2008 Ekim Anneleri

hadiiiiiiiiii
kız zambakkk benim herüf de gitmedi daha netcez bilmiyom çok üzülüyom çoookkk senağlama
34 yaşında.. artık erteleyemiyo da.. nisan gibi gidecek sanırım..

yok canım ya kocacım daha 24 yaşında ama kızım büyümeden gidim geliyim yoksa ayrılmak daha zor olur diyo

anaaa teskere sayceeezz:teytey: yar gelecek türküsünü uzun bi aradan sonra yine söliceeemdelikafadulden özlemiştiniz dimiiii:dance: latif babaaa byüksüün:teytey::lepi:

he yaaa aynen ölee teskere saycezzz
zambak sen çalışmaya başlıcak mısın.. bebeklen çok zor olacak yawww ben de ne yapcam diye düşünüyom vallaa allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

he yaaa aynen ölee teskere saycezzz
zambak sen çalışmaya başlıcak mısın.. bebeklen çok zor olacak yawww ben de ne yapcam diye düşünüyom vallaa allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

eylülde başlıcam canım mecburen yoksa aç kalacam kocacım askerde olacak çünkü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yavrum güle güle kullan helikopterinii

kızdınmıı:çok üzgünüm:

Yok len kizilirmi hic sana takiliyom gel opecem
tüüü sana git alma o zaman paragöz.bende derim kocama uçak alır banalülülülülülü

Pu haha ha benim kocam da bana tren alir ozaman okuz misali ya zambak ve elif uzuldum simdi ya asker mi olacak simdi kocisleriniz kisa donemdir dimi hemen gecer len merak etmeyin

misafirlerim gitmişti ama telfn geldi geri geliyolarmış yolda kalmışlar hala kapalıymış yol gece yine sessiz film oynarız artık çok eğlenceli erkeklerle kadınlar iddaalı oynuyoz hemde servisleri yapmasına dün çay pasta kola servislerinin hapsi kocalara kaldı yenilmek çok koydu onlara bugün devam ederiz artık

Yok len kizilirmi hic sana takiliyom gel opecem

Pu haha ha benim kocam da bana tren alir ozaman okuz misali ya zambak ve elif uzuldum simdi ya asker mi olacak simdi kocisleriniz kisa donemdir dimi hemen gecer len merak etmeyin

allaha çok şükür ki kısa dönem ya
çok özleyecem kocamı çooook :çok üzgünüm: senağlama

meran geçmiş olsun
ancak vakit bulup nete girebildim iki çocucuğun hakkından zor geliyorum gıcık görümcede :mymeka:kızını göndermiş tatil sebebi ile bir kac gün kalsın diye offfff anam offfff etti üç çocuk büyüklerin kaprisi küçük zaten sürekli ilgi istiyor-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…