aldığğın alıntıyı yiyim ben senn delü karı içlerine yazmısın hep:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman gelceemi bilmiorum.sanıorım n isan bası gibi:çok üzgünüm:delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
ya sutlacı aksamdan aksama verdim ki onu yediği halde hala emmek istiodu :sm_confused: ama bnm sol göğsüm hep azdı.genelde coğalsın die onu veriodum ama kesildl:sm_confused: buarada heç gözel deel o sutlac tatsız tuzsuz:dilcikar: şimdi muzlu mama var onu yicem:jeyyar:cokacimcoook bakam o nasusositosositoCelen sutun niye gitti yaa ben biyerde okumustum ilk 6 ay bebise sutun varsa ek hic bisey vermeyin bebek ek gida alinca sutunuz kesilir gibi bisey okuduydum len kiza sutlaci muhallebi yedordin ya alakasi olabilirmi gerci opnlari cemreden cok sen yedin amaa
ayy evt ya gıccık bı durum..bırı ıspıyon mu yaptı ne :mymeka:
aferünn,,ben bugun kacırdım,sonuna yetıstım.ama zaten hateketlerı bılıyorum.musaıt olduğum bı zaman yapıcam ınş.
nası ama baya calıstırıo demi,,,süper ya.bak gorcen agrı mağrı kalmıcak..incelicenn:jeyyar:
nettünüz kızlar
dün gece aşıdan dolayı oğluşumun ateşi çıktı :çok üzgünüm: gecede 2-3 saatte bir kalktım çıkmamıştı...sabah yine ateşi çıktı şurup verdim kahvaltı mamasını yedirdiim derkeeen hepsinii çıkardıı :bbo: neyse şimdi tekrar yedii uyuyor bakalım :çok üzgünüm: off aşı iyide ateş kötüüü senağlama
nettünüz kızlar
dün gece aşıdan dolayı oğluşumun ateşi çıktı :çok üzgünüm: gecede 2-3 saatte bir kalktım çıkmamıştı...sabah yine ateşi çıktı şurup verdim kahvaltı mamasını yedirdiim derkeeen hepsinii çıkardıı :bbo: neyse şimdi tekrar yedii uyuyor bakalım :çok üzgünüm: off aşı iyide ateş kötüüü senağlama
gecmiş olsun merancıım:teselli: hay allah ağır mı geldi ki tontişe yada nazar mı değdirdiki:çok üzgünüm: gecen asıda bööle olmamıstı dimi?acaba bu ayki asının olması gerekeni mi bööle?poooff:çok üzgünüm:a.s.
aldığğın alıntıyı yiyim ben senn delü karı içlerine yazmısın hep:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman gelceemi bilmiorum.sanıorım n isan bası gibi:çok üzgünüm:
ya sutlacı aksamdan aksama verdim ki onu yediği halde hala emmek istiodu :sm_confused: ama bnm sol göğsüm hep azdı.genelde coğalsın die onu veriodum ama kesildl:sm_confused: buarada heç gözel deel o sutlac tatsız tuzsuz:dilcikar: şimdi muzlu mama var onu yicem:jeyyar:cokacimcoook bakam o nasusositososito
nettünüz kızlar
geçmiş olsun merancım neyse yine de atlatmışsınız bakalım bizimkiler napcak 4. ay aşılarında..
annemler gitti az önce :a015: senağlama senağlama senağlama
He evet bazi zorlandigim hareketler agri yapti ama onceden baslayanlarda kalmamis agri mesela yeni baslayanlar yapamayabilir dedigi haraketlerin bazisini yaptim ben zaten goruntu itibariyla zayif duruyorum zatende gobek kaldi ona cabaliyom ben 180 boyum 60 kiloydum kilo alinca boyum uzun oldugunda hic belli etmedi kilo aldigmi farketmiyolar hatta cok zayiftim simdi vucudum tam oturmus diyolar bende gobek kaldi 5 aylik hamileyken de bu kardi gobegim hamile gibiyim ama cabalayacam buda gidecek ins bide adet olunca birazda o zamn gider
geçmiş olsun merancım neyse yine de atlatmışsınız bakalım bizimkiler napcak 4. ay aşılarında..
annemler gitti az önce :a015: senağlama senağlama senağlama
:roflol::roflol:la sen harbiden arızasın çocuğun sütlacından mamasından ne istiyon yav, bi de yicem demezmi :roflol::roflol: bu arada o mesac olayı ne iş bana da deyin bakem yosan yolarım :mymeka:
yafrim gemçiş olsun ne aşısıydı bu :uhm:
Meran gecmis olsun canim benim ben o tamerin yanaklarini isdirir ham yaparim be kiyamam nazar oluyo olabilir oku ufle bende okuyum tameri dur masallh tu tu tu dedik hepimiz ama insanin kendi evladina bile gozu degermmis
3 asilarin siftahini tamer mi acti simdi
oo yazıkkkkaydirigubbakcemile3aldığğın alıntıyı yiyim ben senn delü karı içlerine yazmısın hep:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman gelceemi bilmiorum.sanıorım n isan bası gibi:çok üzgünüm:
ya sutlacı aksamdan aksama verdim ki onu yediği halde hala emmek istiodu :sm_confused: ama bnm sol göğsüm hep azdı.genelde coğalsın die onu veriodum ama kesildl:sm_confused: buarada heç gözel deel o sutlac tatsız tuzsuz:dilcikar: şimdi muzlu mama var onu yicem:jeyyar:cokacimcoook bakam o nasusositososito
nettünüz kızlar
:roflol::roflol:la sen harbiden arızasın çocuğun sütlacından mamasından ne istiyon yav, bi de yicem demezmi :roflol::roflol: bu arada o mesac olayı ne iş bana da deyin bakem yosan yolarım :mymeka:
:
Ahh canìiim uzulme ya bak biz variz daha fazla dursalar daha cok alisacaktin napiyo senin prenses ya dun tam okuyamadim galiba senin cadinin sorunu bulunmus neymis soylesene bi merak ettim emzik elif (yeni marka) Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?