2008 Ekim Anneleri

sorma canım yaa.Allah hiçç kimseye yaşatmasın böle şeyleri

canım çokkkkkkkkkkk geçmişler olsun.bende ilk aylarımda düşük tehlikesi yaşadım.zaten ilk bir düşüğüm vardı..bir daha düşük yapıcam diye çok korkmuştuk hep yatmıştım.iki tane iğneyle tutundurdular..zor günlerdi ama tabi insan unutamıyor.şimdi 3 buçuk aylık bir oğlum var.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.bide doğuma yakın erken doğum tehliken oldu 10 hafta falan nerdeyse yatmak zorunda kaldım..bizimki biraz aceleciydi..37+4 günlükkende geldi:)duramadı içerde bıdığım benim:)Allah bebeklerime uzun ömürler nasip etsin sağlıklı:)

ay canm ya cok geçmiş olsun cok zor geçirnişsin allahm bundan sonra vermesin inşllh.

ah canım ya okurken çok üzüldüm geçmiş olsun bak Allah sanada çok tatlı bir evlat nasip etmiş.her sıkıntının ardından bir güzellik mutlaka veriyor Rabbim:1hug:

canım sizin oralarda çeşme suyu hala saflığını koruyor olailir ama antalyada çeşme suyuna çok güvenemiyorum. ayrıca bu konuyu özel doktorumuz söylemedi ama aşı için gittiğimiz sağlık ocağındaki hemşire söyledi. banyo yaparken kullanacağın soğuk suyu da kaynat soğut dedi çünkü yıkanırken bebekler içebilirlermiş ve bağırsak enfeksiyonuna neden olabilirmiş bu durum.
sadece fikrinizi almak istemiştim..

benimde 24 haftalıkken su kaybetmeye başladı bebeğim. ilk su geldi hemen doktoa gittik tabi ben bilmiyodum gelen seyin bebeğin suyu olduğunu kayınvalidem bildi hemen hastaneye götürdü beni doktor sırt üstü yatmamı ve lavaboya bile kalkmamam gerektiğini söyledi altından alın dedi ama ben dinlemedim yapamam dedim kalktım lavabo ihtiyacıma.benim içinde cok zor günlerdi ilk gün cok ağlamıştım kaybedicem bebeğimi diye bi hap verdi kendi kendine tedavi olursa olur benm yapabileceğim bişe yok dedi doktor enfeksiyon varmış bende oda bebeğin kesesinin bi kısmını inceltip delmiş yata yata büyütceksin dedi cok şükür allahıma şimdi cok cok sağlıklı kızım

bacım aklıma sokma öyle şeyleri :1shok:bize bi damacana zor yeter heralde.sen ne kadar suda yıkıyorsun ve nerde kaynatıyorsun:uhm:

bence haklısın eğer sularınız o derece kötüyse tabiki cocuk yıkanırken ağzındanda burnundanda su cekiyo yutuyo mikrop alır

bence haklısın eğer sularınız o derece kötüyse tabiki cocuk yıkanırken ağzındanda burnundanda su cekiyo yutuyo mikrop alır

denizcim sende zor bir hamilelik geçirmişsin ama ne mutlu sana atlatmış ve bebeğini kucağına almışsın.. allahım bebeklerimizi korusun. bende hamileliği boyunca hiç sorun yaşamadım ama 35 haftalıkken sancım başladı ve doğuma girdim. bebeğim bir hafta solunum problemi nedeniyle küvezde kaldı çok zor günlerdi .. şimdi çok şükür iyi zorlukları yaşamadan iyi günlerin değerini anlayamıyoruz galiba..

evet haklısın zoru görmeden güzel günlerin değeri bilinmez.sanada geçmiş olsun canm bi tek leyla sorunsuz geçirmiş hamileliğini galiba :1rolleyes:

şofben suyuyla yıkıoruz bizde.ama içme suyunu damacanadaki suyu kaynatıorum ve soğutuorum.ve elmadan sonra ben hep susadığım için onada içiriyorum
bu arada prensesim nirde len.karı bize küstü gitti herhalkiiii:roflol:
aaa nie küstü kıızz:sm_confused:
Pu haa ha ha annem de oyle der gozu cikasicalar gubur gusasicalar toremiyesiniz allahhh diye
ne diisen lo:uhm:
gecmiş olsun sanada eylülcüm.cok sukur kıymetli bebeklerimiz bizimle:Saruboceq:
]

]

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35
halilo valla sen ekim analarından daha sadıksın haaa tebrik ederim..

Nerdesiniz leynnnnnnnn bn geldim gacuların heç biri yok iyi mü...Hiç merek etmediniz değil mi arkadaşınızı dün gelemedim bakayım bir geçmişe beni merak eden olmuş mu?Eğer olmadıysa çekeceğiniz var leynnnnnnnn hastayız demiştik değül mü?

geçmiş olsun olcaycım derin bebek nasıl bu arada askerde kardeşim var 12 aydır görüşememiştik az önce netten görüştük çok sevinçliyim yaadelikafadulden

naber ekim annişleri hepiniz geziyomusunuz çoğu kişi çevrimdışı e tabi bugün pazarrr ben evdeyimmm
şincük hem mama hem anne sütü verenlere bişey soracaum doktorumuz bize bu ay mama verebilir mamayı nasıl veriyonuz biberonlamı bide çocuk mamayı alınca beni bırakırmı ona göre doktora mama istemediğimizi söyleyeceğim az kilo aldık heralde bu ay ondan soruyorum sakın bunumu çıkardın şimdi demeyin döverim haaklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…