meran geçmiş olsun
ancak vakit bulup nete girebildim iki çocucuğun hakkından zor geliyorum gıcık görümcede :mymeka:kızını göndermiş tatil sebebi ile bir kac gün kalsın diye offfff anam offfff etti üç çocuk büyüklerin kaprisi küçük zaten sürekli ilgi istiyor-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim canım
yyuh yanii görümcenede başından göndermiş yaniii çocuğunu kötükedihüso onun kaç tane çocuğuu var kii sana gönderecek kadar çok muklava:
hemen meran ve yeşimmerveyide artılıyım muhahaaaa
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, beyazzzambak+, kimselerbilmez+, leyla21+, meran07, ozlemehm+, yeşimmerve
Su arti olayini bi anlatsana neden artiliyon oyle olunca ne olyu
evet çok sinir bozucu gerçekten... kötükedihüsoiki çocuğu var canım da oğlan büyük 17 sinde karının migreni tutmuşda emri vaki oğlanla kızı bana gönderiyor senin kızla oynasınlar deyü benim kız asla biz olamadan bir yerde kalmaz benimki sizde kalmıyosa sen niye gönderiyon bana demi gıcık işte gıcık:mymeka:
he ya ihmal etmicem diorum ama unutuyorum kaydirigubbakcemile3Meran cocuklara bakarken kendinide ihmal etme tatlim
len benim troidim var manyaq çıko hormonlarım...her 3 ayda bir hormon testi yaptırmam gerekiyor ama 6 ay oldu yaptırmadım..gideyim bi yaptırayım bakalım...ben doğumdan sonra berbat bi lohusalık geçirdiğim için kızmdan sonra oluyo bu olay sonra troid hastası oldum...doğumdan sonra eğer sinir stres fazlasıyla yaşadıysanız gidip bi baktırın hormonlarınıza çok önemlii... a.slen meran karısı noldun beee:teselli: git bakam yarın bi doktora:çok üzgünüm:
hemen meran ve yeşimmerveyide artılıyım muhahaaaa
artıla bakemm Şeniz
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, beyazzzambak+, kimselerbilmez+, leyla21+, meran07, ozlemehm+, yeşimmerve
şöyle bi geçmişi okuyim dedim ama fazla okuyamadım hemşehrim ibolya hoş geldün yeni evin hayırlı olsun
merancım tamerede geçmiş olsun ateşlenmiş
benim olan yatmadan uyandı ben çıkıyom hepücünüzü öptüm
evet çok sinir bozucu gerçekten... kötükedihüso
he ya ihmal etmicem diorum ama unutuyorum kaydirigubbakcemile3
len benim troidim var manyaq çıko hormonlarım...her 3 ayda bir hormon testi yaptırmam gerekiyor ama 6 ay oldu yaptırmadım..gideyim bi yaptırayım bakalım...ben doğumdan sonra berbat bi lohusalık geçirdiğim için kızmdan sonra oluyo bu olay sonra troid hastası oldum...doğumdan sonra eğer sinir stres fazlasıyla yaşadıysanız gidip bi baktırın hormonlarınıza çok önemlii... a.s
ozaman beeen terkeeen iboooş kısaca hepimiz bi gidekCADIARZU
cecik demeye geldim ve size kocaman bi eferün verdim eferün işte böyle çok kıllatmayın bizim bi zambak var bugün gelemeyecek okuyamaz çatlar deyin beni de düşünün kıllatırsanızda leylayı vekil kılıyorum tammamı leyloşum sabah bir bir anlat bana olan biteni hadi öptüm hepücünüzü
Yok len kizilirmi hic sana takiliyom gel opecem
Pu haha ha benim kocam da bana tren alir ozaman okuz misali ya zambak ve elif uzuldum simdi ya asker mi olacak simdi kocisleriniz kisa donemdir dimi hemen gecer len merak etmeyin
özlemcim geçmiş olsun ya geçmişi yeni okudum da..
inşallah bi sorun çıkmayacak canım içini ferah tut..
sağol canım işte kadın olmanın zorlukları bunlar......normal doğum yaptım bide dikkat etmedim heralde diye kızıyorum kendime şimdiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?