum bana guluyolardi onumu diyonuz anne diyo diye

misafirler ne istiyonuz yaw bizden!!:enbuyukkk::enbuyukkk:
muhabbet ii kopamıonuz heralde:roflol::roflol::roflol::sm_cool:

kızlar merhaba bir şey sorcam cevap verrseniz sevinirim. kızım 3.5 aylık ve sadece anne sütü alıyor ve su da dahil hiçbir şey vermiyorum. ama 2 gündür elme suyu vermeye başladım elma suyunu verdiğin için içme suyu da vermeli miyim.
ayrıca içme suyunu kaynatıp mı vermeliyim. bir de aklıma gelmişken sorayım banyo suyunu hazır su kullanıyorum ben siz ne kullanıyorsunuz..

su vermek senin isteğine kalmış canım valla ben çok nadir veriyorum su.sütüm zaten fazlasıyla suluÇok üzgünüm çoookbanyoyu hazır suylamı yaptırıyorsundelikafaduldenamanın benim hiç aklıma gelmediydi.ben sofbenden alıp onunla yaptırıyorm-tatlicadiarzu-

Su anne sutunde var ama vermek istersende verebilirsin ben veriyorun hergun cesme suyunu kaynatup veriyorum banyosunuda cesme suyuyla dogalgazin sicak suyuyla yikiyorum buranin sulari iciliyo zaten ama yinede kendim mi kaynatatip ilitsam

valla ben 40 ından beri su veriyorum.önceden kaynatıp soğutuyordum(hazır suyu)ama şimdi direk veriyorum.banyo suyunu normal çeşme suyundan kullanıyorum canım

yok len nazardan olmuş yavruma.gözü çıkasıcaların gözleri değmişklava:Allah'a şükür şimdi iyi.

beni niye merak etmiyonuz olimmmm:mymeka:

Len gicikligina yazdim dun gelmis beni kimse merak etmemis diye sitem etti bende oyle yazdim olkuyunca kesin bana gicik diyecektir hem gecen sen iki gun felan girmemistin seni bitek meran merak ett sorup durdu onuda soyliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…