ooo tekrar selam kızlar. benimki bugün durmadı pek banyo yaptı azıcık da emdi sonra da uyudu. bu aralar hiç müsait olamadım 2 gündür de annemlere geldim adanaya. burda da gelen giden oluyo. bebe de sağolsun durmuyor ama sizleri çok özledim valla.şimdi de herkes burda. kızlar benim kociş bana araba alacak .o nedenle accuk sevinçliyim yafff
leyloşum kızcağız elini yemesin de napsın sen hiç tadına baktınmı o elin ballı oluyolar ballı şeker gibi yer tabi yesin kuzum benim karışma maşallah hacer kıza
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 üşenmem olm, ama millet okurkene üşeniyo :çok üzgünüm: he bu arada yeni evde değişiklikler var anam anlatıyım :roflol: şindik perşmebe gün biz taşındık ya, salı günü ev temizlendi, evi boyamaya gelen çocuk eşime demişki abi eğer evi temizletcekseniz annem temizler 50 lira demiş, eşim de 30 verim boş ev temizlicek zaten demiş, bi kapı pencere mutfak dolapları var yani, o da tamam demiş, salı gün karı geldi, annemi de başına bekçi diktim, nolur nolmaz güzel yapmaz baştan savar diye, anam karı anamın gözünün önünde peçete kağıdıyla temizlik yapmış, annem diyomuşki kızım bak bu böyle olmaz şöyle yapalım karı duymazdan geliyomuş, evin kendinden dolapları var yatak döşek koymak için, annem diyo ki kızım sararmış bak burlar gel cifleyelim ondan sonra sil üzerinden sarıısı kiri çıksın diyomuş karı çcıkmaz onlar çıkmaz diyomş, annem yav bak ben nasıl çıkartıyom ahan böyle diyomuş karı duymazlıktan geliyomuş, onun temizlediği yerlerin arkasından ben de geçtim hep kızım yoksa hiç yapmadı temizlik dedi bana, ben de sinir oldum, prizlere bakıyom boya içinde, mutfak dolaplarına bakıyom hep silme izi var su damlası izi var her gördüğüm yerde sinir oldum, kapıya bakıyom kir var, anaaa diyom burayı da mı yapmamış diyom annem yapmadı kızım çok syledim yapmadı diyo, e haketmediyse haram olsun allaha havale ettim filen diye konuşuyoz işte annemle, anam benim herif bi kükredi yeter artık konuştuğunuz konuşunca elinize ne gçiyo diye, sinirlerim depeme fırladı, la sana mı soracam ne konuşacamı ben dedim, konuşuyosam anamla kendi aramda konuşuyom sana noluyo dedim, vay efendim olan olmuş ne gerek varmış artık konuşuyomuşuz, sinir oldum yav karıya bak paramı aldı hiçbişey yapmadan defolup gitmiş peçete kağıdıyla ev mi temizlenirmiş diom hala bana kızıyo, sinirlerim acayip zıplamış bağırış çağırış olduk evin içinde, yeter be dedim, ellerin karılarına gelince hep kolluyosun kendi karını azarlıyosun bu ne ya dedim, senin paran bedava olabilir ama benimkisi kıymetli kusura bakma ben verdiğim paranın hesabını sorarım dedim, o parayı kazanmak için koca bi günümü harcıyorum ben dedim, bi sylenmişim bi sylenmişim, sonra bu gitti evden akşama hiçbişey yokmuş gibi geri geliyo konuşuyo benle, hadei dedim küslük olmasın hatasını anladı herhal, ben de konuşmaya devam ettim, ama kafam bozuldu, yav başkalarına hiç toz kondurmuyo bana gelince yetermiş efendim daha ne konuşuyomuşum efendim olan olmuş efendim, yav be herif arasana siz temizliği bylemi yaptınız diye hesap sorsana enayimiyiz biz, yok illa karısını azarlayacak, onun yüzünden annem de gücendi, o gittikten sonra niye öyle diyo dedi, bu heriften bi mok olmaz anam byle gider bu mıymıntı, herifin bana gıcığı var her sylediğim laf dürtüyo bi yerlerini :mymeka:
onu benim sıpa da yapıyo sonra da öğürüyo kaydirigubbakcemile3 emzik varkn gayet relax emzik çıkınca ellerini ağzına sokcam diye uğraşıyo heyecan basıyo çocuğu kaydirigubbakcemile3
haa bu arada dün akşam arkadaşlar vardı ilk defa sessiz film oynadık ama uzuuuuuun zamandır bu kadar eğlendiğimi bu kadar güldüğümü hatırlamıyom
nihaaaaaal sende mi biliyon gıııııı çoklu alıntıyı allahım kendimi hangi taşlara çarpsam hangi yardan atsam bi ben caal kaldım ama inat deelmi öğrenmeyecem işte
ayy kızın ne tatlı emzıgı nasılda okuyo masallh kııızne bakıyonuz beeee yazınsana
aferiin sana len kaynanayı hızaya geırmeye baslaın bakıyom danörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:
ben burda sürtüyom kaynanacım da poğaça yapayyoooo:roflol:
hadii ben kaçar oğluma balkabağı püresi yaptııım onu yedircem.... cokacimcoook
ahaaa süt yetmedi portakal elma dolma derken şimdi eylüle poğaçaa yapıoo kafamçokkarıştı
nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:
ne gsel:çok üzgünüm: bizde ismirdeyken isim hayvan oynarduk :çok üzgünüm: hatta bi abla kızımın manevi ananesi aynı zamanda ""ı" dan esya bulamamıs ılık ağda yazmış puhaaa:roflol:haa bu arada dün akşam arkadaşlar vardı ilk defa sessiz film oynadık ama uzuuuuuun zamandır bu kadar eğlendiğimi bu kadar güldüğümü hatırlamıyom
hiiç yeltenmeyasakkelime onlar senn deil eylülüncokacimcoook:roflol:nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:
kız nıhal araba mı alacakmışş ocan dıye nesasorıyon senınkıde zumrut set aldıı koylen su setın resmını bakak
kız annen keşke gönderseydi temizlikçiyi sonuçta sen kendin temizlemişsin üstüne bide para vermişsin
geçmiş olsun meran bizde perşembe aşımızı olacağız inşallah ateş yapmaz
az nce her eve lazımda termal sauna şortun reklamını yaptı tuzla beraber 79 ytl acaba işe yararmı
yok eşim zorla çağrdı ama gelmediler ay çok üzüldümm:sm_cool: bana küsler galiba ramazan bayramında bayram ziyareti için gitmiştik haava 4 derece iken kombiyi açmamışlar bende biraz sitem etmiştim nitekim bebişte bende bayramı hasta geçirmiştik ondan bozuklar heralde amann çokda tınnn:dilcikar:yavrus senn bugun kaynananlar gelmiomuyduo kaynanana kocanı şikayet et cok gec gelio die:mymeka: azcık konussun oğluylan klava:
kötü gelin puhaaaaa:roflol:yok eşim zorla çağrdı ama gelmediler ay çok üzüldümm:sm_cool: bana küsler galiba ramazan bayramında bayram ziyareti için gitmiştik haava 4 derece iken kombiyi açmamışlar bende biraz sitem etmiştim nitekim bebişte bende bayramı hasta geçirmiştik ondan bozuklar heralde amann çokda tınnn:dilcikar:
aman kurban bayramı diycektim ya onlar oğullarına laf söyletmes boşa kürek çekmiyim
ne gsel:çok üzgünüm: bizde ismirdeyken isim hayvan oynarduk :çok üzgünüm: hatta bi abla kızımın manevi ananesi aynı zamanda ""ı" dan esya bulamamıs ılık ağda yazmış puhaaa:roflol:
hiiç yeltenmeyasakkelime onlar senn deil eylülüncokacimcoook:roflol:
akşama herf vuracam şart oldukötükedihüso
valla benımkıde oyle elını kemırecek nerdeyse yumrugunu agzına sokmaya calışyo ahanda gör
ah canım gelmeleri güzelde gitmeleri, zor oluyor demiibenimkide bir gelseydi beraber dönecektim onunla.böyle bir planım var kocişinde haberi yok bu plandan bakalımkaydirigubbakcemile3
neeee:1shok::1shok::1shok:duydunuzmu karılar araba alacakmış neeedelikafaduldenarabamı alacakmışşşdelikafadulden
gitme kız boşver gece uyursun
hee valla bal damlıyor herbir yerinden valla bazen hammm diye yutasım geliyor bu kızı zaten bir lokmaaa kaydirigubbakcemile3
vaaayyy en sinir olduğum şey.kızım sen pes etme bul o karıyı sor hesabını.en sinir olduğum şey yaptığın işin hakkını vermeyeceksen git .......yee:mymeka:
ilk günden tartıştınız yanii tüh bee :çok üzgünüm:
isterim isterim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ilik agda mi puhahaha ne guldum len bizde cocukken oynardik kardesiminde "d" harfi ile aklina hayvan gelmemis oda dilki yazmis mu haha haha len guldurdun beni
ay kızlar az önce eşimin evrak çantasında askerdeyken ona gönderdiğim mektupları buldum bir tuhaf oldum ya simli kalemlerle stikerlarla süslemişim yalnız zarfın üzerinde er mektubu görülmüştür yazıyo:1shok::1shok: okunmuşmu yanii ay rezil oldum 7 yıl sonra anladım kaydirigubbakcemile3 şerefsiz bana bir mektup tellemedi yazmaya kabiliyeti yokmuş pöh duyda inanma kötükedihüso orda uyanmam lazımmış hödük olacağı ordan belliymiş ne bilecen safın tekiym:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?