2008 Ekim Anneleri

nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:

ben burda sürtüyom kaynanacım da poğaça yapayyoooo:roflol:

vışşşş kaynanaya bak :dance:

yafrim annem karışmak istemiyo böle şeylere, sonra kötü kaynana olur biliyon, aman neyse yaf sonuç itibariyle hödük bi kocam var :çok üzgünüm:

yaf ne bilem gidiyo işte böyle nereye kadar gidcekse artık :çok üzgünüm:

ibolya hanım tanışacakduk noldu

olm beni tahrik ediyon pis ederim ha sölüyüm yani kötükedihüso

kötü gelin puhaaaaa:roflol:

ozaman benm popmu yesin onlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

benimkini de yesin anasını s atim, o bahaneyle popişim de azcık ufalır hemi :roflol::roflol:

puhahaaaa dilki haakaydirigubbakcemile3 bende u dan bulamadıydım urangutan die salladıydım yerler die kaydirigubbakcemile3 ama yemedilerÇok üzgünüm çoook

Pu haha ha ha
ya nedne benm kızım daha sesli gülmüo:çok üzgünüm:

Benimkide daha 3 kere kahkaha atii agliyo sandim guluyomus zilli ve 3undede teyzesine guldu seninki onune konulan seylere uzanip aliyo mu benimki dah uzanmiyo ya

smear testtini sen mi istedin doktormu?_ bide neden??

Pu haha ha ha

Benimkide daha 3 kere kahkaha atii agliyo sandim guluyomus zilli ve 3undede teyzesine guldu seninki onune konulan seylere uzanip aliyo mu benimki dah uzanmiyo ya

yok kucağına koyarsaam kucaklııoyerimseniben ama nie gülmo yaaaasenağlama uykusunda sesli glüo :sm_confused:

Canim ins biran once atlatirsin gecmis olsun ya bu ekim analarindan bitek ben mi adet olmadim daha yaa benim annem bizleri sutten kesene kadar adet olmamis 1 yasina kadar emmisiz anamizi ona cektiysem seneye galiba olurum

leyla kıııızzz senin hacer ne datlu öyleeee bayıldım resmine
benim kız da hep öyle iki elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyo

leyla kıııızzz senin hacer ne datlu öyleeee bayıldım resmine
benim kız da hep öyle iki elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyo

Sagol bacim senin lùlüde cok datlu en cokda gozlerine bayilayom bide saclari benim kiz yakinda kel olacak 2 tel saci vardi oda dokuluyo

yok kucağına koyarsaam kucaklııoyerimseniben ama nie gülmo yaaaasenağlama uykusunda sesli glüo :sm_confused:

len neşesi yerindeyken ağzına yüzüne öper gibi yap hum hum hum hum diye ses çıkart bak benimkisi kahkaha atıyo öyle kaççak yer arıyo, o işe yaramazsa bebenin huyuna göre şaklabanlıklar yap güler o zaman

yav bu arada özlemin mesacı bnde görünmüyo alıntılarda gördüm sizde de oluyomu bazen mesaclar görünmüyo bende :uhm:

bu arada özlemim canımın içi balım bademim inşallah bi sorun yoktur yav, hayırlısıyla şu sonucun temiz çıkar da için rahatlar, relax ol yavrum Şeniz

Benim kiz aslinda cok ciddi yav buyuk adam gibi bakiyo bu bebeklerin gelisimine sin resmini koydum orda ilk resime baksana sankine koca kiz ciddi ciddi bi yuz ifadesi

Canim ins biran once atlatirsin gecmis olsun ya bu ekim analarindan bitek ben mi adet olmadim daha yaa benim annem bizleri sutten kesene kadar adet olmamis 1 yasina kadar emmisiz anamizi ona cektiysem seneye galiba olurum

laylacım ben de henüz regl olmadım canım hiç bi belirti de yokkk
ama sen göbeen küçülsün diye olmak istiyosun sanırım ama regl olsan da göbeeen küçülmücekkkk anca spor yapmak lazımmm delikafadulden

beim kaçıncı regl ama göbek hala pambuk gibi duruyo yerinde :roflol:

smear testtini sen mi istedin doktormu?_ bide neden??

canım geçen ay rapor almak için kontrole gitmiştim ölesin yani ufak bi yara var ilişki sonrası falan kanaman olursa gel demişti.akıntı şeklinde kanamam olunca gittim smear testi yapalım dedi dr ona göre dondururz dedi şimdi benm dr o hastaneden ayrılmış bende başka bi dr a gösterdim testi o da dondurmadan önce tedavi uygulayalım geçmezse bakarız dedi bakalım ilaç vercek sütü etkiler mi acaba verceği ilaç :1no2:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, arikan2009, dbest+, ibolya, leyla21+, ozlemehm+, terken+
bi tek sen artısızsın hemen senide artıliim muhahaa

off anladım gecmiş olsun ozaman leen:teselli:

yafrim kötüa yönde etkilicek olsa vermez merak etme, heme sende hatırlatırsın doktora, yav panikleme sakin ol hemi aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…