2008 Ekim Anneleri

Len gicikligina yazdim dun gelmis beni kimse merak etmemis diye sitem etti bende oyle yazdim olkuyunca kesin bana gicik diyecektir hem gecen sen iki gun felan girmemistin seni bitek meran merak ett sorup durdu onuda soyliim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biliyom olimmm.o benim gozümün bebeği,canımın içiii:roflol:delikafadulden

Nihal canim yazini okudum zor hamilelik gecirmissin canim benim kiyamam sanaa allah bundan sonra yasatmasin aci agri insallah

bebişleri yıkarken...hazır su mu kullanıonuz????yokbe yahune hazır su ne kaynatması bende normal çeşme suyuyla yıkıom..bişicikler olmadı..abartmayın arkadaşlar yaw......bu kadar titizlenmemek gerek...sakınan göze çöp batar derler...

Son düzenleme:
Nihal canim yazini okudum zor hamilelik gecirmissin canim benim kiyamam sanaa allah bundan sonra yasatmasin aci agri insallah

ne okudunuz len?ben de okuyum.nihal okumadım ama okuyacam.ben de geçmiş olsun diyim baylımakaydirigubbakcemile3

senağlama ama kimsenin hamileliği benimki kadar kötü geçmemiştir.Allah'a şükürler olsun bu günlerim için.ben hamileyken ameliyat oldum.yumurtalığımın biri alındı.onun teşhisini bulamadılar.1 hafta büyük doğum denen rezil yerde yattım orda da böbreğinde taş var dediler.evde evi paspas yapıyodum,hastanede hastaneyi paspas yaptım.yerlerde kıvrandım.hemşireler ay yazıkk diyolardı.1.5,2 ay çektim.mahfoldum.Allah yardım etti de hacettepede çok iyi bi doktor çıkardı karşımıuza.onun sayesinde buradayım.eğer 1 hafta daha geç kalınsaydı bebeği ve anneyi kaybederdik.yumurtalığım kangren olmuş.6.5 aylıkken ameliyat oldum.riskliydi.bebeği kaybedebiliriz hazırlıklı olun dedi.eşim,kayınvalidem,annem,babam,görümcem hepsi benimle o ağrıları çektiler,benimle ağladılar,uyumadılar.eşim bunu duyunca olsun aşkım Allah yardımcımız olsun bi daha olur yeterki sen iyileş dedi. Allah hepsinden razı olsun.Allah'ım orda da yardımcım oldu.bebğim de ben de kurtuldum.şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq:

şşşşttttt allah muhabbetinizi arttırsın anacım maşallah nazar değmesin ekim analarına
ben ara sıra kaynatılıp soğutulmuş çeşme suyu veriyorum çünküm bizim sular içiliyo

Su anne sutunde var ama vermek istersende verebilirsin ben veriyorun hergun cesme suyunu kaynatup veriyorum banyosunuda cesme suyuyla dogalgazin sicak suyuyla yikiyorum buranin sulari iciliyo zaten ama yinede kendim mi kaynatatip ilitsam

çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınlülülülülülü...hakikaten zor..bende 27. haftamda düşük tehlikesi atlattım..o bile çok zordu seninkini tahmin bile edemiom...

Canim benim ya ayy .rabbim korumus senide yavrunuda bidaha yasatmasin allhim kotu gunler cok zor bi sinavdan gecmissin

Beim hamileligim cok rahat gecti ya anneligi cok kolay zannediyorum aslinda kolay degil gercekten can tasiyosun neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…