2008 Ekim Anneleri

çıtırım şimdi ateşi yok şükürr sana ii gezmelerr :a015: bende çorba yapceem oğluma cokacimcoook

ibolya yavruuum tebrik ederim o kadar alıntıyı üşenmeden yaptığıın içinn helal olsuunn be saa :hooray:

ibolya karusuu böcüğün napııo yeni evde yenii bişeyler demiştim hani sana yeni başlangıç olsun falan deyii nasıl durumlar bi gelişme var mııı :jeyyar:

valla benımkıde oyle elını kemırecek nerdeyse yumrugunu agzına sokmaya calışyo ahanda gör

geçmiş olsun merancım neyse yine de atlatmışsınız bakalım bizimkiler napcak 4. ay aşılarında..

annemler gitti az önce :a015: senağlama senağlama senağlama

yafrim kıyamam gene gelirler leyn üzülme :teselli: Şeniz

sğl canım hoşgeldiin
5'li karmayla pnomokok aşılarıı

yav biz o aşıları 2. ayda da yaptırdıydık ateş yapmadıydı şindik niye yaptı ki :uhm:

yafrim kıyamam gene gelirler leyn üzülme :teselli: Şeniz

yav biz o aşıları 2. ayda da yaptırdıydık ateş yapmadıydı şindik niye yaptı ki :uhm:

2.ayda hafif ateş yapmıştı senin oğlanda ben mi yanlışş hatırlıom...tamerinkide bu kadar çıkmamıştı 2.ay aşısında :çok üzgünüm:

ooo tekrar selam kızlar. benimki bugün durmadı pek banyo yaptı azıcık da emdi sonra da uyudu. bu aralar hiç müsait olamadım 2 gündür de annemlere geldim adanaya. burda da gelen giden oluyo. bebe de sağolsun durmuyor ama sizleri çok özledim valla.şimdi de herkes burda. kızlar benim kociş bana araba alacak .o nedenle accuk sevinçliyim yafff

misafirlerim geldi alelacele bişeyler yapyım yedirdim gönderdim ama canım çıkyı çok da uykum var ama burayı bırakıp gidemiyom yaaaaaaa

merancım canım çok geçmiş olsun tamerimize kaldır kız o resmi maşallah çok tatlı çıkmış insanın ısırası geliyo her gördüğümde maşallah diyom ama nazar değmesin ya uzaktan çekilmiş fotoğrafını koy tontiş tontiş görünmesin değiştir resmi

bi ekim babası ve karısına hediye olarak araba:1shok: ne yedirip içirionuz olum siz heriflereÇok üzgünüm çoook

geçmiş olsun canıma.s. .bak bende korktum şimdi bizimde ayın 22 sinde aşı günümüz.hayırlısıyla bizde atlatalık inş.

yav yapay şeylerle oyalanmasını istemiyom benim gösümle oyalansın istiyom ama sıpa baskın çıktı, dediğin gibi daha uzun uyuyo artık ama ne bilim yav hüfff dertliyim bu konuda :çok üzgünüm:

leyloşum kızcağız elini yemesin de napsın sen hiç tadına baktınmı o elin ballı oluyolar ballı şeker gibi yer tabi yesin kuzum benim karışma maşallah hacer kıza

bencede dogru soyluyo ınsanın canını cektırıyo bız masallah dıyoruz kalimizden kotuluk gecmıyo ama baska topikten felanlar koyu goz felan olabıler

leyloşum kızcağız elini yemesin de napsın sen hiç tadına baktınmı o elin ballı oluyolar ballı şeker gibi yer tabi yesin kuzum benim karışma maşallah hacer kıza

nasıl tatlı nasıl azda ben yıyıö dıyom vermıyo hepsı benım dıyo bazen emzık emiyo emzigın ustündende parmagını sokup ikisini emmeye calışıyo cokacimcoook

bencede dogru soyluyo ınsanın canını cektırıyo bız masallah dıyoruz kalimizden kotuluk gecmıyo ama baska topikten felanlar koyu goz felan olabıler

temem len değiştircem fotoğrafını bit kadar küçük bi fotoğrfını koyayım

leyla maşallah pek güzel bakıoo hacer ya zambakcım nihalcim sğlun canlarım aman ateş çok korkuor beni yaw :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…