2008 Ekim Anneleri

ne gönderiyosanız bana da gönderin len :mymeka:

manyak bilmeyen yanlış anlıcak lenkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

aaaaa hahaaaahaaahaaaa:roflol: bööle daha eğlenceli oldu beee:roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

slm kızlar anam bugün cok işim var aksam kadınlara davet verecem bide cocukla iş yapmak cok zormuş yaaaaaaaaaaaaaaaaa byekaydirigubbakcemile

gitmişkene fantezi iç giyim demı alsamacaba:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
mesela bastan 3. fıyatıda ıyıymiş:jeyyar:

AY YILDIZ

celen napcan bu ay-yıldız işini?
ben gdip alıcam sanırım bugün??
cıtırm ben bu tur seyleri almam için ellemem gözle görmem lazım.sanırım hafta sonu bakıcamtoparlamak lazım.msn deki pamuk gibiyimkaydirigubbakcemile3 ya bide toplii derken küçlmesin:uhm:
hava güzelmi len ismirdee:çok üzgünüm: al iklimide git oaman mis gibi deniz havasıda alır bebişim:çok üzgünüm: benm yerimede gez:mymeka:
çıtırım bensenin dediğini bozmadım ama şimdi bozcekmiyim devam mı edeyim bilemedim uleyn bana kızma gelirsem :mymeka:

valla olay kendi halinde devam edio ama baska i boyut aldı:roflol: bööle daha eğlenceli oldu:roflol:

gitmişkene fantezi iç giyim demı alsamacaba:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
mesela bastan 3. fıyatıda ıyıymiş:jeyyar:

AY YILDIZ

ben bööle bişeyi aldığım zaman sahtım sahbaz oldum olurlaelaelaelaelae heryerden bişi fırlarÇok üzgünüm çoook adamın 2 kurusluk keyfi var onuda ben öldrmiimkaydirigubbakcemile3

ebru salllı yı kacırdım bugün,iklimle uğrasmaktan.

tühh:bbo:

Gunaydin canlarim ben yaptim ilk defa bugub acayip calistiriyo ya super bugun karin calistirdi sezeryanlilar karin kalmayacak diye kari bagiriyo bee aferin len dedim kalca calistirdi sarkakn gogusler ve sirt agrisi kalmamasi icin bel calistirdi ben yaptim yeni basladigim icin bi kac haerekette kaldim ama bayagi yordu ogrendiklerimi gun icerisinde yapacam ins. Yavv ben bi turlu odaya sigipta rahat calisamadim bi uzaniyom odaya bacaklarim sigmiyo kolumu aciyom elim biseylere degiyo yavv bende cok mu uzun kariyim ne

delikafadulden

ben bööle bişeyi aldığım zaman sahtım sahbaz oldum olurlaelaelaelaelae heryerden bişi fırlarÇok üzgünüm çoook adamın 2 kurusluk keyfi var onuda ben öldrmiimkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız beceriksizler tutamadınız şeyinizi demiiii

:roflol:

Citir bence amacimiza ulasamadik kari hic bozulmadi len kimse bana niye pas vermedi gibisinden mu haha ha ha boylede komik bir hale dondu bee

aferünn,,ben bugun kacırdım,sonuna yetıstım.ama zaten hateketlerı bılıyorum.musaıt olduğum bı zaman yapıcam ınş.
nası ama baya calıstırıo demi,,,süper ya.bak gorcen agrı mağrı kalmıcak..incelicenn:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…