sorma canım yaa.Allah hiçç kimseye yaşatmasın böle şeyleri
allaha şükür hepimiz sağlıkla aldık kucakalrımıza
ne okudunuz len?ben de okuyum.nihal okumadım ama okuyacam.ben de geçmiş olsun diyim baylımakaydirigubbakcemile3
senağlama ama kimsenin hamileliği benimki kadar kötü geçmemiştir.Allah'a şükürler olsun bu günlerim için.ben hamileyken ameliyat oldum.yumurtalığımın biri alındı.onun teşhisini bulamadılar.1 hafta büyük doğum denen rezil yerde yattım orda da böbreğinde taş var dediler.evde evi paspas yapıyodum,hastanede hastaneyi paspas yaptım.yerlerde kıvrandım.hemşireler ay yazıkk diyolardı.1.5,2 ay çektim.mahfoldum.Allah yardım etti de hacettepede çok iyi bi doktor çıkardı karşımıuza.onun sayesinde buradayım.eğer 1 hafta daha geç kalınsaydı bebeği ve anneyi kaybederdik.yumurtalığım kangren olmuş.6.5 aylıkken ameliyat oldum.riskliydi.bebeği kaybedebiliriz hazırlıklı olun dedi.eşim,kayınvalidem,annem,babam,görümcem hepsi benimle o ağrıları çektiler,benimle ağladılar,uyumadılar.eşim bunu duyunca olsun aşkım Allah yardımcımız olsun bi daha olur yeterki sen iyileş dedi. Allah hepsinden razı olsun.Allah'ım orda da yardımcım oldu.bebğim de ben de kurtuldum.şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq:
ne okudunuz len?ben de okuyum.nihal okumadım ama okuyacam.ben de geçmiş olsun diyim baylımakaydirigubbakcemile3
senağlama ama kimsenin hamileliği benimki kadar kötü geçmemiştir.Allah'a şükürler olsun bu günlerim için.ben hamileyken ameliyat oldum.yumurtalığımın biri alındı.onun teşhisini bulamadılar.1 hafta büyük doğum denen rezil yerde yattım orda da böbreğinde taş var dediler.evde evi paspas yapıyodum,hastanede hastaneyi paspas yaptım.yerlerde kıvrandım.hemşireler ay yazıkk diyolardı.1.5,2 ay çektim.mahfoldum.Allah yardım etti de hacettepede çok iyi bi doktor çıkardı karşımıuza.onun sayesinde buradayım.eğer 1 hafta daha geç kalınsaydı bebeği ve anneyi kaybederdik.yumurtalığım kangren olmuş.6.5 aylıkken ameliyat oldum.riskliydi.bebeği kaybedebiliriz hazırlıklı olun dedi.eşim,kayınvalidem,annem,babam,görümcem hepsi benimle o ağrıları çektiler,benimle ağladılar,uyumadılar.eşim bunu duyunca olsun aşkım Allah yardımcımız olsun bi daha olur yeterki sen iyileş dedi. Allah hepsinden razı olsun.Allah'ım orda da yardımcım oldu.bebğim de ben de kurtuldum.şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq:
bebişleri yıkarken...hazır su mu kullanıonuz????yokbe yahune hazır su ne kaynatması bende normal çeşme suyuyla yıkıom..bişicikler olmadı..abartmayın arkadaşlar yaw......bu kadar titizlenmemek gerek...sakınan göze çöp batar derler...
canım sizin oralarda çeşme suyu hala saflığını koruyor olailir ama antalyada çeşme suyuna çok güvenemiyorum. ayrıca bu konuyu özel doktorumuz söylemedi ama aşı için gittiğimiz sağlık ocağındaki hemşire söyledi. banyo yaparken kullanacağın soğuk suyu da kaynat soğut dedi çünkü yıkanırken bebekler içebilirlermiş ve bağırsak enfeksiyonuna neden olabilirmiş bu durum.
sadece fikrinizi almak istemiştim..
canım sizin oralarda çeşme suyu hala saflığını koruyor olailir ama antalyada çeşme suyuna çok güvenemiyorum. ayrıca bu konuyu özel doktorumuz söylemedi ama aşı için gittiğimiz sağlık ocağındaki hemşire söyledi. banyo yaparken kullanacağın soğuk suyu da kaynat soğut dedi çünkü yıkanırken bebekler içebilirlermiş ve bağırsak enfeksiyonuna neden olabilirmiş bu durum.
sadece fikrinizi almak istemiştim..
bence haklısın eğer sularınız o derece kötüyse tabiki cocuk yıkanırken ağzındanda burnundanda su cekiyo yutuyo mikrop alır
denizcim sende zor bir hamilelik geçirmişsin ama ne mutlu sana atlatmış ve bebeğini kucağına almışsın.. allahım bebeklerimizi korusun. bende hamileliği boyunca hiç sorun yaşamadım ama 35 haftalıkken sancım başladı ve doğuma girdim. bebeğim bir hafta solunum problemi nedeniyle küvezde kaldı çok zor günlerdi .. şimdi çok şükür iyizorlukları yaşamadan iyi günlerin değerini anlayamıyoruz galiba..
şofben suyuyla yıkıoruz bizde.ama içme suyunu damacanadaki suyu kaynatıorum ve soğutuorum.ve elmadan sonra ben hep susadığım için onada içiriyorumkızlar merhaba bir şey sorcam cevap verrseniz sevinirim. kızım 3.5 aylık ve sadece anne sütü alıyor ve su da dahil hiçbir şey vermiyorum. ama 2 gündür elme suyu vermeye başladım elma suyunu verdiğin için içme suyu da vermeli miyim.
ayrıca içme suyunu kaynatıp mı vermeliyim. bir de aklıma gelmişken sorayım banyo suyunu hazır su kullanıyorum ben siz ne kullanıyorsunuz..
aaa nie küstü kıızz:sm_confused:bu arada prensesim nirde len.karı bize küstü gitti herhalkiiii:roflol:
ne diisen lo:uhm:Pu haa ha ha annem de oyle der gozu cikasicalar gubur gusasicalar toremiyesiniz allahhh diye
gecmiş olsun sanada eylülcüm.cok sukur kıymetli bebeklerimiz bizimle:Saruboceq:ne okudunuz len?ben de okuyum.nihal okumadım ama okuyacam.ben de geçmiş olsun diyim baylımakaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35
halilo valla sen ekim analarından daha sadıksın haaa tebrik ederim..
konuyu okuyanlara nereden bakıyom bacım bu arada maşallah senin kızı yiyesim gelüücokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?