2008 Ekim Anneleri

Aynen oyle icimde yine de bi umut var regl olunca biraz*gider diye onceden regl olacagim zaman gobegim siserdi olunca inerdi hani onu goz onunde bulundurarak dusunuyorum ama bugun itibariyle ebru sallyla platese basladim tercuh edrim super calistiriyo

benim kocacım da yazın gidecek askere napacam bilmiyom aklıma geldikçe çok üzülüyom

benim kocacım da yazın gidecek askere napacam bilmiyom aklıma geldikçe çok üzülüyom

hönkk yazın mı gitcekk :1shok:

hadiiiiiiiiii
kız zambakkk benim herüf de gitmedi daha netcez bilmiyom çok üzülüyom çoookkk senağlama
34 yaşında.. artık erteleyemiyo da.. nisan gibi gidecek sanırım..

nihaaaaaal sende mi biliyon gıııııı çoklu alıntıyı allahım kendimi hangi taşlara çarpsam hangi yardan atsam bi ben caal kaldım ama inat deelmi öğrenmeyecem işte
kız çok basit beee banada dün celen anlattı.sen msn adresini yolla bana ben anlatayımşakkıdı
nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:

ben burda sürtüyom kaynanacım da poğaça yapayyoooo:roflol:
amanın birde beğenmezsin kız kaynananı:bbo:
kız nıhal araba mı alacakmışş ocan dıye nesasorıyon senınkıde zumrut set aldıı koylen su setın resmını bakak
he kız geçen herif kredi kartı ekstrelerini kontrol ediyor.100 liralık bir fatura çıktı bu ne lan diyor ne aldık bu kadar diye söyleniyor.epey düşündükten sonra ben dedim bana aldığın hedaayee olmasın diye.heee ya doğruya diyor.bide manallı manalı gülüyorsırnaşık şey.akşam koyayım kız fotosunu çeketimdeyerimseniben
aman canım boşver öyleyse gelmesinle zaten.çok ayıp etmişler.
ya nedne benm kızım daha sesli gülmüo:çok üzgünüm:
kız benimkide bikere sesli güldü bidaha yok.karnını burnumla gıdıklayınca biraz gülüyorbenneyaptımki

kız o öncedenki şişlik olabilirde şimdiki halis muhlis yağ.bıngıl bıngıl valla:icecream:

bu arada kıskaaaanaaaaaaaaanlarrr çatlasın kıskananlar çatlasın kocacım da bana helikopter alacakmış ekim babalarından biri karısına araba alacakmış dedim canın sağolsun gülüm bende helikopter alırım dedi

özlemcim geçmiş olsun canım.Allah şifalan versin.geçer inşaallah.doktora emzirdiğini söylersin ona göre ilaç verir heral

hadiiiiiiiiii
kız zambakkk benim herüf de gitmedi daha netcez bilmiyom çok üzülüyom çoookkk senağlama
34 yaşında.. artık erteleyemiyo da.. nisan gibi gidecek sanırım..

anaaa teskere sayceeezz:teytey: yar gelecek türküsünü uzun bi aradan sonra yine söliceeemdelikafadulden özlemiştiniz dimiiii:dance: latif babaaa byüksüün:teytey::lepi:

kız alemsin haaa:roflol::roflol::roflol:eyii o zaman bacım yakınız nasılsa geçerken benide alırsın demii heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…