artılandıkmı yafri, du bende de leyla artısız onu da ben artılıyım :roflol:
yes artıladımbi kerem o leyla o deil o dilkikaydirigubbakcemile3
laylacım ben de henüz regl olmadım canım hiç bi belirti de yokkk
ama sen göbeen küçülsün diye olmak istiyosun sanırım ama regl olsan da göbeeen küçülmücekkkk anca spor yapmak lazımmm delikafadulden
ne dilkisi oliy anam o güz dilkisi olabilümü :1rolleyes:
bu artılar ne oluyo ya bı anlat heleartılandıkmı yafri, du bende de leyla artısız onu da ben artılıyım :roflol:
yes artıladımbi kerem o leyla o deil o dilkikaydirigubbakcemile3
arikan2009 kim yav :1shok:
ne dilkisi oliy anam o güz dilkisi olabilümü :1rolleyes:
o ne be:uhm:
bu artılar ne oluyo ya bı anlat hele
buyur urangutan kardessklava:
Canim orasini bilmiyo insan bende askerdeyken bekledim esimi 15 ay sanki yanimda hic ayri degil gibiydik hic yoklugunu hissetirmedi bana bide ben kayserideyim o arhadahda ve mahrumiyet bolgesi cok zor sartlardaydi ama sana yemin bana gunde 250 tane mesaj atardi (msj bedevaydi)ve 2 saatlik nobet bitene kadfar konusurdulk tel kulagima yapisirdi ve cep tel gizli kullanir yakalandi hapse girecekti ama yine kullandi kacamak kacamak bana hergun cd ile resim gonderirdi ve hastayim diye askaei hast gelme bahanesi ile cilar kacar cafeye gelir di sirf msb de yuzumu gormek icin askerligini yakmayi goze aldi kacti geldi yanima gece yarisi kapimizin onunde bekledi bende penceren bakiyom ona yemin ediyorum bunlarin hepsi gercek ve daha neler neler sen hic boyle seven birinin hoduk olabilecegini aklina getirebilirmisin keske onlarin hic birini yasatmasaydi bana simdi bu muameleyi gordugume sasirmaz ve neydim ne oldum demezdim bu daha cok koyuyo bana hep o gunlerdeki kocami ariyorum onda ama bulamiyorum
canım geçen ay rapor almak için kontrole gitmiştim ölesin yani ufak bi yara var ilişki sonrası falan kanaman olursa gel demişti.akıntı şeklinde kanamam olunca gittim smear testi yapalım dedi dr ona göre dondururz dedi şimdi benm dr o hastaneden ayrılmış bende başka bi dr a gösterdim testi o da dondurmadan önce tedavi uygulayalım geçmezse bakarız dedi bakalım ilaç vercek sütü etkiler mi acaba verceği ilaç :1no2:
benim kocacım da yazın gidecek askere napacam bilmiyom aklıma geldikçe çok üzülüyom
benim kocacım da yazın gidecek askere napacam bilmiyom aklıma geldikçe çok üzülüyom
kız çok basit beee banada dün celen anlattı.sen msn adresini yolla bana ben anlatayımşakkıdınihaaaaaal sende mi biliyon gıııııı çoklu alıntıyı allahım kendimi hangi taşlara çarpsam hangi yardan atsam bi ben caal kaldım ama inat deelmi öğrenmeyecem işte
amanın birde beğenmezsin kız kaynananı:bbo:nörüyonuz len ekim anaları:jeyyar:
ben burda sürtüyom kaynanacım da poğaça yapayyoooo:roflol:
he kız geçen herif kredi kartı ekstrelerini kontrol ediyor.100 liralık bir fatura çıktı bu ne lan diyor ne aldık bu kadar diye söyleniyor.epey düşündükten sonra ben dedim bana aldığın hedaayee olmasın diye.heee ya doğruya diyor.bide manallı manalı gülüyorsırnaşık şey.akşam koyayım kız fotosunu çeketimdeyerimsenibenkız nıhal araba mı alacakmışş ocan dıye nesasorıyon senınkıde zumrut set aldıı koylen su setın resmını bakak
aman canım boşver öyleyse gelmesinle zaten.çok ayıp etmişler.yok eşim zorla çağrdı ama gelmediler ay çok üzüldümm:sm_cool: bana küsler galiba ramazan bayramında bayram ziyareti için gitmiştik haava 4 derece iken kombiyi açmamışlar bende biraz sitem etmiştim nitekim bebişte bende bayramı hasta geçirmiştik ondan bozuklar heralde amann çokda tınnn:dilcikar:
kız benimkide bikere sesli güldü bidaha yok.karnını burnumla gıdıklayınca biraz gülüyorbenneyaptımkiya nedne benm kızım daha sesli gülmüo:çok üzgünüm:
Aynen oyle icimde yine de bi umut var regl olunca biraz*gider diye onceden regl olacagim zaman gobegim siserdi olunca inerdi hani onu goz onunde bulundurarak dusunuyorum ama bugun itibariyle ebru sallyla platese basladim tercuh edrim super calistiriyo
hadiiiiiiiiii
kız zambakkk benim herüf de gitmedi daha netcez bilmiyom çok üzülüyom çoookkk senağlama
34 yaşında.. artık erteleyemiyo da.. nisan gibi gidecek sanırım..
yaww 1 haftadır manyaq istahım açıldı beniim nie böyle olduu acebaa :uhm:
bu arada kıskaaaanaaaaaaaaanlarrr çatlasın kıskananlar çatlasın kocacım da bana helikopter alacakmış ekim babalarından biri karısına araba alacakmış dedim canın sağolsun gülüm bende helikopter alırım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?