2008 Ekim Anneleri

ya kızlar ben çıkmak zorundayım olmuyo böle cee deyip gidiyorum ama kusura bakmayın çok da kıllatmayınnnnn.akşama gelirim öptüm sizi tek tek

benımkünede gaz veriom once ev dıyor.ev ısıne gırıcez ben calısşmaya başlayınca.onumuzu bı gorelım,alırız araba kolay dıyor.ama ben cok ıctıyorum.cocukla dsarı cıkmak olum gıbı.at arkaya gaz toz oh.hayırlı olsun sımdıden..gule gule kulan

leyloşum kızcağız elini yemesin de napsın sen hiç tadına baktınmı o elin ballı oluyolar ballı şeker gibi yer tabi yesin kuzum benim karışma maşallah hacer kıza

senınkıde maşallh ya pek guzel anacım.:asigim:

yuh ya dakka1 gol 1 ..
sızın evlılık bitmiş kızım ya bu ne??:çok üzgünüm:

haa bu arada dün akşam arkadaşlar vardı ilk defa sessiz film oynadık ama uzuuuuuun zamandır bu kadar eğlendiğimi bu kadar güldüğümü hatırlamıyom
nihaaaaaal sende mi biliyon gıııııı çoklu alıntıyı allahım kendimi hangi taşlara çarpsam hangi yardan atsam bi ben caal kaldım ama inat deelmi öğrenmeyecem işte

ayy ne eğlencelı olmustur hakket ya.eğlendığine sevındım..a.s.
coklu alıntıyı bende yenı öğredım sayılır.
ınat etme len ogren:mymeka:
bak sımdık okurken cevap vermek ıstediğin yazıların altında MQ yazıyor ya oraya tıklayacaksın.en son MQ ya değilde "alıntı yap" a tıkla cevap yazdığın yerde tüm alntılar cıkıyor.cevaplarını yazıp gondr dıyeeksın.cok basıt.

ne bakıyonuz beeee yazınsana
ayy kızın ne tatlı emzıgı nasılda okuyo masallh kııız
nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:

ben burda sürtüyom kaynanacım da poğaça yapayyoooo:roflol:
aferiin sana len kaynanayı hızaya geırmeye baslaın bakıyom da
hadii ben kaçar oğluma balkabağı püresi yaptııım onu yedircem.... cokacimcoook

ohhhhh fıyet olsun yarasın koçuma cimbomlumusunuz kıı

kız nıhal araba mı alacakmışş ocan dıye nesasorıyon senınkıde zumrut set aldıı koylen su setın resmını bakak

haa bu arada dün akşam arkadaşlar vardı ilk defa sessiz film oynadık ama uzuuuuuun zamandır bu kadar eğlendiğimi bu kadar güldüğümü hatırlamıyom
ne gsel:çok üzgünüm: bizde ismirdeyken isim hayvan oynarduk :çok üzgünüm: hatta bi abla kızımın manevi ananesi aynı zamanda ""ı" dan esya bulamamıs ılık ağda yazmış puhaaa:roflol:
nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:

ben burda sürtüyom kaynanacım da poğaça yapayyoooo:roflol:
hiiç yeltenmeyasakkelime onlar senn deil eylülüncokacimcoook:roflol:
kız nıhal araba mı alacakmışş ocan dıye nesasorıyon senınkıde zumrut set aldıı koylen su setın resmını bakak

akşama herf vuracam şart oldukötükedihüso

yavrus senn bugun kaynananlar gelmiomuydu o kaynanana kocanı şikayet et cok gec gelio die:mymeka: azcık konussun oğluylanklava:

yavrus senn bugun kaynananlar gelmiomuydu o kaynanana kocanı şikayet et cok gec gelio die:mymeka: azcık konussun oğluylanklava:
yok eşim zorla çağrdı ama gelmediler ay çok üzüldümm:sm_cool: bana küsler galiba ramazan bayramında bayram ziyareti için gitmiştik haava 4 derece iken kombiyi açmamışlar bende biraz sitem etmiştim nitekim bebişte bende bayramı hasta geçirmiştik ondan bozuklar heralde amann çokda tınnn:dilcikar:

aman kurban bayramı diycektim ya onlar oğullarına laf söyletmes boşa kürek çekmiyim

kötü gelin puhaaaaa:roflol:
aman kurban bayramı diycektim ya onlar oğullarına laf söyletmes boşa kürek çekmiyim

ozaman benm popmu yesin onlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

Ilik agda mi puhahaha ne guldum len bizde cocukken oynardik kardesiminde "d" harfi ile aklina hayvan gelmemis oda dilki yazmis mu haha haha len guldurdun beni

ay kızlar az önce eşimin evrak çantasında askerdeyken ona gönderdiğim mektupları buldum bir tuhaf oldum ya simli kalemlerle stikerlarla süslemişim yalnız zarfın üzerinde er mektubu görülmüştür yazıyo:1shok::1shok: okunmuşmu yanii ay rezil oldum 7 yıl sonra anladım kaydirigubbakcemile3 şerefsiz bana bir mektup tellemedi yazmaya kabiliyeti yokmuş pöh duyda inanma kötükedihüso orda uyanmam lazımmış hödük olacağı ordan belliymiş ne bilecen safın tekiym:tomato:

geçti borun pazarı sür hödüğü niğdeye peeeeyyyyyyy :mymeka:

ilk günden tartıştınız yanii tüh bee :çok üzgünüm:

yav şindik ben suçlumuum söle

isterim isterim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bana bu alemde kafa kopartan ibolya derler bilmem anlatabildümmü kötükedihüso

Ilik agda mi puhahaha ne guldum len bizde cocukken oynardik kardesiminde "d" harfi ile aklina hayvan gelmemis oda dilki yazmis mu haha haha len guldurdun beni

puhahaaaa dilki haakaydirigubbakcemile3 bende u dan bulamadıydım urangutan die salladıydım yerler die kaydirigubbakcemile3 ama yemedilerÇok üzgünüm çoook

Canim orasini bilmiyo insan bende askerdeyken bekledim esimi 15 ay sanki yanimda hic ayri degil gibiydik hic yoklugunu hissetirmedi bana bide ben kayserideyim o arhadahda ve mahrumiyet bolgesi cok zor sartlardaydi ama sana yemin bana gunde 250 tane mesaj atardi (msj bedevaydi)ve 2 saatlik nobet bitene kadfar konusurdulk tel kulagima yapisirdi ve cep tel gizli kullanir yakalandi hapse girecekti ama yine kullandi kacamak kacamak bana hergun cd ile resim gonderirdi ve hastayim diye askaei hast gelme bahanesi ile cilar kacar cafeye gelir di sirf msb de yuzumu gormek icin askerligini yakmayi goze aldi kacti geldi yanima gece yarisi kapimizin onunde bekledi bende penceren bakiyom ona yemin ediyorum bunlarin hepsi gercek ve daha neler neler sen hic boyle seven birinin hoduk olabilecegini aklina getirebilirmisin keske onlarin hic birini yasatmasaydi bana simdi bu muameleyi gordugume sasirmaz ve neydim ne oldum demezdim bu daha cok koyuyo bana hep o gunlerdeki kocami ariyorum onda ama bulamiyorum

merhabalar nasılsınız bakalım
1de şu smear testinin sonucunu dr a gösterdim adetliyim diye muane etmedi ama enfeksiyon var sanırım adetin bitince gel ilaçlar tedavi uyguluycaz bitince tekrar smear testi geçmemişse parça alıncak dedi off ya....baticonlu suyla taharet yapcam artık geçirmem lazım şu enfeksiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…