2008 Ekim Anneleri

şşt kınama bakiimm başına gelirr

Terkencim senin en cok bu huyunu seviyon bak burda hepimiz sana biseyler diyoz yeri geliyo kiziyoz alinmiyosun hani bazisi hemen kuser taktir ettim seni ben olsam bende alinmmam cunku burdaki herkes senin iyiligine konusuyo zaten gel len opecem

kızım bunaltmakla alakası yok kbak burda kaç kişiyiz herkes birbiriyle gırgır şamata eğlenip gidiyo, derdimiz de oluyo yeri geliyo burda paylaşıyoruz falan ama sen sadece sorun düşünüyosun hiç güzel yanlardan bakmıyosun şükretmiyosun insanlar sana onun için kızıyo yoksa geliyosun diye kimsenin sendin sıkıldığı falan yok

Terkencim senin en cok bu huyunu seviyon bak burda hepimiz sana biseyler diyoz yeri geliyo kiziyoz alinmiyosun hani bazisi hemen kuser taktir ettim seni ben olsam bende alinmmam cunku burdaki herkes senin iyiligine konusuyo zaten gel len opecem

aslında ben çok alıngan biriyimdir ama bakma öyle değilim napiim ya ben bardağın boş tarafını görenlerdenim kılı kırka yararım bazaen düşünmekten kafama ağrılar giriyo tipik başak burcu işte

neyse ben gidiyim işim güücüm var daha mutfağımı topliyim oğlumu yıkamıştık daha küvetin kaldırmadım makinedeki çamaşırlarımı asacam daha hadi iyi gecelerrr

Album hazirladigini gormemistim canim simdi baktim masallah cok yakismissiniz kizinda cok tatli

teşekkür ederim cok sağol orda ziyaretçiler yazıyodu senin adın vardı meran vardı birde cıtır vardı bizimkilerden oyüzden yazdım.ben kaçıyorum tatlım hadi iyi geceler.geç kaldım uykuya.

good morning len ekim anaları ve minnacııık danacıklarıŞeniz

süt içince de gelmiomu len sütün :uhm:
gelmii anam.ben sabah ve aksam kocamaaaaan bardakta içerim sütümücokacimcoook ama gelmii:uhm: sıkıom sıkıom yok:sm_confused: zaten onu emdikten yarım saat sonra bidaha emek istiosenağlama
bana da at len :mymeka:

.
puhahaaaaaa sana atamaaaaaazzzz muhahaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
sen bizi deil kuzum kendini bunaltıon.biz herzaman senin yanındayız:teselli:seve seve hemde:1hug:

yafrim naber la özledim o bıngıl bıngıl sallanan memelerini :roflol:

günaydın herkese. bayağıdır girem,yordum bugün dönüş yapabildim annemdeyim müsait olamıyorum. çok özlediniz değil mi beni:)

çooooooooookkkkkk

allahın angutları sizi!!!!!!:mymeka:
ulen bı seyı becerememızsınız len.
oysakı burada aktıf yazan herkese gondermiştim.
bence farkında değiller bu bozanlar..kötükedihüso

çıtttııııııııııııııııııııııııııııııııır yerim uleyn seni herkese ne yazdıysan bana da yaz çok meraklı bi karıyım ha
yazdık len gıt te bı okuklava:iş işten gecti gercı bı anlamı kalmadı okumasan da olur!!

evt marakas yapılabilir.
bebişin elınde tutableceği küçük ince ve hafif bir kutu tarzı bişeyin içine makarna,boncuk ya da ses cıkarabılecek bişiler koyup içindekılerın cıkmaması ıcın ustunu bır sekılde kapatıp,kutunun cevresını de kumas falan bişeyle sarıp kaplayın.al sana marakaskaydirigubbakcemile3

iyidir kuzum önce çıtır sonra ben yemeği yaktım kkya dava açacam
bende yaktım olm dun nohut yaktım hemıde..:çok üzgünüm:

bende baktım beğendım.burda alsancaktaymış mağazası ben gıdıp alıcam.belkım gıderım bugun..:dance:

kaydirigubbakcemile3çıtır kız herkese duyuramamışsınkaydirigubbakcemile3
duyurdummmmmmmklava:

celen bahsetti msnden...bana nie demediniz ulennnnnnnnnnnn kötükedihüso

sana da yzdımm lenkötükedihüso
kızlaaar acil cevap kızımın kakası kıpkırmızı.havuç suyu verdiydim öğlen ondanmı öylee oldu.sizdede oluyormu.
benımınınde turuncu turuncuydu kakasınaniknanik

cıttııııırrr senin plan patladı anam muhahaaaaaa

bunlarla bı mok yapılmazklava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…