2008 Ekim Anneleri

teşekkür ederim canım

yyuh yanii görümcenede başından göndermiş yaniii çocuğunu kötükedihüso onun kaç tane çocuğuu var kii sana gönderecek kadar çok mu klava:

teşekkür ederim canım

yyuh yanii görümcenede başından göndermiş yaniii çocuğunu kötükedihüso onun kaç tane çocuğuu var kii sana gönderecek kadar çok mu klava:

iki çocuğu var canım da oğlan büyük 17 sinde karının migreni tutmuşda emri vaki oğlanla kızı bana gönderiyor senin kızla oynasınlar deyü benim kız asla biz olamadan bir yerde kalmaz benimki sizde kalmıyosa sen niye gönderiyon bana demi gıcık işte gıcık:mymeka:

len meran karısı noldun beee:teselli: git bakam yarın bi doktora:çok üzgünüm:

hemen meran ve yeşimmerveyide artılıyım muhahaaaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, beyazzzambak+, kimselerbilmez+, leyla21+, meran07, ozlemehm+, yeşimmerve

hemen meran ve yeşimmerveyide artılıyım muhahaaaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, beyazzzambak+, kimselerbilmez+, leyla21+, meran07, ozlemehm+, yeşimmerve

Su arti olayini bi anlatsana neden artiliyon oyle olunca ne olyu

evet çok sinir bozucu gerçekten... kötükedihüso
Meran cocuklara bakarken kendinide ihmal etme tatlim
he ya ihmal etmicem diorum ama unutuyorum kaydirigubbakcemile3
len meran karısı noldun beee:teselli: git bakam yarın bi doktora:çok üzgünüm:
len benim troidim var manyaq çıko hormonlarım...her 3 ayda bir hormon testi yaptırmam gerekiyor ama 6 ay oldu yaptırmadım..gideyim bi yaptırayım bakalım...ben doğumdan sonra berbat bi lohusalık geçirdiğim için kızmdan sonra oluyo bu olay sonra troid hastası oldum...doğumdan sonra eğer sinir stres fazlasıyla yaşadıysanız gidip bi baktırın hormonlarınıza çok önemlii... a.s

şöyle bi geçmişi okuyim dedim ama fazla okuyamadım hemşehrim ibolya hoş geldün yeni evin hayırlı olsun
merancım tamerede geçmiş olsun ateşlenmiş
benim olan yatmadan uyandı ben çıkıyom hepücünüzü öptüm

fırsat buldukça gel yaa gevezelik yaparıız Şeniz

ozaman beeen terkeeen iboooş kısaca hepimiz bi gidekCADIARZU

cecik demeye geldim ve size kocaman bi eferün verdim eferün işte böyle çok kıllatmayın bizim bi zambak var bugün gelemeyecek okuyamaz çatlar deyin beni de düşünün kıllatırsanızda leylayı vekil kılıyorum tammamı leyloşum sabah bir bir anlat bana olan biteni hadi öptüm hepücünüzü

Tamam len anlatmazmiyim topigin gulu zambagi bugun buyuk ihtimal babannemiz yorgun gelmezsse kizi banyo yaptiririz bende kacirmazssam biseyler anlatirim ben hep buralardayim zatii

Yok len kizilirmi hic sana takiliyom gel opecem

Pu haha ha benim kocam da bana tren alir ozaman okuz misali ya zambak ve elif uzuldum simdi ya asker mi olacak simdi kocisleriniz kisa donemdir dimi hemen gecer len merak etmeyin

yok canım yaa keşke dediğin gibi olsa
benim kociş askerliğini 12 ay yapacak :çok üzgünüm:

yavruyu emzirdim uyuttum
mutfağa gittim kociş incir datlusu istedi onu yaptım (önce onu yicekmiş :jeyyar:)
bi geldim anaaa herkesler kaçmışşşş bi leylacığım kalmış
kız leyla seni yalnız bırakmışlar haaa ne diyon bu işeee kaydirigubbakcemile3

özlemcim geçmiş olsun ya geçmişi yeni okudum da..
inşallah bi sorun çıkmayacak canım içini ferah tut..

kız çıtır gittin mi ayyıldıza bursada da zafer plazada varmış bakalım herüfü kandırabilirsem gideriz belki bi akşam

sağol canım işte kadın olmanın zorlukları bunlar......normal doğum yaptım bide dikkat etmedim heralde diye kızıyorum kendime şimdiklava:

kadın olmak zor gerçekten..
canım normal doğumla ilgisi yoktur belki, smear rahim ağzından alınıyor yani orda bi hastalık olacaksa bizde de olabilir inşallah basit bişeydir çok geçmiş olsunnnn
sonuçlar bi belli olsun bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…