hadiiiiiiiiii
kız zambakkk benim herüf de gitmedi daha netcez bilmiyom çok üzülüyom çoookkk senağlama
34 yaşında.. artık erteleyemiyo da.. nisan gibi gidecek sanırım..
anaaa teskere sayceeezz:teytey: yar gelecek türküsünü uzun bi aradan sonra yine söliceeemdelikafadulden özlemiştiniz dimiiii:dance: latif babaaa byüksüün:teytey::lepi:
kız alemsin haaa:roflol::roflol::roflol:eyii o zaman bacım yakınız nasılsa geçerken benide alırsın demii heee
yok canım ya kocacım daha 24 yaşında ama kızım büyümeden gidim geliyim yoksa ayrılmak daha zor olur diyo
kız sen tiroid hastası değil misin bi hormon tahlili yaptır bakalım ne iş.. geçmiş olsunnnnn
aaaaaa olmazmı canım kk için seferler yapcam aramızda gün yaparız beeeeeee dimi naniknanik
ama parasıyla taşırım ha ona göre :jeyyar:
he yaaa aynen ölee teskere saycezzz
zambak sen çalışmaya başlıcak mısın.. bebeklen çok zor olacak yawww ben de ne yapcam diye düşünüyom vallaa allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:
anaaa teskere sayceeezz:teytey: yar gelecek türküsünü uzun bi aradan sonra yine söliceeemdelikafadulden özlemiştiniz dimiiii:dance: latif babaaa byüksüün:teytey::lepi:
evet cnm troid hastasıyım yarın gidip yaptırsam iyi olcak galiba..biraz yüzümün şiştiğinide hissediyorum sankii
nee 24 yaşındamı:1shok:kız ne kadar küçükmüş.sen kaç yaşındasın.ne zaman evlendiniz:uhm:
eylülde başlıcam canım mecburen yoksa aç kalacam kocacım askerde olacak çünkü
bu arada kıskaaaanaaaaaaaaanlarrr çatlasın kıskananlar çatlasın kocacım da bana helikopter alacakmış ekim babalarından biri karısına araba alacakmış dedim canın sağolsun gülüm bende helikopter alırım dedi
bende 24 yaşındayım canım oratokuldan beri arkadaşız
kızdınmıı:çok üzgünüm:
tüüü sana git alma o zaman paragöz.bende derim kocama uçak alır banalülülülülülü
evet canım ihmale gelmiyor...hamileyken ne güzel düzene girmişti kaydirigubbakcemile2aman canım dikkat et kendine sağlık ihmale gelmiyor demii
meranım diikkat et kendine sana bişey olmasın canımın içi
Yok len kizilirmi hic sana takiliyom gel opecem
Pu haha ha benim kocam da bana tren alir ozaman okuz misali ya zambak ve elif uzuldum simdi ya asker mi olacak simdi kocisleriniz kisa donemdir dimi hemen gecer len merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?