nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:
ben burda sürtüyom kaynanacım da poğaça yapayyoooo:roflol:
kız annen keşke gönderseydi temizlikçiyi sonuçta sen kendin temizlemişsin üstüne bide para vermişsin
geçmiş olsun meran bizde perşembe aşımızı olacağız inşallah ateş yapmaz
az nce her eve lazımda termal sauna şortun reklamını yaptı tuzla beraber 79 ytl acaba işe yararmı
benımkünede gaz veriom once ev dıyor.ev ısıne gırıcez ben calısşmaya başlayınca.onumuzu bı gorelım,alırız araba kolay dıyor.ama ben cok ıctıyorum.cocukla dsarı cıkmak olum gıbı.at arkaya gaz toz oh.hayırlı olsun sımdıden..gule gule kulan
senınkıde maşallh ya pek guzel anacım.:asigim:
yuh ya dakka1 gol 1 ..
sızın evlılık bitmiş kızım ya bu ne??:çok üzgünüm:
ayy ne eğlencelı olmustur hakket ya.eğlendığine sevındım..a.s.
coklu alıntıyı bende yenı öğredım sayılır.
ınat etme len ogren:mymeka:
bak sımdık okurken cevap vermek ıstediğin yazıların altında MQ yazıyor ya oraya tıklayacaksın.en son MQ ya değilde "alıntı yap" a tıkla cevap yazdığın yerde tüm alntılar cıkıyor.cevaplarını yazıp gondr dıyeeksın.cok basıt.
ibolya hanım tanışacakduk noldu
kötü gelin puhaaaaa:roflol:
ozaman benm popmu yesin onlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
puhahaaaa dilki haakaydirigubbakcemile3 bende u dan bulamadıydım urangutan die salladıydım yerler die kaydirigubbakcemile3 ama yemedilerÇok üzgünüm çoook
ya nedne benm kızım daha sesli gülmüo:çok üzgünüm:
merhabalar nasılsınız bakalım
1de şu smear testinin sonucunu dr a gösterdim adetliyim diye muane etmedi ama enfeksiyon var sanırım adetin bitince gel ilaçlar tedavi uyguluycaz bitince tekrar smear testi geçmemişse parça alıncak dedi off ya....baticonlu suyla taharet yapcam artık geçirmem lazım şu enfeksiyonu
Pu haha ha ha
Benimkide daha 3 kere kahkaha atii agliyo sandim guluyomus zilli ve 3undede teyzesine guldu seninki onune konulan seylere uzanip aliyo mu benimki dah uzanmiyo ya
merhabalar nasılsınız bakalım
1de şu smear testinin sonucunu dr a gösterdim adetliyim diye muane etmedi ama enfeksiyon var sanırım adetin bitince gel ilaçlar tedavi uyguluycaz bitince tekrar smear testi geçmemişse parça alıncak dedi off ya....baticonlu suyla taharet yapcam artık geçirmem lazım şu enfeksiyonu
yok kucağına koyarsaam kucaklııoyerimseniben ama nie gülmo yaaaasenağlama uykusunda sesli glüo :sm_confused:
leyla kıııızzz senin hacer ne datlu öyleeee bayıldım resmine
benim kız da hep öyle iki elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyo
Urangudanlar gotursun senii merak etme bee guler daha artik basladilar yavas yavas herseyi ogreniyolar
yok kucağına koyarsaam kucaklııoyerimseniben ama nie gülmo yaaaasenağlama uykusunda sesli glüo :sm_confused:
Canim ins biran once atlatirsin gecmis olsun ya bu ekim analarindan bitek ben mi adet olmadim daha yaa benim annem bizleri sutten kesene kadar adet olmamis 1 yasina kadar emmisiz anamizi ona cektiysem seneye galiba olurum
laylacım ben de henüz regl olmadım canım hiç bi belirti de yokkk
ama sen göbeen küçülsün diye olmak istiyosun sanırım ama regl olsan da göbeeen küçülmücekkkk anca spor yapmak lazımmm delikafadulden
smear testtini sen mi istedin doktormu?_ bide neden??
canım geçen ay rapor almak için kontrole gitmiştim ölesin yani ufak bi yara var ilişki sonrası falan kanaman olursa gel demişti.akıntı şeklinde kanamam olunca gittim smear testi yapalım dedi dr ona göre dondururz dedi şimdi benm dr o hastaneden ayrılmış bende başka bi dr a gösterdim testi o da dondurmadan önce tedavi uygulayalım geçmezse bakarız dedi bakalım ilaç vercek sütü etkiler mi acaba verceği ilaç :1no2:
canım geçen ay rapor almak için kontrole gitmiştim ölesin yani ufak bi yara var ilişki sonrası falan kanaman olursa gel demişti.akıntı şeklinde kanamam olunca gittim smear testi yapalım dedi dr ona göre dondururz dedi şimdi benm dr o hastaneden ayrılmış bende başka bi dr a gösterdim testi o da dondurmadan önce tedavi uygulayalım geçmezse bakarız dedi bakalım ilaç vercek sütü etkiler mi acaba verceği ilaç :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?