saol canım ya hakkaten annemler gider gitmez buraya geldim ya sizle konuşiyim dedim allahtan burdasınız saolun varolun bazen bu saatlerde kimse olmuyo..
ibolya kızzz geçmişi okuyom şimdi gördüm senin oğlan emzik almış sen de üzülüyon haaaklava: len dr lar emzik öneriyo delü karuuu.. şimdi emzikler kaliteli hem emzik emmesse elini emme riski fazla mesela benim cadı ellerini yutacak gibi emiyo inşallah başparmağını keşfetmez çok korkuyom valla onu bıraktırmak daha zor
hem emzik emerken çok mutlu oluyolar, bebeklerin emme refleksi var bi şekilde tatmin olmaları gerekiyo yaaaa a.s emzik emmezse anneyi emzik yapacak başka yolu yokkk
hem de emzik alan çocuklar almayanlara göre daha uzun süre uyur..
geçmiş olsun merancım neyse yine de atlatmışsınız bakalım bizimkiler napcak 4. ay aşılarında..
annemler gitti az önce :a015: senağlama senağlama senağlama
sğl canım hoşgeldiin
5'li karmayla pnomokok aşılarıı
yafrim kıyamam gene gelirler leyn üzülme :teselli: Şeniz
yav biz o aşıları 2. ayda da yaptırdıydık ateş yapmadıydı şindik niye yaptı ki :uhm:
valla benımkıde oyle elını kemırecek nerdeyse yumrugunu agzına sokmaya calışyo ahanda gör
dimem dimicem işte:dilcikar: dmek benm pamukları ösledin he:jeyyar:lülülülülülü
ooo tekrar selam kızlar. benimki bugün durmadı pek banyo yaptı azıcık da emdi sonra da uyudu. bu aralar hiç müsait olamadım 2 gündür de annemlere geldim adanaya. burda da gelen giden oluyo. bebe de sağolsun durmuyor ama sizleri çok özledim valla.şimdi de herkes burda. kızlar benim kociş bana araba alacak .o nedenle accuk sevinçliyim yafff
nettünüz kızlar
dün gece aşıdan dolayı oğluşumun ateşi çıktı :çok üzgünüm: gecede 2-3 saatte bir kalktım çıkmamıştı...sabah yine ateşi çıktı şurup verdim kahvaltı mamasını yedirdiim derkeeen hepsinii çıkardıı :bbo: neyse şimdi tekrar yedii uyuyor bakalım :çok üzgünüm: off aşı iyide ateş kötüüü senağlama
aaa cemreeeee:1shok:delikafadulden
saol canım ya hakkaten annemler gider gitmez buraya geldim ya sizle konuşiyim dedim allahtan burdasınız saolun varolun bazen bu saatlerde kimse olmuyo..
ibolya kızzz geçmişi okuyom şimdi gördüm senin oğlan emzik almış sen de üzülüyon haaaklava: len dr lar emzik öneriyo delü karuuu.. şimdi emzikler kaliteli hem emzik emmesse elini emme riski fazla mesela benim cadı ellerini yutacak gibi emiyo inşallah başparmağını keşfetmez çok korkuyom valla onu bıraktırmak daha zor
hem emzik emerken çok mutlu oluyolar, bebeklerin emme refleksi var bi şekilde tatmin olmaları gerekiyo yaaaa a.s emzik emmezse anneyi emzik yapacak başka yolu yokkk
hem de emzik alan çocuklar almayanlara göre daha uzun süre uyur..
merancım canım çok geçmiş olsun tamerimize kaldır kız o resmi maşallah çok tatlı çıkmış insanın ısırası geliyo her gördüğümde maşallah diyom ama nazar değmesin ya uzaktan çekilmiş fotoğrafını koy tontiş tontiş görünmesin değiştir resmi
leyloşum kızcağız elini yemesin de napsın sen hiç tadına baktınmı o elin ballı oluyolar ballı şeker gibi yer tabi yesin kuzum benim karışma maşallah hacer kıza
bencede dogru soyluyo ınsanın canını cektırıyo bız masallah dıyoruz kalimizden kotuluk gecmıyo ama baska topikten felanlar koyu goz felan olabıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?