2008 Ekim Anneleri

Celen sutun niye gitti yaa ben biyerde okumustum ilk 6 ay bebise sutun varsa ek hic bisey vermeyin bebek ek gida alinca sutunuz kesilir gibi bisey okuduydum len kiza sutlaci muhallebi yedordin ya alakasi olabilirmi gerci opnlari cemreden cok sen yedin amaa

delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol:
aldığğın alıntıyı yiyim ben senn delü karı içlerine yazmısın hep:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman gelceemi bilmiorum.sanıorım n isan bası gibi:çok üzgünüm:

ya sutlacı aksamdan aksama verdim ki onu yediği halde hala emmek istiodu :sm_confused: ama bnm sol göğsüm hep azdı.genelde coğalsın die onu veriodum ama kesildl:sm_confused: buarada heç gözel deel o sutlac tatsız tuzsuz:dilcikar: şimdi muzlu mama var onu yicem:jeyyar:cokacimcoook bakam o nasusositososito

He evet bazi zorlandigim hareketler agri yapti ama onceden baslayanlarda kalmamis agri mesela yeni baslayanlar yapamayabilir dedigi haraketlerin bazisini yaptim ben zaten goruntu itibariyla zayif duruyorum zatende gobek kaldi ona cabaliyom ben 180 boyum 60 kiloydum kilo alinca boyum uzun oldugunda hic belli etmedi kilo aldigmi farketmiyolar hatta cok zayiftim simdi vucudum tam oturmus diyolar bende gobek kaldi 5 aylik hamileyken de bu kardi gobegim hamile gibiyim ama cabalayacam buda gidecek ins bide adet olunca birazda o zamn gider

nettünüz kızlar

dün gece aşıdan dolayı oğluşumun ateşi çıktı :çok üzgünüm: gecede 2-3 saatte bir kalktım çıkmamıştı...sabah yine ateşi çıktı şurup verdim kahvaltı mamasını yedirdiim derkeeen hepsinii çıkardıı :bbo: neyse şimdi tekrar yedii uyuyor bakalım :çok üzgünüm: off aşı iyide ateş kötüüü senağlama

gecmiş olsun merancıım:teselli: hay allah ağır mı geldi ki tontişe yada nazar mı değdirdiki:çok üzgünüm: gecen asıda bööle olmamıstı dimi?acaba bu ayki asının olması gerekeni mi bööle?poooff:çok üzgünüm:a.s.

geçmiş olsun merancım neyse yine de atlatmışsınız bakalım bizimkiler napcak 4. ay aşılarında..

annemler gitti az önce :a015: senağlama senağlama senağlama

nazar değmemiştir canım benim inş. :Saruboceq: demekki ağır bu ay ki aşıı senağlama

Meran gecmis olsun canim benim ben o tamerin yanaklarini isdirir ham yaparim be kiyamam nazar oluyo olabilir oku ufle bende okuyum tameri dur masallh tu tu tu dedik hepimiz ama insanin kendi evladina bile gozu degermmis

:roflol::roflol:la sen harbiden arızasın çocuğun sütlacından mamasından ne istiyon yav, bi de yicem demezmi :roflol::roflol: bu arada o mesac olayı ne iş bana da deyin bakem yosan yolarım :mymeka:

yafrim gemçiş olsun ne aşısıydı bu :uhm:

geçmiş olsun merancım neyse yine de atlatmışsınız bakalım bizimkiler napcak 4. ay aşılarında..

sğl cnm :çok üzgünüm:
zor olmuştur şimdi ayrılmak ama merak etme yakında yine gelirlerr torunlara dayanılmımıoş senağlama

Ahh canìiim uzulme ya bak biz variz daha fazla dursalar daha cok alisacaktin napiyo senin prenses ya dun tam okuyamadim galiba senin cadinin sorunu bulunmus neymis soylesene bi merak ettim emzik elif (yeni marka) Şeniz

sğl canım hoşgeldiin
5'li karmayla pnomokok aşılarıı

Meran gecmis olsun canim benim ben o tamerin yanaklarini isdirir ham yaparim be kiyamam nazar oluyo olabilir oku ufle bende okuyum tameri dur masallh tu tu tu dedik hepimiz ama insanin kendi evladina bile gozu degermmis

sğl teyzesi işte aşııı böyle geçen sefer olmamıştı böyle ateş bu gece baya ateşlendi de şükür ateş düşürücü verince hemen düşüyo...
ama sabah ağlamıoo da ateşten yanaklarına yaşlar süzülmüş bi tarftanda gülmeye çalışıoo neyse şurup verdim kahvaltı yaptırdım sonra yediklerini çıkardıı neyse yarım saat sonra yine yaptırdım kahvaltısını ateşide düşmüş uyuyor bakalım :çok üzgünüm: aklınızda olsunda evde ateş düşürücü bulundurun :çok üzgünüm:

oo yazıkkkkaydirigubbakcemile3
atla gel kuzum,bırak kocayı:lepi:

aa gecmiş olsun ya..iyi mi simdik atesı yok demi?:çok üzgünüm:

bende cadıyı beklıom.bıyandan ahzırlanıom.gıdıcem inş.hava mukemmell..bahar gibi..:teytey:
esım oglen yemeğine yne eve geldı.yedı gitti.
dedım ne alayım??
%70 ne ındırım varsa al dedi:teytey:
mannak bu adam mağazayı ındırıcem gelcem o olcak:teytey::roflol:

:roflol::roflol:la sen harbiden arızasın çocuğun sütlacından mamasından ne istiyon yav, bi de yicem demezmi :roflol::roflol: bu arada o mesac olayı ne iş bana da deyin bakem yosan yolarım :mymeka:

:

dimem dimicem işte:dilcikar: dmek benm pamukları ösledin he:jeyyar:lülülülülülü

Ahh canìiim uzulme ya bak biz variz daha fazla dursalar daha cok alisacaktin napiyo senin prenses ya dun tam okuyamadim galiba senin cadinin sorunu bulunmus neymis soylesene bi merak ettim emzik elif (yeni marka) Şeniz

saol canım ya hakkaten annemler gider gitmez buraya geldim ya sizle konuşiyim dedim allahtan burdasınız saolun varolun bazen bu saatlerde kimse olmuyo..

ibolya kızzz geçmişi okuyom şimdi gördüm senin oğlan emzik almış sen de üzülüyon haaa klava: len dr lar emzik öneriyo delü karuuu.. şimdi emzikler kaliteli hem emzik emmesse elini emme riski fazla mesela benim cadı ellerini yutacak gibi emiyo inşallah başparmağını keşfetmez çok korkuyom valla onu bıraktırmak daha zor
hem emzik emerken çok mutlu oluyolar, bebeklerin emme refleksi var bi şekilde tatmin olmaları gerekiyo yaaaa a.s emzik emmezse anneyi emzik yapacak başka yolu yokkk
hem de emzik alan çocuklar almayanlara göre daha uzun süre uyur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…