şşt kınama bakiimm başına gelirr
yarın kayınvalidemler gelecekmişşş:çok üzgünümyüzden giremeyebilirim sizde çok üzüldünüz değilmi:jeyyar:ya şaka bir yana ben galiba sizi çok bunalttım iyisimi bikaç gün görünmiyim ortalıkta:a015: napiim burdan başka bir yerde kendimi rahatlatamıyorum kusuruma bakmiyin bende böyleyim işte ama anne oluncaya kadar böyle bir huyum olduğunu doğrusu bilmiyodum:dilcikar::dilcikar:
kız özlem terken özel mesaj atıyorum bi bakın
küstüm banane banane banane:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Terkencim senin en cok bu huyunu seviyon bak burda hepimiz sana biseyler diyoz yeri geliyo kiziyoz alinmiyosun hani bazisi hemen kuser taktir ettim seni ben olsam bende alinmmam cunku burdaki herkes senin iyiligine konusuyo zaten gel len opecem
Album hazirladigini gormemistim canim simdi baktim masallah cok yakismissiniz kizinda cok tatli
gelmii anam.ben sabah ve aksam kocamaaaaan bardakta içerim sütümücokacimcoook ama gelmii:uhm: sıkıom sıkıom yok:sm_confused: zaten onu emdikten yarım saat sonra bidaha emek istiosenağlamasüt içince de gelmiomu len sütün :uhm:
puhahaaaaaa sana atamaaaaaazzzz muhahaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:bana da at len :mymeka:
.
sen bizi deil kuzum kendini bunaltıon.biz herzaman senin yanındayız:teselli:seve seve hemde:1hug:yarın kayınvalidemler gelecekmişşş:çok üzgünümyüzden giremeyebilirim sizde çok üzüldünüz değilmi:jeyyar:ya şaka bir yana ben galiba sizi çok bunalttım iyisimi bikaç gün görünmiyim ortalıkta:a015: napiim burdan başka bir yerde kendimi rahatlatamıyorum kusuruma bakmiyin bende böyleyim işte ama anne oluncaya kadar böyle bir huyum olduğunu doğrusu bilmiyodum:dilcikar::dilcikar:
günaydın herkese. bayağıdır girem,yordum bugün dönüş yapabildim annemdeyim müsait olamıyorum. çok özlediniz değil mi beni:)
günaydın herkese. bayağıdır girem,yordum bugün dönüş yapabildim annemdeyim müsait olamıyorum. çok özlediniz değil mi beni:)
good morning len ekim anaları ve minnacııık danacıklarıŞeniz
gelmii anam.ben sabah ve aksam kocamaaaaan bardakta içerim sütümücokacimcoook ama gelmii:uhm: sıkıom sıkıom yok:sm_confused: zaten onu emdikten yarım saat sonra bidaha emek istiosenağlama
puhahaaaaaa sana atamaaaaaazzzz muhahaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
sen bizi deil kuzum kendini bunaltıon.biz herzaman senin yanındayız:teselli:seve seve hemde:1hug:
yazdık len gıt te bı okuçıtttııııııııııııııııııııııııııııııııır yerim uleyn seni herkese ne yazdıysan bana da yaz çok meraklı bi karıyım ha
hee senin kızda cin maşallah şimdiden almış kumandayıı telefonuu delikafadulden
oyuncak demişken kızlar lütfen çin malı ucuz oyuncaklara dikkat edelim mesela çıngıraklar varmış 1-2 liraya almayıınn kansorejen şeyler bunlar...
ben 10 lira verdim bebedorun çıngırağını almıştım evet pahalı olabilir isterseniz hiiç almayın ama evde yapabiliriz dikkatini çekecek şeyler....herşeyide para verip almak gerekmez evde ses çıkaracak bişey şimdi aklıma gelmio ama onun içine nohut kuru fasulye gibi bişeyler koyup ses çıkarabiliriz hmm neyin içine koyabilirz bunları bi düşünelim...evdede yapabileceğimiz şeyler var... :dance:
bende telefon bakmıştım 15-20 liraydı almadım yerimseniben ama çin malı çok ucuz olanlar var ucuzunuda almıcamm a.s başka bi yolunu buluruz bakalım yerimseniben
bende yaktım olm dun nohut yaktım hemıde..:çok üzgünüm:iyidir kuzum önce çıtır sonra ben yemeği yaktım kkya dava açacam
neyi duysun gıııı?
ya şu ayyıldıza baktım sütyen 9tl dio ya bide korse beğendim 10tl ama 100tl altı alışverişlere 6tl kargo ücreti istiom napsamkine dışarda ne kadardır bunlar bide iyimi acaba hiç bişey almadım ayyıldızdan daha önce ....:uhm:
duyurdummmmmmmkaydirigubbakcemile3çıtır kız herkese duyuramamışsınkaydirigubbakcemile3
celen bahsetti msnden...bana nie demediniz ulennnnnnnnnnnn kötükedihüso
benımınınde turuncu turuncuydu kakasınaniknanikkızlaaar acil cevap kızımın kakası kıpkırmızı.havuç suyu verdiydim öğlen ondanmı öylee oldu.sizdede oluyormu.
cıttııııırrr senin plan patladı anam muhahaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?